ארוחה מוכנה שנעשתה בבית היא אולי דרך טובה לחסוך כסף וקלוריות, אך גם כריך תוצרת בית יכול לתרום לעליה בהיקף המותניים.
האקדמיה האמריקנית לרפואת משפחה מציעה עצות לצמצום מספר הקלוריות כשמכינים כריך בבית:
- בחרו בגבינות ובשרים דלי שומן או ללא שומן, או הכינו רק עם בשרים רזים כמו עוף או הודו. נסו להשתמש במוצרים דמויי בשר.
- הכינו כריך המכיל ירקות טריים, גבינה דלה בשומן ותבלין ללא שומן כמו חרדל.
- נסו להשתמש בחמאת בוטנים דלת שומן.
- במקום צ'יפס, ארזו מקלוני גזר, סלרי או ירקות פריכים אחרים שתוכלו לאכול יחד עם הכריך.