X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
- הודעה מטעם ועד עובדי שופרסל
▪  ▪  ▪
אריאלה סיסו, מי שמכהנת כיו"ר ועד עובדי שופרסל ב-10 השנים האחרונות, נבחרה אמש על-ידי כ-400 נציגי ועדים, המייצגים 10,600 עובדים ברחבי הארץ - פה אחד - ליו"ר הוועד לארבע השנים הקרובות. איש לא הציג מועמדות מול אריאלה סיסו לתפקיד יו"ר הוועד הארצי, ולאחר בחירתה היא התקבלה במחיאות כפיים סוערות על-ידי נציגי הועדים.
הליך הבחירות בקרב עובדי שופרסל נמשך מספר חודשים, במהלכם נבחרו 14 נציגי הוועד הארצי על-ידי העובדים בסניפים. 14 נציגי הוועד הארצי היוצא נבחרו שוב, בהליך בחירות אזורי, שנעשה בפיקוח ההסתדרות הכללית.
לאחר הליך הבחירה שהתקיים אמש במלון חוף גיא בטבריה, אמר מנכ"ל שופרסל, אפי רוזנהויז כי "אריאלה סיסו היא דוגמא ומופת לעובדת שופרסל שצמחה מלמטה (החלה את דרכה כקופאית ראשית) והגיעה למעמד-על הן בקרב עובדי שופרסל והן בקרב ציבור הוועדים בישראל, שכן, רק לאחרונה היא נבחרה לכהן במקביל לתפקידה כיו"ר ועד, גם כחברה בהנהגת ההסתדרות הכללית.
אפי רוזנהויז הזכיר בדבריו את הייצוג הבלתי מתפשר והאחראי של אריאלה סיסו את ציבור העובדים, דווקא בשעות קשות שהיו בשופרסל לפני כחמש שנים - אז נאלצה החברה לפטר מאות עובדים, וכן את העובדה בהיותה החלוצה הראשונה בישראל שנאבקה למען ציבור הקופאיות בשופרסל. "אני עדיין זוכר איך אריאלה סיסו נכנסה אלי למשרד, לפני כשלוש שנים, יחד עם חברי הוועד, והם ניהלו איתי משא-ומתן בעמידה!, כאות הזדהות עם מאבקן של ציבור הקופאיות בשופרסל".
בסקרו את התמורות שיהיו בחברה, בתגובה למשבר הכלכלי, גילה אפי רוזנהויז, כי בעקבות מאזני החברה לשנת 2008, עובדי שופרסל עתידים לקבל את "הבונוס הגדול ביותר שחולק אי-פעם על-ידי החברה לציבור העובדים, וזאת בזכות שיתוף הפעולה שנרקם בין ההנהלה, ועד העובדים וההסתדרות".
יצוין כי בהתאם להסכם הקיבוצי, עובדי שופרסל שבהסכם הקיבוצי מקבלים 6% מרווחי החברה.
יו"ר ההסתדרות במרחב טבריה, אבי גבאי, הודה במילים חמות לאריאלה סיסו על כך שהיא בחרה לקיים את האירוע בבית מלון בטבריה שכן "מצב המלונות בעיר בכי רע והאירוע של ועד עובדי שופרסל מציל ציבור עובדים אחר". הוא קרא לוועדים אחרים במשק לקחת דוגמא מוועד עובדי שופרסל ולארגן אירועים בבתי מלון בטבריה.
תאריך:  03/12/2008   |   עודכן:  03/12/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il