1 |
|
|
כתבה עלובה. מריחת מילים שלא מחדשת כלום ולא נותנת אפילו רמז אחד לגבי תזונה למשל.
בקיצור כדאי שתשקיעו יותר בכתבה מועילה
|
|
|
|
|
סגור |
כתוב תגובה ל-
יוחנן |
|
|
|
|
כאילו שאנחנו לא יודעים שכולסטרול גבוה מזיק
איזה טיפ נתנה לנו הכתבת |
|
|
|
|
סגור |
כתוב תגובה ל-
שושיה |
|
2 |
|
|
שעשויה להפחית את הכולסטרול.
הימנעות מחלטת מאכילה של שומנים לא מביאה לירידה של הכולסטרול.
הרי הגוף מייצר את החומר החשוב הזה.
לכן
1. צריך לאכול שומנים חיוביים כמו - אבוקדו, טחינה, שמן זית וקנולה - על מנת לייצר יותר HDL שהוא הכולסטרול הטוב הנאבק בכולסטרול הרע.
2. ואיך אפשר להפחית את הכולסטרול שהגוף מייצר? ולאו דוקא רק בעזרת תרופות?
הימנעות מוחלטת מאכילת שומנים לא תשיג את המטרה הזו.
לאחרונה הגיעה לידי הצעת דיטה מעניינת.
שאלתי רופאים והם לא התנגדו, אם כי הופתעו.
לדעתי - שווה בדיקה - לאכול בשעות הבוקר כמות מסוימת של שומנים, כמו אבוקדו, גבינות, לא נוטפות שומן אבל לא עם 0 אחוזי שומן, ביצה כל יומיים, טחינה ואפילו בשר, וכדומה.
הרציונל מאחורי זה - הגוף יקבל סיגנל שיש כבר כמות מסוימת של שומן, ולכן יש לייצר באותו יום פחות. זה הרעיון שעומד כאן.
יש סימנים לכך שזה משפיע על ירידת הערכים בבדיקות.
לא להגזים, לפעול באופן שיטתי ובמתינות.
לא לאכול רק "קש", כי אז הגוף מייצר כדי להשלים את החסר וערכי הכולסטרול לא יורדים.
שווה לנסות ולבדוק כעבור כ- 3 חודשים.
בהצלחה!!
|
|
|
|
|
סגור |
כתוב תגובה ל-
כדאי לנסות |
|
3 |
|
|
הנושא חשןב הכתבה שטחית מדי ולא מחדשת מהומה |
|
|
|
|
סגור |
כתוב תגובה ל-
מאיר |
|