חברת TALBI, החברה המובילה בארץ למוצרי אלומיניום, פותחת סניף ראשון לרשת במתחם דיזיין סנטר בני ברק. שטחו של הסניף החדש הוא 115 מ"ר ובהקמתו יושקעו מיליון שקלים.
החברה תשלם 135 שקלים למ"ר, ברוטו בשנתיים הראשונות ו-165 שקלים לאחר מכן. בנוסף לכך תשלם החברה דמי הניהול לפי 53 שקלים למ"ר. החוזה צמוד מדד בחוזה שכירות ל-60 חודש, עם אופציה ל-60 חודשים נוספים.
בחנות יוצגו מוצרי פרימיום של החברה, מוצר הדגל של חברת-הבת INGLASS ומוצרי חברת SHUKO הגרמנית. עיצוב הסניף, על-ידי האדריכל שי שלום, יותאם לפנייה לקהל העסקי והפרטי, תוך מתן שירות ייחודי לאדריכלים.
חברת TALBI בע"מ מתמחה בתכנון, פיתוח, ייצור ושיווק של חלונות, תריסים ומוצרי הצללה. החברה הוקמה לפני כ-50 שנה, ממוקמת ביבנה ופונה לשוק העסקי והפרטי. InGlass היא חברת-הבת של טלבי המשווקת את מוצר הדגל של החברה על סוגיו - מערכת הצללה מתקדמת, המורכבת מתריס ונציאני מובנה בתוך חלון כפול (בין שתי זכוכיות). InGlass הוא מותג כחול לבן, שמשווק בארץ באופן בלעדי על-ידי חברת TALBI בע"מ.