פסטיבל ה-"Beer garden" של מסעדת הטרקלין, הוא הפסטיבל הפותח בסדרת פסטיבלי אלכוהול שיערכו במקום ויתקיים במקביל לפסטיבל הבירה הבינלאומי שנערך החודש ברחובות ברלין. הפסטיבל ייפתח במרוץ השיכורים הגדול של תל אביב בשיתוף
אתר Rest, ויוזנק ביום חמישי ה- 20 באוגוסט בשעה 20:00 בדיוק.
25 משתתפי המרוץ, שיבחרו באופן אקראי מבין הנרשמים, יתבקשו לשתות 1/2 ליטר בירה של 9.5% אלכוהול בזמן מוגבל. את מסלול הריצה שאורכו כ-500 מ' יעברו המשתתפים בעודם אוחזים כוס ליטר בירה כאשר המטרה היא לשמור על תוכנה. חמשת המשתתפים שיגיעו ראשונים לקו הסיום, ימסרו את כוסותיהם לשקילה והכוס המלאה ביותר תזכה את בעליה בפרס הגדול. למנצח מובטח פרס מתגמל במיוחד: חבית בירה של מבשלת בישוף הגרמנית עם מתקן מזיגה ושש כוסות מעוטרות של 1 ליטר. ההרשמה פתוחה לקהל הרחב באתר Rest. לקהל המעודדים יחולקו חולצות ממותגות ודגלי גרמניה קטנים.
הפסטיבל יארח את מבשלת בישוף הגרמנית, נקניקיות ייחודיות שרקח השרקוטייר אלן טלמור ופרעצלים מ"ברעצל". החגיגות ימשכו כל יום החל מהשעה 19:00 במהלך החודשים אוגוסט וספטמבר.
4 סוגי בירה מצטיינים של מבשלת הבוטיק יובילו את החגיגות וימכרו בשני גדלים. חצי ליטר במחיר 32 ש"ח ו-1 ליטר במחיר 49 ש"ח וכולן יוגשו בכוסות חרס, יבוא מיוחד מגרמניה. כוסות החרס שומרות על הטמפרטורה ובעזרתן ניתן לשתות את הבירה צוננת לאורך זמן גם בימות הקיץ הישראלי. מבשלת הבוטיק הותיקה הוקמה בשנת 1866 בלב יער בעיירת ווינויילר בגרמניה. המבשלה היא עסק משפחתי שרץ כבר חמישה דורות. טעמה של הבירה מושג בן היתר בזכות השימוש במי מעיינות האזור.
לצד המגוון הרחב של הבירות, תציע מסעדת הטרקלין, סוגים שונים של פרעצלים, אותו בייגלה גדול ובשרני בעל ציפויים שונים שמקורו בבוואריה במחיר 12 ש"ח ו-5 סוגי נקניקיות שהוכנו במיוחד לימי הפסטיבל על-ידי השרקוטייר אלן טלמור שמחירן 39ש"ח לדוגמא: נקניקיות טולוז- עגל וגבינת פיקורינו, נקניקיה מקסיקנית- בקר ופלפל צ'יפוטלה, נקניקיה איטלקית- עגבניות מיובשות צלפים ואורגנו, נקניקיה צרפתית - בשר עגל פסטיס ושומר, נקניקיות פורט- בשר בקר, בשר טלה ושזיפים מושרים בפורט. בנוסף,תפריט המסעדה הרגיל יהיה זמין לאורך כל ימי הפסטיבל.