X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
- הודעה מטעם כלל מימון
▪  ▪  ▪
לרגל פתיחת שנת הלימודים האקדמאית, משיקה כלל מימון מסלול מיוחד לסטודנטים - 0% ריבית בחצי השנה הראשונה של ההלוואה. ההלוואה ניתנת לצרכים מגוונים כמו תשלום שכר הלימוד, שכר הדירה, מחייה, רכישת רכב, חופשה ועוד, בפריסה של עד 12 שנים, כאשר הסטודנט יכול על-פי בחירתו להתחיל בהחזר ההלוואה לאחר סיום הלימודים.
מדובר בהטבה חשובה ומשמעותית, הניתנת לסטודנטים במוסדות להשכלה גבוהה וללומדים במכללות ובאוניברסיטאות בארץ או בחו"ל.
ההלוואות של כלל מימון, הן הלוואות חוץ בנקאיות, אשר אינן חוסמת את מסגרת האשראי של הסטודנט בבנק או בכרטיס האשראי. הסטודנט נהנה מתנאי מימון גמישים ומפריסת תשלומים ארוכה, עם החזרים חודשיים נמוכים, המותאמים ליכולת ההחזר שלו.
לדברי ירון טיקטין, מנכ"ל כלל מימון אישי "מהות המסלול המיוחד אותו אנו משיקים, היא לאפשר לסטודנטים ללמוד בראש שקט. סקר שהתפרסם לאחרונה, מצביע על המצוקה האמיתית של סטודנטים הנאלצים גם לשכור דירה, גם לממן את לימודיהם ולדאוג בנוסף למחייה שוטפת. המימון שאנו מציעים כעת, הלוואה ב 0% לחצי שנה ראשונה, מאפשר לסטודנטים להתמקד בסימסטר הראשון, בלימודים וללמוד עם פחות דאגות ומחוייבויות כספיות".
עד היום העמידה כלל מימון אישי למעלה מ-17,000 הלוואות לסטודנטים הלומדים בארץ ובחו"ל. החברה פעילה במוסדות הלימודים האקדמיים ובמכללות בישראל. החברה היא חלק מחטיבת כלל מימון, חטיבת המימון החוץ בנקאי של קבוצת כלל ביטוח. כלל מימון מציעה מגוון פתרונות מימון לחברות ולפרטיים לרבות משכנתאות ומשכנתה הפוכה לבני +60.
תאריך:  10/11/2010   |   עודכן:  10/11/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il