X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
Think Big
- הודעה מטעם Think Big
▪  ▪  ▪
חברת Think Big מביאה לישראל מדיה חדשה ומיוחדת: פרסום על גבי מגשי פיצה במשלוחים.
ברשות החברה הסכמים בלעדיים עם פיצריות בכל רחבי הארץ, כ-700 פיצריות סה"כ, המבצעות כ-200,000 משלוחים מדי חודש, כאשר מגש הפיצה שמגיע במשלוח ממותג כולו על-ידי מפרסם אחד. כמו-כן יצרה החברה שיתוף פעולה עם המשווק העיקרי של מגשי הפיצה בישראל ויחד איתו היא מייצרת ומפיצה את המגשים עבור לקוחותיה.
בעולם, הפורמט מצליח מאוד, בעיקר בקרב חברות משקאות וחטיפים, סרטים וטלוויזיה, אתרי ושירותי אינטרנט שונים ומוצרים הפונים לילדים ולנוער. מחקרים שנערכו בנושא מראים נתון מדהים של 75% מודעות בלתי נעזרת אצל צרכנים שנחשפו לפרסום על גבי מגשי פיצה, גם בעקבות החשיפה הארוכה למסר מאחר וארוחה ממוצעת של פיצה נמשכת בין 20 ל-40 דקות.
מדיה זו מומלצת גם עבור קמפיינים שנועדו לייצר הנעה לפעולה, מאחר והצרכן מקבל את המסר בביתו כאשר הוא קרוב למכשיר הטלפון ולמחשב, ונמצא בסטייט אוף מיינד רגוע ותקשורתי במיוחד. יתרון נוסף של המדיה הוא קהל היעד הצעיר, רובו בגילאי 12-35, ממעמד סוציו אקונומי בינוני ומעלה, קהל מבוקש שקשה להגיע אליו במדיות הקונבנציונאליות.
מנכ"ל Think Big גבי לביא: "אנו שמחים להביא ללקוחות שלנו פיתרון חדשני ויוצא דופן בשוק המדיה ובטוחים כי כבר בשבועות הקרובים צרכנים רבים ייחשפו למדיה החדשה, בלי לצאת מהבית!".
חברת Think Big מחזיקה בזיכיונות לפרסום על קירות ענק ברחבי הארץ, בזיכיון בלעדי לפרסום באתר החרמון ובמאות כרזות פרסום בחדרי שירותים, בברים ובבתי קפה בכל הארץ.
תאריך:  17/07/2008   |   עודכן:  17/07/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il