X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  חדשות
מחקר שוק קובע שבשנת 2007 השקיעו חברות ומפעלים למעלה מ-1.5 מיליארד שקל בתחום הסעדת עובדים בדיקת שוק בקרב מדגם של כ-2,500 עובדים מחברות טכנולוגיה עלית, מפעלי תעשיה, חברות ממשלתיות ועובדי חברות הביטחון קובע שמנות האוכל המועדפות הן: שניצל + צ'יפס, עוף צלוי וסטייק פרגית
▪  ▪  ▪
[צילום: יח"צ]

ממחקר שוק שערכה חברת "נורקייט" מהקונצרן הדני ISS שהינה חברת שירותי הסעדה המספקת מדי יום למעלה מ-100,000 ארוחות לחברות טכנולוגייה עלית, ארגונים, מפעלים, כוחות הביטחון וגופים ממשלתיים עולה שבשנת 2007 השקיעו חברות ומפעלה למעלה מ-1.5 מיליארד שקל בתחום הסעדת עובדים.
דוד לרון, מנכ"ל חברת "נורקייט", מציין שבשנת 2007 השקיעו חברות שונות במשק כ-12 מיליון שקל בשיפוץ, שידרוג והקמת מסעדות לעובדים.
בדיקת שוק בקרב מדגם של כ-2,500 עובדים מחברות טכנולוגיה עלית, מפעלי תעשיה, חברות ממשלתיות ועובדי חברות הביטחון קובע ש-10 מנות האוכל המועדפות על העובדים הן: במקום הראשון מוביל השניצל והצ'יפס, במקום השני - עוף צלוי, במקום השלישי - סטייק פרגית, במקום הרביעי - פילה דג בגריל או בתנור ובמקום החמישי - סלט ירקות עם תוספות או סלט בריאות.
המנה המועדפת במקום השישי - סושי, במקום השביעי צלי בקר או סטייק בקר, במקום השמיני - תבשילים - תבשיל עוף או תבשיל בקר או תבשיל דג, במקום התשיעי - מנה עיקרית צמחית על בסיס טופו או סויה, ובמקום העשירי - מנת פסטה - מקרוני, פטוצ'יני ו/או פסטה.
דוד לרון מציין, שבולט לאחרונה טרנד חדש בתחום שירותי ההסעדה - טרנד האוכל הבריא והדיאטתי במפעלים, חברות ומוסדות כחלק מהמודעות ההולכת וגוברת לשמירה על תזונה נכונה, אוכל דל שומן ומזון בריא יותר והקמת אספרסו ברים להגשת קפה וארוחות קלות.
בתפריטים היומיים ישנה דרישה למנות מיוחדות דלות קלוריות וביקוש לשניצל וצ'יפס הנאפים בתנור במקום בטיגון בשמן וכן לירקות מאודים כגון: גזר, דלעת, כרוב, קישואים וכו'.

תאריך:  18/12/2007   |   עודכן:  18/12/2007
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
הדר פרבר
הטיל נורה במסגרת הניסוי הראשון שנערך בשיתוף צבא ארצות הברית
משה ריינפלד
חייל שהוזמן למועדון לחוג עם חבריו את יום הולדתו טוען בתביעתו כי הושאר בחוץ בגלל צבע עורו הכהה וכל חבריו בהירי העור הוכנסו
דרור מרום
הסתכם ב-15.3 מיליארד דולר בהשוואה לתקופה המקבילה בשנה שעברה    הערכה - בסיכום שנת 2007 יגדל ייצוא השירותים ב-9% ויסתכם בכ-21 מיליארד דולר
רונן ליבוביץ
ועדת חוקה, חוק ומשפט אישרה לקריאה ראשונה הצעת חוק המעודדת אנשים וחברות לבחור במסלול הבוררות במקרה של ערעור לבית המשפט
מחלקה ראשונה
אומ"ץ טוענת שעומס היתר שמוטל על חלק מנהגי אגד מסכן חיי נוסעים
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il