X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
- הודעה מטעם משרד התיירות
▪  ▪  ▪
משרד התיירות משיק היום את אפליקציית התיירות למכשירי האייפון. האפליקציה תאתר את מיקום המפעיל ותאפשר לו לקבל מידע עדכני ומהיר על אתרים, מסלולים, מקומות לינה ואירועים המתרחשים במקום בו הוא נמצא, באזורים שונים בישראל או במקומות בהם מתכנן לבקר. בשלב הבא, תותאם המערכת למכשירים חכמים נוספים.
המשתמש באפליקציה החדשה יקבל גם כן מידע מדויק, הכולל מפות, מיקום לוויני ורדאר (Augmented Reality), אשר יכוונו אותו אל היעד המבוקש, כן יוכל לקבל, בלחיצת כפתור, מידע מלא בהתאמה אישית, על מגוון אתרי מורשת, בילוי עם הילדים, אתרי טבע, נופש פעיל, ארכיאולוגיה, מוזיאונים ועד לבניית מסלולי טיול בהתאמה אישית - כל זאת בליווי תמונות אודות ההצעות השונות. המידע יעודכן על ידי משרד התיירות וגורמי התיירות הפועלים בארץ.
יש לציין כי המשתמשים באפליקציה יוכלו באמצעותה להעלות תמונות ורשמים מחוויותיהם לרשתות החברתיות באופן מיידי (פייסבוק, טוויטר וכו').
את האפליקציה יהיה ניתן להוריד ללא תשלום מחנות האפליקציות של חברת אפל (App Store). יש להדגיש כי לאחר התקנה ראשונית, יהיה השימוש באפליקציה אפשרי גם כאשר המכשיר אינו מחובר לרשת זמינה (כאשר עדכון הנתונים יעשה רק עם ההתחברות לרשת כלשהי).
שר התיירות, סטס מיסז'ניקוב: "משרד התיירות ממשיך להוביל את מהפכת השירות לתייר ולמטייל בישראל, באמצעות אימוץ טכנולוגיה מתקדמת, בה נעשה שימוש בערי התיירות המרכזיות בעולם. האפליקציה מצטרפת למערך השיווק האלקטרוני של משרד התיירות, הכולל בשנה האחרונה הרחבת אתרי המשרד בשפות שונות, פעילות ברשתות חברתיות, הקמת פורומים ועוד".
האפליקציה, המופיעה בשלב זה בשפות אנגלית ועברית, תתורגם בקרוב לשפות נוספות, בהתאם לתמהיל התיירים המבקרים בישראל רוסית, גרמנית, צרפתית ועוד. משרד התיירות יפעל בעתיד, במסגרת שיתוף הפעולה עם גורמים שונים, לשלב באפליקציה מידע נוסף דוגמת קווי תחבורה ציבורית אוטובוסים ורכבות, תחנות דלק, מיקום בתי חולים ועוד.
בחודשים הקרובים ישווק משרד התיירות את האפליקציה החדשה באמצעות אתרי המשרד בשפות השונות, בלשכות התיירות של המשרד בנתב"ג, ירושלים, אילת ונצרת ובאמצעות גורמי תעשיית התיירות השונים בארץ ובעולם.
תאריך:  04/10/2010   |   עודכן:  04/10/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il