|
פני החדשנות בהנדסת מזון
"אני אדם של דרך", מעיד הפרופסור יואב ליבני, "אחד הדברים שהם נר לרגלי הוא לראות את האדם בכל ממד של העשייה שלי. לראות את בריאות האדם, גם בהיבט של רפואה מותאמת אישית, לטובת התמודדות עם מחלות קשות, לא רק סרטן, אלא גם השמנת יתר או סוכרת". במסגרת שיתוף פעולה חדשני ומרתק עם חברת ההזנק הישראלית Amai Proteins, מפתח הצוות של ליבני, טכנולוגיה חדשה של חלבון מתוק כתחליף לסוכר. ההערכה ליישום בשוק היא כשנתיים-שלוש
31/03/2020 |
שרון מגנזי
|