אגד יוצא בקמפיין אינטראקטיבי חדש לשיווק שירות המידע באמצעות SMS במספר 2800.
הפרזנטורים של הקמפיין הם חמשת חברי להקת באגו-דאגו - דוד, דנה, נאור, אורלי ואלירן, אשר לכל אחד מהם מאפיינים ייחודיים משלו. באגו דאגו היא להקת הרוק המצוירת הראשונה בישראל, אשר הוקמה לפני מספר חודשים, צברה לעצמה קהל מעריצים רחב בארץ, ועד כה ביצעה בעיקר גרסאות כיסוי לשירים מוכרים.
הקמפיין תוכנן ונבנה על-ידי משרד הפרסום הסלולרי mobi מקבוצת יוניסל בעלות של כ-400 אלף שקלים.
במסגרת הקמפיין, הופקו שלושה סרטונים ושני קליפים בכיכובה של הלהקה. הקמפיין האינטרנטי יעלה בוואלה!, מאקו, תפוז ו-ICQ ויפנה לאתר אשר נבנה במיוחד לפעילות בכתובת:
www.sms2800.co.il. האתר יכלול את כל הסרטונים וכן הסברים על השירות ומידע על הלהקה. בהמשך יעלה גם קמפיין סלולארי בפורמט דומה, יפיץ את הסרטונים ויאפשר לגולשים להוריד גם טפטים, רינגטונים, sms-טונים וכו'.
לדברי אייל יחיאל, מנהל אגף השיווק של אגד, "הקונספט החדשני והצעיר של הקמפיין נבנה מתוך רצון לעשות משהו שונה מהבאנרים המסורתיים שאגד מריץ כבר מספר שנים. במסגרת מחקרים שערכנו לקראת העלאת הקמפיין עלה, כי אנשים מודעים לשירות המידע ב-SMS של אגד, אך אינם מכירים את המספר - 2800. לכן, החלטנו הפעם לאמץ מהלך פרסומי מקורי ושונה מאד, הפונה בעיקר למשתמשים הצעירים בתחבורה הציבורית, ומדבר אליהם בשפה שלהם תוך שימוש נרחב בהומור עצמי".