גיליון ינואר של המגזין הגסטרונומי על השולחן חוגג את בוא החורף, עם אוסף של מאה מתכונים מחממים לעונה הקרה. הגיליון הוא למעשה ספר בישול חורפי שלם ושמח, הכולל את המתכונים המפנקים שעושים חשק להישאר בבית: מקרוני אנד צ'יז, ביף סטרוגונוף, פולנטה עם המון חמאה ופרמזן וכיוב'; מרקי פטנט - מרקים מהירים ללא צירים ועם הרבה טעם; פרויקט קוגל מקסים של השף ארז קומרובסקי; קוקטיילים ללילות זוגיים בסלון; ארוחה חורפית של דגים ופירות ים; מתוקים עם תפוזים ולמי שרוצה לצאת לטייל (בגשם או בשמש החורפית) מיפוי קולינרי של יפו המתעוררת.
מחיר: 39 ש"ח
את גיליון ינואר ניתן לרכוש ברשתות השיווק ובחנויות הספרים
ניתן גם להזמין ישירות במערכת בטל' 03-6488898 או דרך אתר על השולחן.
על השולחן הוא מגזין האוכל המצליח והמוערך ביותר בישראל - כלי תקשורת מרכזי בקרב שפים, מסעדנים וחובבי גסטרונומיה. המגזין יוצא לאור מדי חודש על נייר כרומו מהודר ובצבע מלא.
בחודש פברואר ייצא לאור גיליון ה-20 שנה החגיגי של "על השולחן". הגיליון ייסוב כולו סביב נושא הארוחה הישראלית. במרכז הגיליון יציגו עשרים שפים מן השורה הראשונה את המנה הכי ישראלית שלהם. אל המגזין תצורף חוברת למזכרת ובה 30 מתכונים מיתולוגיים של כל הזמנים מתוך המגזין.