X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
שאול בן אדרת / Shaul Ben-Aderet
● כללי    ● רשימות    ● פורום   
עמוד 1 מתוך 2
ארוחה כיד המלך
גם בחלוף השנים הרבות, מאז שהגיחה לאוויר העולם, שומרת מסעדת "התרנגול הכחול" על איכות קולינרית

שנה של סיכון קולינרי
השנה האזרחית, החולפת עכשיו, לא היטיבה במיוחד עם המסעדנות הישראלית. יותר ויותר מסעדות מובילות נסגרו, ובמקומן נפתחו מסעדות קטנות. עם זאת הייתה בה עדנה למסעדות הכשרות ולמסעדות הטבעוניות

יוון - IN ; טורקיה - OUT
את המהפך הגדול מחוללת לא רק אזהרת המסע של המטה ללוחמה בטרור, אלא גם עובדת הקשרים התיירותיים ההדוקים שנרקמים בימים אלה בין ישראל ליוון

פרפקציוניזם קולינרי לשמו
התאבדותו של גדול השפים בעולם בגלל מתח נפשי מעידה כי שלמות גסטרונומית היא משאת-נפשו הטבעית של כל שף המבקש להצליח. עדות לכך עשויים לשמש לפחות שלושה שפים ישראלים דגולים, הידועים כאורים-ותומים גסטרונומיים

מעידה קולינרית
מסעדת "מיסטר ומיסיס לי" האסיאתית הנחילה לנו ממש אכזבה ונחשפה לעינינו כברווז מדדה, שמשום מה איננו מצליח להדביק את שלוש אחיותיו הקולינריות, המוצלחות באמת, של שף הצמרת שאול בן אדרת

פנים חדשות לקולינריה הישראלית
השנה החולפת חוללה מהפך בלא מעט מהמסעדות היהודיות בארץ, ובמקום גפילטע-פיש או חמין שהן נהגו להגיש בעבר, הן מגישות, בכורח השעה, אוכל איטלקי או סיני. וחוץ מזה, מרקיז, מחיריהן זינקו לשחקים ואפשרו רק לגרגרנים ליהנות מאוכל הגורמה בהן

לגסטרונומים בלבד
מסעדת "התרנגול הכחול" מוכיחה את עצמה בתפריט של גורמה ובריאות. הפעם דגמנו את ארוחת הערב המיתולוגית שלה ולא התאכזבנו

קולינריה כפרית
במסעדת הדרכים "קימל בגלבוע", במעלה כביש התענכים שבעמק, מוצעת לסועדים עסקית טעימה, בניצוחו של השף שאול בן אדרת

מלוא נקודות הסולם הקולינרי
מסעדת "התרנגול הכחול" ממשיכה להתעלות על עצמה בזכות מעדניה הטעימים ושופעי הבריאות, שלא הצלחנו למצוא להם מתחרה

יושק ספר המתכונים הטלוויזיוני הראשון
מיקי שמו, עומר מילר, אביב משה, מיכל אנסקי ושאר כוכבי ערוץ האוכל מבשלים לצדכם במטבח הביתי * ימי ראשון-חמישי, החל מה-30 במרס בשעה 12:00

"התרנגול הכחול" - מופת קולינרי
עם יד על הלב צריך להודות שקשה, מן הסתם, למצוא במדינה מסעדה באותה הרמה שהגיעה אליה מסעדתו המיתולוגית של השף שאול בן אדרת בצהרי יום שישי

המסעדה המובחרת: "התרנגול הכחול"
עם סיומה של השנה האזרחית החולפת הגיעה העת לבחור בה מבין כל המסעדות האחרות שפקדנו במרוצתה, באשר היא עלתה על כולן והשיגה את הציון הקולינרי הגבוה ביותר ברמת האוכל שלה, כמו גם בשירות המוגש בה, בעיצוב המושלם ובאווירה המיוחדת השורה בין כתליה

קוקוריקולינריה לשמה
נפשנו יוצאת ל"תרנגול הכחול" - מסעדה תל אביבית מומלצת בכל פה, במיוחד בשל "העסקית המפנקת" שלה, המוגשת מדי צהרי יום שישי

קולינריה הראויה לפרס ישראל
אין כמו שאול בן אדרת, שף לדוגמה ובעליה של מסעדת "התרנגול הכחול" בצפון תל אביב, הראוי לזכות בפרס הנכסף, בזכות יצירות המופת שהוא מצליח לרקוח בידיו הברוכות

חגיגה קולינרית בלתי נשכחת
קבלת השבת של מסעדת "התרנגול הכחול" היא עסקה משתלמת לבטן ולכיס כאחד. זו כוללת שלוש מנות דשנות ומשובחות עם טעם של עוד

שלוש המסעדות המובחרות מכולן
מחפשים גורמה? אנחנו מצאנו אותו בשלוש מסעדות תל אביביות נבחרות: "רפאל", "התרנגול הכחול" ו"קפה נואר" * לכו אליהן ומובטח לכם שלא תתאכזבו * ההיצע עשיר ועל-אף שהמדובר במסעדות צמרת - המחיר אינו נוסק לשמיים

קבלת שבת קולינרית
תפריט העסקית המפנקת של יום שישי בצהריים ב"תרנגול הכחול" הוא גורמה מגוון ובריא, שקשה למצוא לו מתחרה בשוק המסעדות הרווי של תל אביב

מבשלים 2012 - (ת)ארוחת מלכים
תערוכת הבישול והאפייה הגדולה לקהל ה foodies החדשנית והחווייתית בישראל תיערך בגני התערוכה, ב-22-24 במאי. 70 יצרנים ויבואנים של אוכל, גאדג'טים, ומוצרי מטבח יהפכו את חלל התערוכה ללונה-פארק קולינארי

חגיגת מטעמים
תפריט העסקית, המוגש מדי יום שישי בצהריים במסעדת "התרנגול הכחול" בתל אביב, הוא קבלת-שבת קולינארית מפנקת, שאין לה אח ורע לכמות ולאיכות בשוק ההסעדה הישראלי

קוקוריקולינריה
התרנגול הכחול, שהתגלה בחלומו של מסעדן הצמרת התל אביבי, שאול בן אדרת, הפך מחלום למציאות של ממש בדמותה של מסעדה גסטרונומית מעולה הנושאת את שמו והמציעה לסועדיה תפריט מגוון ומפנק במחירים השווים לכל נפש

 1   2  >>
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il