קבוצת מטופלים המתמודדים עם סרטן המעי הגס, מכל רחבי הארץ, ישתתפו לרגל חודש המודעות לסרטן המעי הגס החל בחודש מרס, בסדנת בישול אורגני חוויתי, עם השף ארז קומורובסקי ("לחם ארז") בביתו שבמצפה מתת בגליל. הסדנא תתקיים ביום ב', ה-17 למרס 2008 בין השעות 12.00-16.30. את הסדנא לרווחת החולים יזמה חברת התרופות רוש במסגרת פרויקט מעורבות קהילתית.
את הסדנא יזמה וארגנה חברת התרופות רוש, המובילה בעולם בטיפולים ביולוגים ממוקדים לסרטן, במסגרת פרויקט הגדול מסוגו למען קהילת החולים בישראל - "רוש מושיטה יד לחולה".
ארז קומרובסקי, השף והאופה שיצר טרנדים קולינאריים חדשים במטבח הישראלי, יעניק למשתתפי הסדנא מהידע הרב ומסודות הבישול האקולוגי, תוך שימוש בעשבי בר מהגליל, ירקות אורגנים, שמני זית ויינות מתנובת הגליל, בדגש על טריות ובריאות.
"אני מברך על שיתוף הפעולה עם ארז קומורובסקי, שאפשר ליצור פעילות מהנה המחזקת ותומכת במתמודדים עם המחלה הקשה, בסביבה אקולוגית טבעית, בה ארז מפליא בבישוליו המבוססים על טריות ובריאות לצד איכות ומשתף אחרים בידע שלו". מציין מר אבי דנציגר, מנכ"ל חברת רוש.