X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
- הודעה מטעם קבוצת מגזרים
▪  ▪  ▪
[צילום: יח"צ]
אורן סלע (בן 43, נשוי+3), בוגר תואר ראשון בקולנוע וטלוויזיה בהתמחות בתקשורת המונים, מטעם אוניברסיטת תל אביב, מונה לתפקיד משנה למנכ"ל בקבוצת מגזרים המתמחה בתקשורת שיווקית משולבת במגזרים רוסי, חרדי ערבי וצרפתי.
סלע בעל ניסיון מקצועי נרחב של למעלה מעשור, בתחום הפרסום והשיווק. בתפקידו האחרון כיהן כמנכ"ל חברת פוגלOgilvyOne, הנציגה בישראל של חברת OgilvyOne הבינלאומית, הסוכנות המובילה בעולם לניהול קשרי לקוחות ושיווק אינטראקטיבי. במסגרת תפקידו היה בין היתר, אחראי על הובלת החברה והתאמתה לשינויי המודרניזציה, תוך פיתוח אסטרטגיה שיווקית והוצאתה לפועל. כמו כן, לסלע התמחות בתחום השיווק הסלולארי וזאת לאחר שהקים את NewMedia, אשר ייעודה לספק פתרונות שיווקיים אינטגרטיביים במדיה הדיגיטאלית (סלולר, אינטרנט ועוד). קודם לכן כיהן סלע כסמנכ"ל קבוצת אורפאן- המתמחה בהקמת אטרקציות תיירותיות ומרכזי מבקרים בארץ ובחו"ל. לפני כן עבד כעשור בחברת הפרסום פוגל-לוין עד להגיעו לתפקיד מנכ"ל פוגל לוין 2.
לדברי דני פלד מנכ"ל קבוצת מגזרים, לאור צמיחתה העסקית של מגזרים ולאור ניסיונו העשיר, היה טבעי ונכון לצרף את סלע לתפקיד משנה למנכ"ל. במסגרת תפקידו, יהיה אחראי סלע, על ניהול חמש ממחלקות הקבוצה, תוך שילוב של תכנון אסטרטגי לבין נגזרות הקריאייטייב.
תאריך:  27/05/2008   |   עודכן:  27/05/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il