- "אגו- בר" - סוגרים את שנת 2006 במסיבת ענק פראית ומלאת אלכוהול. במסיבה ינגנו הרזידנטס Dj אדם ויין ו-Dj איזי מוסיקת soul, יחולקו דרינקים חינם וצפויות הפתעות נוספות. מחיר כניסה: 50 ש"ח ברכישה מוקדמת של כרטיסים ו-100 ש"ח בערב הסילבסטר. הכתובת: שבח 5, ת"א. טלפון: 03-6391551.
- גלידריית "אייסברג" - כל הצוות ילבש אדום ברוח חג המולד ויוגשו מבחר גלידות אלכוהוליות ומתוקים חורפיים ומפנקים. בנוסף, לקראת ואחרי חצות בערב השנה האזרחית החדשה יחלקו שמפניה לכל הלקוחות. הכתובת: בן יהודה 108, ת"א, טלפון: 03-5225025.
- "אנג'לינה" - הביסטרו בהוד השרון מציע בערב הסילבסטר ארוחה שלמה במנה אחת שכולה חגיגת פירות ים זוגית. השף משה כהן, יגיש פאייה מושקעת של פירות ים וצ'וריסו - תבשיל ספרדי עשיר בציר דגים, זעפרן, סרטנים, ראשי וטבעות קלמארי מולים, שריפסים, נקניקיות צ'וריסו פיקנטיות ועוד. המנה תוגש לצד סלט רענןשל עלים צעירים ברוטב ויניגרט לימון, לחם וחמאה ובליווי חצי בקבוק יין אדום. מחיר: 190 ש"ח למנה זוגית. בנוסף יוגשו שני קוקטיילי ספיישל: מרטיני דובדבנים ובלוברי רויאל (39 ש"ח). כתובת: הבנים 14 הוד השרון. טלפון: 09-7441444.
- "ארקדיה" - השף עזרא קדם יכין ארוחת טעימות שתורכב ממיטב חומרי הגלם העונתיים והמקומיים של המטבח הישראלי. הארוחה תלווה בשמפניה לכל סועד בשני סבבים: 19:30 ו-22:00 בערב. יש להזמין מקום מראש כתובת: אגריפס 10, בסמטה, ירושלים. טלפון: 6249138- 02.
- "ברקרולה" - תוגש בערב הסילבסטר ארוחת טעימות, עם מנות שירכיבו במיוחד השף נעם דקרס והשף קונדיטור עמר זרניצקי. תפריט הטעימות יכלול 6 מנות ביניהן: פתיח, ראשונה, ביניים, עיקרית וקינוח. התפריט יורכב ממנות מיוחדות שיוגשו רק בערב זה, ויהיה עשיר בפירות ים, דגים והבשרים המשובחים של ברקרולה. לקינוח מבטיח השף קונדיטור עומר זרניצקי הפתעת שוקולד ואלכוהול במבחר מרקמים וטקסטורות. בנוסף, מציע הבר של ברקרולה קוקטיילי השמפניה דוגמת crème forest: קוקטייל בשילוב קרם קסיס מצומצם ופירות יער שחורים. ולהשלמת מצב הרוח מציעה ברקרולה את תפריט יין, 45 יינות לבנים, 115 יינות אדומים. המחיר לסועד: 250 ש"ח. יש להזמין מקום מראש. הכתובת: עתיר ידע 13 כפר סבא. טלפון: 7669606 - 09.
- 'גולף ביסטרו' -תוגש ארוחת טעימות עשירה, בת 12 מנות, ביניהן: מוח עגל בציפוי פריך על פריקסה פטריות בניחוח כמהין וקולי עגבניות, קרפצ'יו דג לבן וביצה פלורנטין בעיטור רג'יאנו, נפוליאון שרימפס ואבוקדו עם קונקסה עגבניות ועוד מנות רבות ומפתיעות. במתוקים תוגש מיני סלסלות טוויל ופירות עם קרם דיפלומט, טריו שוקולד, קפה ופטיפור. לכל זאת תתלווה, מתחילת הערב ועד סופו, חגיגה קובנית בהופעה חיה של שלישיית SOLO 2, שתנעים את הערב במוסיקת סלסה, בולרו, צ'ה צ'ה צ'ה, בואנה ויסטה קלאב ועוד. הארוחה תוגש החל מהשעה 20:00. מחיר לסועד (כולל מחיר כרטיס להופעה החיה): 290 ש"ח (לא כולל שתיה). מומלץ להזמין מקום מראש. כתובת: מועדון הגולף קיסריה, טלפון: 04-6260272.
- "לאונרה" - בליל הסילבסטר הקרוב, יחולקו מאוהבים "נשיקות" בטעם מרנג. הברמנים יגישו בחצות קוקטייל אהבה מיוחד בשם "אפרודיסיאק". הכתובת: דרך מנחם בגין 148, ת"א. טלפון: 054-2088906.
- "לילית": השף עומר בן גל יגיש בערב הסילבסטר ארוחת טעימות בת 4 מנות הכוללת: טאטאקי סינטה עם ג'ינג'ר, סויה ולימון; ניוקי עם בויאבז מוקצף וכמהין, עיקריות לבחירה: אנטריקוט צלוי על הגריל עם צ'יפס עבים במיוחד או פלמידה לבנה עם ארטישוק ירושלמי ושומר צלויים או קבב וצלע טלה על הגריל עם תבשיל קטן של בורגול ותרד טורקי. ולקינוח: "הטראפלס של סבינה" ותותים. בנוסף יוגש קוקטייל קיר עם פירות אדומים ושלל פינוקים מבעבעים. מחיר: 190 ש"ח לאדם. יש להזמין מקומות מראש. כתובת: דפנה 3 (בית אסיה). טלפון: 03-6091331, שעות פתיחה: א-ה 12:00 עד חצות.
- "מילי'ס" - בר הקוקטיילים החדש ברמת החי"ל, מציעים בערב הסילבסטר שורה ארוכה של קוקטיילי שמפניה מיוחדים, בנוסף לשורה ארוכה של משקאות פרימיום אחרים ומבחר גדול של מאלטים. בין הקוקטיילים: french 75 עם ג'ין שמפניה, pinky עם קרנברי, שמפניה וודקה לימון, monk's champagne עם שארטרז ושמפניה, ועוד. (40-48 ש"ח). מומלץ להזמין מקום מראש. כתובת: ראול ולנברג 24 C (מגדלי זיו), רמת החי"ל, ת"א. טלפון: 03-6476159
- "נויה סושי בר": ערב הסילבסטר - ערב שכולו פיוז'ן. השף דן זוארץ יארח את חואן מסל, שף מארגנטינה (לשעבר קורדיליה). החל מהשעה 22:00 תוגש ארוחת טעימות המורכבת ממנות טאפאס המשלבות את טעמי יפן וארגנטינה. המנות יוכנו מול עיני הסועדים בבר בשל "נויה". עלות: 180 ש"ח לסועד כולל שמפניה ויין. כתובת: המתנחלים 1, גני יהודה. טלפון: 03-5353650.
- "פורטופינו" - מסעדה איטלקית מציעים בערב הסילבסטר ערב יווני- ים תיכוני, שכולו חגיגה של מוזיקה וטעם: להקה יוונית, ריקודים עד לשעות הקטנות של הבוקר, אווירה מחשמלת והרבה שמח. על החלק הקולינרי יהיה אחראי השף שי גוטמן, שיגיש תפריט מיוחד הכולל ראשונה, עיקרית ואחרונה בניחוח ים תיכוני כולל יין ושתייה ומיני פינוקים. מחיר: 150 ש"ח לאדם. יש להזמין מקומות מראש. "פורטופינו": יורדי הים 1, מרינה הרצליה, טלפון: 09-9577074.
- "פורלין": השף אמיר מרקוביץ' מכין ארוחה חגיגית. לפתיחה יוגשו קיר רויאל כאפריטיף ורוסטביף סינטה כבושה בוודקה. ההמשך: ראשונה לבחירה: ביסק סרטנים כחולים; טרין כבד עוף עם קלבדוס וריבת תפוחי עץ ואגוזים. עיקרית לבחירה: פילה מוסר ים על מצע פירה ארטישוק ירושלמי ברוטב פטריות כמהין; חגיגת סילבסטר - סרטנים, שרימפס, קלמארי ומולים מוקפצים על מחבת ברוטב קרם זעפרן ושום קונפי. קינוח לבחירה: צלחת שלושת השוקולדים; אננס צלוי על הגריל עם סורבה קוקוס וזביון, שמפניה וג'ינג'ר. עלות הארוחה בין השעות 18:00 ל-21:30 - 70 ש"ח לסועד. החל מהשעה 21:30 - 198 ש"ח. יש להזמין מקום מראש. כתובת: פרישמן 10 ת"א. טלפון: 03-5222664.
- "קם סון" - סוגרת שנה בגדול ומציעה ללקוחותיה ארוחות ערב מיוחדות לאורך סופשבוע שלם. בערב הסילבסטר, בשעות 1900-21:00 תינתן 25% הנחה על תפריט מיוחד, הכולל את מנות הדגל של "קם סון" ואת המנות החדשות של השף טל זאבי: פטריות פורטאבלו במרינדה, טאטאקי פילה עגל וצלעות טלה בטריאקי, נוסף לכל זאת מתוכננות הופעות של הרכבי ג'אז ומאוחר יותר DJ וזמרת בהופעה חיה. כתובת: דרך השרון 95 , הוד השרון. טלפון: 09-7409448/9.
- בביסטרו "קמפיו": תפריט ספיישלים עסיסי שכולל בשרים משובחים ומנות מפתיעות מחומרי הגלם הכי טובים: להלן כמה דוגמאות: מדליוני פילה בקר עם כבד אווז ברוטב פורט בצלצלי שאלוט וקולי מנגו (116 ש"ח), צלעות עגל חלב על הגריל. בנוסף לתפריט הספיישלים, התפריט המוכר והאהוב של "קמפיו" יוגש גם הוא בערב הסילבסטר. את הערב תלווה הופעת סטנד אפ של הסטנדאפיסט שמעון רגב. מומלץ להזמין מקום מראש, מינימום הזמנה לסועד 120 ש"ח. כתובת: הבונים 4/4, אשדוד,טלפון: 08-8520111.
- Basar - היכל הבשרים של תל אביב: שלוש מנות מיוחדות לערב הסילבסטר, לאורך כל היום וכל הלילה, החל מהשעה 12:30, תפנק Basar את הסועדים במנות: קארנה אל וינו – בקר ויין על פירה שורשים (45 ש"ח), פריים ריבס - צלעות אנטריקוט והעצם (26 ש"ח ל-100 גרם), פורטר האוס – סינטה עם פילה בקר חתוך עם העצם (26 ש"ח). כתובת: מונטיפיורי 29 פינת יבנה ת"א. טלפון: 03-5252569.
- מסעדת OM - על החלק הקולינרי אמונה השפית איילת אור שמבטיחה מגוון רב של פינוקי חיך עם שלל מנות ספיישל מיוחדות נוסף על מנות החורף החדשות והיחודיות שלה. יש להזמין מקומות מראש. כתובת: בני ברית 4, הוש השרון. טלפון: 09-9577074.
- "SUSHISAMBA" - הסועדים שיבואו למסעדה לבושים בצבע הלבן יקבלו קאייפירנית סילבסטר על חשבון הבית. בנוסף את הערב ילוו רקדניות ברזילאיות שהגיעו היישר מהקרנבל של ריו דה ז'נרו ועמדת הדי.ג'יי תאויש ב-dj's מפתיעים שיהפכו את הערב לסוער ומרגש במיוחד. השף ניצן רז בנה לכבוד הסילבסטר תפריט שיורכב משש מנות מנצחות שמשלבות את המטבחים של ברזיל, יפן ופרו. ביניהן: טונה טורו טרטר- רוטב מיסו חרדל, אוסטרה קוויאר ועלי זהב. חזה מולארד אורגני- תאנים, פירה, שום מתוק ושמן שישימי. מדאי טרדיטו-ליים, וואסבי ועלי מיקרו. Aged Black Angus Stake – רוטב קוקוס, פטריות בר, ארטישוק ירושלמי ושמן כמהין, מנת ספיישל לבחירת השף ולקינוח תשוקה יפנית ג'לי תות עם טפיוקה, קרם יוגורט עיזים, סלט תותים, יוזו ועוגיות סבלה. ארוחה מוקדמת: 170 ש"ח לסועד. ארוחה מאוחרת - 190 ש"ח לסועד. הכתובת: הברזל 27, רמת החייל, ת"א. טלפון: 03-6444345.
- "Tike" - בערב ראש השנה האזרחית, תוגש ארוחה שתכלול מגוון מנות ראשונות, פלטה זוגית מפנקת ועשירה בבשר הטלה המשובח של Tike, קינוח, וכמובן ללגום שני קוקטיילים חגיגיים במיוחד על בסיס שמפניה. מחיר הארוחה 250 ש"ח לזוג. הכתובת: שנקר 11, הרצליה פיתוח. טלפון: 9728191- 09.
- מסעדת "VIOLET" - הערב ייפתח בכוס יין מבעבע ומנת פתיחה של פטריות וקציפת כמהין לבנות. המנות הראשונות אשר יוגשו הינן טארט חבושים ושומר עם גנאש של אווז וניל, קונוס של זיתים שחורים עם קציפה של פיקורינו וסורבה עגבניות ורביולי סרטנים ושרימפס עם תבשיל תירס גרוס. למנה עיקרית יבחרו הסועדים בין סינטה עגל עם ציר עגל מצומצם וטימין, קדרת פירות ים עם קפוצ'ינו של ים או טורטליני של תפו"א עם פוקצ'וי ואפונה סינית ברוטב חמאה לבנה. במתוקים יוגש מגש ממתקים עשיר ומרגש וכן טעימות מוקטנות משלל קינוחי המסעדה ביניהם ספונג' של שוקולד לבן עם גלידת שוקולד לבן ופליאו, בראוניס קקאו לח וגלידת שוקולד ותימין. הארוחה תוגש החל מהשעה 19:30. מחיר לסועד: 240 ש"ח (לא כולל שתייה). מומלץ להזמין מקום מראש. כתובת: הדגן משק 6 מושב אודים, טלפון: 09-8350902.
- צ'ימיצ'אנגה - השף אבי קונפורטי מאחד כוחות עם חברת המוזיקה המובילה "מוזיקה פלוס". עלות הארוחה: 245 ש"ח לסועד. ארוחה בשעות: 18:30-21:00, ישלם 165 ש"ח. כתובת: קרמנצקי 6, תל אביב. טלפון: 5613232 03.
- "הנמל 24" - בערב הסילבסטר החל מהשעה 19:00, יוגש תפריט טעימות עשיר שהרכיב השף רן ראש, הכולל אפריטיף, 4 מנות ראשונות, 2 מנות עיקריות, קינוח וגביע שמפנייה. עלות לסועד: 350 ש"ח. ולתפריט: ראשונות: גריסיני רוזמרין ושמן עגבניות, שום אדום, עגבנייה קונפי וחמאה צהובה; פורטובלו במילוי גבינת תום ופיסטוק על קציפת כמהין; מרק קרם ערמונים ושמן אגוזי לוז; טרטר סקאלופ בשמן זית וניל על קרפצ'יו סלק. עיקריות: מוסר על עדשים שחורים ומולים בציר פירות ים ולימון פרסי; פילה בקר ותמרים לחים בשמנת אספרסו על פלאן דלורית ומיפל. קינוח: גנאש שוקולדים, לוז , אספרסו וטופי. כתובת: הנמל 24 העיר התחתית, חיפה. טלפון: 04-6991100.