מבשלים נכון לקראת החגים
|
|
|
|
רצוי לבחור מתכונים ללא בצק בתחתית, שכן בצקים אלו לרוב מכילים אחוזי שומן גבוהים וגורמים לעליית הערך הקלורי של הפשטידה * רצוי להמיר את החמאה או המרגרינה לשמן זית או שמן קנולה
|
05/09/2018
| להוספת תגובה
| קראו תגובות
|
|
|
פסח לסוכרתיים
|
|
|
|
סוכרתיים ישיגו רמות סוכר מאוזנות בדם אם יצליחו לחלק את מנות הפחמימות נכון במהלך היממה - בכל ארוחה עיקרית ניתן לאכול עד שתי מנות פחמימה ובארוחות הביניים מנת פחמימה אחת
|
06/04/2014
| להוספת תגובה
| קראו תגובות
|
|
|
|
|
באיזה שמן כדאי לטגן?
|
|
|
|
רצוי לטגן דווקא בשמן עמוק, מכיוון שבצורה זו פחות שמן נספג בהשוואה לטיגון בשמן רדוד * מומלץ להמתין עד שהשמן חם מאוד לפני התחלת הטיגון, אז זמן הטיגון מתקצר ושוב נספג פחות שמן
|
27/11/2013
| להוספת תגובה
| קראו תגובות
|
|
|
|
|
|
|
מזונות בפסח
|
|
|
|
כף חרוסת מכילה כ-100-80 קלוריות * התפוח משביע ובריא בעיקר בשל תכולת הסיב העיקרי שבו פקטין * שני תמרים נחשבים כמנת פרי * התפוח-אדמה הוא בעל אינדקס גליקמי גבוה ולכן איננו מומלץ כתוספת פחמימה
|
14/03/2013
| להוספת תגובה
| קראו תגובות
|
|
|
איזה מילוי עדיף באוזני המן?
|
|
|
|
הפרג עשיר מאוד בסידן * החלבה עתירת שומן וסוכר * האגוזים מומלצים כמפחיתי סיכון להתפתחות מחלת לב * התמרים מכילים הכי פחות קלוריות * ב-100 גרם שוקולד מריר ומשובח יש כ-500 קלוריות ולכן לא מומלץ להגזים בצריכתו
|
13/02/2013
| להוספת תגובה
| קראו תגובות
|
|
|
|
|
תזונה מתאימה לסקי
|
|
|
|
רוב הקוראים כתבה זו הינם ספורטאים חובבים ולפיכך עצימות האימונים פחותה * לכן, כמות המזון הנאכלת צריכה להיות מותאמת באופן אישי לשעות האימון שלאחר הארוחה, גיל המתאמן (ילד/נער/בוגר), משקל וכו'
|
01/01/2012
| להוספת תגובה
| קראו תגובות
|
|
|
|
רשימות נוספות...
|