X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
- הודעה מטעם קרביץ
▪  ▪  ▪
רשת קרביץ מדווחת על גידול של 75% במכירת כרטיסי הברכה לכריסמס ולסילבסטר לעומת השנה שעברה.
מדובר בכ - 320,000 כרטיסים שנמכרו במהלך חודש דצמבר בהיקף מכירות כספי של כ - 420,000 שקל.
לדברי מנשה זילכה סמנכ"ל השיווק ברשת קרביץ:"עיקר המכירות התבצעו בקרב המגזר העסקי המקיים קשרים עסקיים עם גורמים בחו"ל, ובקרב המגזר הערבי והרוסי אליו נעשתה פנייה ממוקדת באזורים אסטרטגיים ברחבי הארץ."
רשת קרביץ המתמחה בייבוא ושיווק ציוד משרדי, כלי כתיבה, ומוצרי פופ ופנאי,מדווחת כי המכירות השנה של כרטיסי הברכה לכריסמס ולסילבסטר,רשמו גידול משמעותי של 75% לעומת השנה שעברה.
מנשה זילכה סמנכ"ל השיווק של רשת קרביץ מסר כי: "עיקר המכירות התבצעו בשבועיים האחרונים של חודש דצמבר, כאשר בסך הכל נמכרו במהלך החודש כ - 320,000 כרטיסים המתורגמים להיקף כספי של כ - 420,000 שקל".
לדבריו:" עיקר המכירות התבצעו במגזר העסקי המקיים קשרים עסקיים עם גורמים בחו"ל, כאשר במסגרת קשרים אלה מקובל לשלוח ברכות ואיחולים לשנה החדשה ולחג המולד, כאשר למגזר זה נעשתה פנייה באמצעות הקטלוגים העסקיים של קרביץ ובמסגרת דיוור ישיר".
"גם בקרב המגזר הערבי והרוסי התבצעה השנה פנייה ממוקדת באזורים אסטרטגיים ברחבי הארץ כמו נצרת,יפו, רמלה, בת ים , חולון ודרום ת"א שם יש ריכוזים גדולים של קהל היעד ופוטנציאל לרכישת מוצרים המתקשרים לחג ולסילבסטר".
עוד הוסיף זילכה כי "גם בקרב בני הנוער המתחברים לעולם התוכן של הסילבסטר חלה השנה עלייה ברכישת כרטיסי הברכה, בעיקר אלה המנגנים וכמובן בקרב קהל העובדים הזרים".
לדברי זילכה: "השנה הושם דגש על מחירים אטרקטיביים במיוחד שנעו בין 8.99 שקל - 12.99 שקל לכרטיס על מנת ליצור נגישות ואטרקטיביות גם עבור שכבות חלשות יותר וחידושים כמו כרטיסי ענק צבעוניים עם דמויות המתקשרות לחג, כרטיסים מנצנצים, כרטיסים מנגנים ועוד".
בין הכרטיסים השנה ניתן היה למצוא כרטיסים המנגנים שירי חג, כרטיסים המאוירים במוטיבים המתקשרים לחג המולד או לסילבסטר כמו: סנטה קלאוס, עץ אשוח, מזחלת, לבבות ועוד.על הכרטיסים מופיע הכיתוב:
HAPPY NEW YEAR אוMARRY CHRISTMAS ובתוכם יש מקום לכתיבת ברכה אישית, ומצורפת מעטפה מהודרת.
לדברי זילכה: "זיהינו כי סוף השנה האזרחית או חג המולד היוו השנה הזדמנות מצוינת עבור רבים לזנוח את האי מייל או את ה - SMS לכמה שעות ולהעניק את הכרטיס באופן אישי גם כמתנה בפני עצמה וגם כתוספת לכל מתנה אחרת ולכן נערכנו לתת מענה לצרכים אלה".
רשת "קרביץ" מונה 64 חנויות ברחבי הארץ ומעסיקה כ - 450 עובדים.
תאריך:  30/12/2003   |   עודכן:  30/12/2003
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il