X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  חדשות
צד אחד חלבי, צד אחד בשרי, שני מטבחים כשרים, גבול דמיוני וכתב מבולבל אחד צביקה פישר מגיע לארוחת ערב בצד החלבי של Polo Rosso בתל אביב, וממלא את מכסת הפחמימות היומית שלו עם פיצה טרייה והררי פסטה
▪  ▪  ▪
[צילום: מסעדת Polo Rosso]

מאז ומתמיד ידענו שאם מסעדה היא כשרה אז היא מגישה או בשר, או חלב. אף פעם לא חשבנו שאפשר אחרת. ובכן, אפשר, ועל כך תעיד מסעדת פולו רוסו, ואת ההסבר שאביא בפניכם הפנמתי גם אני רק כשהתיישבנו בפינת הבר, בצד החלבי של המסעדה הכשרה. פולו רוסו, שממוקמת בלב אזור העסקים ההומה ברחוב הרצל התל אביבי, היתה בעברה הלא רחוק מסעדה בשרית. כשהחליט השף והבעלים, דימיטרי אסייג, שהוא רוצה מסעדה כשרה, הוא טיכס לו תשובה יצירתית להכרעה בין בשר וחלב: אפשר גם וגם. איך זה עובד? פשוט מאוד - קו דמיוני מחלק את חלל המסעדה לשניים, כשבכל צד בר ארוך וכמה שולחנות. בצד אחד אוכלים רק מנות חלביות ובשני רק מנות בשריות. אה, וכמובן שישנם גם שני מטבחים נפרדים לחלוטין. בין "שתי" המסעדות נמצאים שלושה שולחנות, ומי שקובע באיזה צד של המתרס הם הוא בעצם הלקוח הראשון שמתיישב לידם. אם זה לא מספיק כשר עבורכם, דעו שמשגיח כשרות נוכח במקום, ואם זה כשר לו, זה כשר גם לנו.
התפריט, כפי שמשתמע מהשם Polo Rosso, הוא איטלקי. תוכלו למצוא בו מבחר כריכים, סלטים מיוחדים וכמובן פסטות ופיצות. לפתיחה התחלנו עם פיצה אולין - רוטב פומדורו (עגבניות), זיתים וגבינת מוצרלה (31 שקל). הבצק הדק שנעשה במקום ונאפה בתנור מיוחד היה קריספי כמו שאני אוהב. רצינו לנסות גם איזה כריך מיוחד מתוך אגף הבלתי נגמר המוקדש להם בתפריט, אבל לא היינו מוכנים לוותר על הפסטות, ואפילו לנו יש גבולות לגבי כמות הבצק שאפשר לצרוך בערב אחד.
אז הלכנו על פסטות. הראשונה, רוקפורינו, היתה אחת ממנות הספיישל לאותו ערב. ביקשנו אותה עם ספגטי, וקיבלנו צלחת שחורה, מרובעת ואלגנטית ובתוכה הר קטן של ספגטי ברוטב עגבניות ושמנת, ומעל תלולית של גבינת רוקפור. שילוב הטעמים היה מצוין ועלי הבזיליקום הטריים שפוזרו השלימו את קשת הטעמים. מנת הפסטה השניה נשמעה פשוטה לכאורה, ולמרות שהיא אכן מנה די פשוטה, עדיין היא היתה טובה מאוד. זוהי מנת פסטה עם בטטה. לבקשתנו קיבלנו אותה עם פסטה פנה שלוותה ביין לבן, שום, שמנת, בטטה, בזיליקום ואגוז מוסקט (29 שקל). גם כאן היו הטעמים מאוחדים וטובים מאוד.
לקראת סיום הבנו שהגענו בערך שמונה שעות מאוחר מדי. מסעדת פולו רוסו היא המקום האולטימטיבי לארוחת צהריים טובה, לאוכל איטלקי לא רע, לעסקיות מעניינות. זה לא שבערב לא נהנינו, להיפך, אבל חסר לנו הקצב שפוקד את המקום בכל יום בצהריים כשפקידי בית המשפט ושאר עובדי האזור מגיעים לאכול. תפריט עסקיות הצהריים מוגש בימים א'-ה' בין 12:00-15:00, וכולל אופציות שוות כמו פוקצ'ה ומרק ב-19 שקל, פסטה או פיצה עם סלט אישי ושתייה ב-37 שקל ועסקית זוגית עם תוכן זהה, שמתלבשת בול על פגישות עבודה זריזות, ב-70 שקל בלבד. כל שנותר לנו הוא לקוות שיפתחו סניף מתחת למקום העבודה שלי.

* הכותב היה אורח המקום.
Polo Rosso - הרצל 97 תל אביב, 03-5184242
תאריך:  13/01/2008   |   עודכן:  13/01/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
דוד רוזנטל
במסגרת מסעותיהם הגסטרונומיים ברחבי ארץ הקודש, מנווטים הג'מוס והמושך בקולמוס עד לקיסריה ותוקעים יתד, וגם לא מעט אוכל, במסעדת מטרו שבקאנטרי קלאב, מעין כלבו קולינארי מקומי
שרון קביליו, מיכל קונפורטי
מילר, תגיש את תוכנית "מבט" החדשה, לצידו של ינון מגל, החל מתחילת פברואר    אבן, תמשיך להגיש את מהדורת "יומן" במתכונתה המחודשת, וכן תעסוק בפרויקטים נוספים [צילום: יוסי מימוני/יחסי ציבור]
הדר פרבר
קבוצה של ניאו-נאצים ארגנה מופע רוק במבשלת שיכר נטושה    רשת ניאו-נאצית המכנה את עצמה "החזית הפגאנית" ארגנה מופע בפינלנד    קבוצות אנטי-פשיסטיות בינלאומיות הזהירו מפני המופע
דרור מרום
מועצת המנהלים של קרן ההשקעות פימי החליטה על המהלך כחלק מתוכנית העבודה השנתית ל-2008    פימי השלימה באחרונה גיוס של 500 מיליון דולר לקרן הרביעית
הדר פרבר
יורשת המיליונים פריס הילטון תקבל תואר כבוד מאוניברסיטת הארוורד - או לפחות מהמגזין "הארוורד למפון", שקבע כי היא הידוענית "החמה" ביותר וזוכת תואר "אשת השנה"    הטקס: יומיים לפני צאת סרטה החדש
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il