X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  חדשות
דיאטה קלאב מציעה לכם שני מתכונים דיאטטיים השף זיו רשף מציע לכם שני מתוכנים ירוקים עבור החג
▪  ▪  ▪
מתכונים לבחירתכם

חג שבועות הקרב ובא הינו חג מוצרי החלב. בחג זה כולנו ניהנים ממטעמים חלביים רבים.
חברת דיאטה קלאב מציגה אלטרנטיבה קלה יותר למתכונים שתעזור לכם לעבור את החג ללא קילוגרמים מיותרים. השף זיו רשף "השף הירוק" מציע פרויקט מתכונים ירוקים מיוחד לשבועות.
להלן 4 המתכונים:

אספרגוס עם קרם פרש מתובל בוודקה ופלפלונים פיקנטיים

חומרים
8 נצרי אספרגוס ירוקים וקשיחים
80 מ"ל קרם פרש
10 מ"ל וודקה מאיכות מעולה
4 פלפלונים מסוג פפדיו
תפוז
כפית סירופ סוכר
הכנה
בעזרת קולפן ירקות, קולפים את קליפת האספרגוס משני ס"מ מתחת לראש. חותכים ארבעה מהגבעולים באותו המקום. את הגבעולים חותכים בצורה אלכסונית לפרוסות דקות ככל האפשר, חותכים את הפלפלונים לרצועות דקות.
בקערה מערבבים את פרוסות האספרגוס עם רצועות הפלפלונים, בעזרת פומפיה מגררים על הצד הדק חצי כפית גרדת תפוז ומוסיפים לקערה.
מערבבים את הקרם פרש עם הוודקה וסירופ הסוכר. מאדים את ארבעת האספרגוסים השלמים עם ראשי האספרגוס למספר שניות.
הגשה
מסדרים בכל צלחת 2 גבעולי אספרגוס. מערבבים את תכולת הקערה עם הקרם פרש ויוצקים כ-5 כפות בכל צלחת. מסדרים את ראשי האספרגוס החמים על הצלחת ואוכלים מייד.
  • המתכון ניתן על-ידי השף זיו רשף "השף הירוק"

טורטיה ספרדית

חומרים
4 ביצים
2 פרוסות חצילים קלויים,
1/2 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
1/2 פלפל ירוק, חתוך לקוביות קטנות
8 עגבניות שרי, חצויות
1/2 כרישה, חתוכה לטבעות דקות
4 זיתי קלמטה, קצוצים
עלי אורגנו מיובשים
50 גרם גבינת טוב טעם
פרמז'ן מגורד
הכנה
במחבת ברזל שניתן להכניסה לתנור, מאדים את הכרישה בשלוש כפות שמן זית עד להזהבה קלה. בקערה מערבבים את כל החומרים עם הביצים, מתבלים במלח ופלפל שחור. מוסיפים את תכולת הקערה למחבת ומערבבים עם הכרישה, מבשלים עוד כשתי דקות ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות.
אופים כ-8 עד 12 דקות, בודקים על-ידי קיסם שהטורטיה מוכנה במרכזה. מומלץ לפזר פרמז'ן מעל לשים מתחת לגריל התנור לעוד דקה בסיום.
הגשה
מגישים בתוך המחבת החם עם גבינות רכות וקשות, ירקות טריים ולחם חם.
  • המתכון ניתן על-ידי השף זיו רשף "השף הירוק"

פאי גבינה ודובדבנים

החומרים:
1 שקית ג'לטין ללא טעם
1 ביצה
4 כפות מיץ תפוחים
3/4 כוס מים רותחים
1 וחצי גביע גבינת קוטג' דלת שומן
8 שקיות ממתיק מלאכותי
1 כוס דובדבנים טריים או משומרים בסירופ קל
אופן ההכנה:
מערבלים את הג'לטין והביצה במעבד מזון. מערבבים את המיץ עם המים ומרתיחים. תוך כדי מוסיפים את הנוזל החם דרך הפתח במכסה המכשיר. מערבבים עד שהג'לטין נמס. מפסיקים את פעולת המכשיר ומגרדים את דפנות הכלי במרית גומי.
מפעילים את המכשיר שנית. מוסיפים את גבינת הקוטג' ואת הממתיק ומערבלים עד שהגבינה חלקה. מצננים עד שהתערובת מתחילה להתייצב.
בינתיים חוצים את הדובדבנים ומגלענים אותם. מקפלים אותם בעדינות לתוך תערובת הגבינה, ומעבירים את התערובת לתוך תבנית פאי מזכוכית. מקררים.
  • המתכון ניתן על-ידי חברת דיאטה קלאב

פשטידת ברוקולי וגבינה

החומרים:
שקית ברוקולי קפוא (900 גרם)
1 קופסת גבינה לבנה חצי אחוז שומן
1 ביצה שלמה
75 גרם גבינה מלוחה מגורדת חצי אחוז שומן (1/3 קופסה)
1 גביע יוגורט 0% שומן (150 מ"ל)
3 כפות קמח מצה או פירורי-לחם
1 בצל גדול קצוץ, 5-3 שיני שום כתושות
1 כפית חרדל
1 כפית פלפל שחור
1 כף שטוחה אבקת מרק בטעם עוף
תבנית פיירקס בינונית מלבנית.
להגשה: 1 כף אבקת גבינת פרמזן
אופן ההכנה:
שמים בתוך מסננת גדולה את הברוקולי הקפוא מעל סיר ויוצקים מעליו מים רותחים, כך שהברוקולי יפשיר ויתרכך. קוצצים ומכניסים לתוך קערה גדולה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
יוצקים לתוך תבנית פיירקס, מפזרים מלמעלה את אבקת גבינת הפרמזן ואופים בחום בינוני-גבוה כשעה. הפשטידה צריכה לצאת שחומה ויבשה מנוזלים. מכבים את התנור ומשאירים את הפשטידה בתנור לעוד 10 דקות.
הערות:
1. ניתן להחליף את הברוקולי בירק אחר כמו: כרובית, פטריות וכו'.
2. אפשר להשתמש במבחר גבינות רזות שנשארו במקרר, רק צריך לשים לב לכמויות.
  • המתכון ניתן על-ידי חברת דיאטה קלאב

תאריך:  07/06/2008   |   עודכן:  07/06/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
לי-און פרץ
הנה, סוף סוף הצליח המפיק ג'ורג' לוקאס לגייס בפעם הרביעית את ספילברג, לטובת פרופסור ג'ונס כסוף השיער, המחכה כבר תשע-עשרה שנים לשוב למסך. כמו אבירי הג'דיי בשעתם, גם אינדיאנה מבקש אפשרות להשתולל במאה ה-21
אלון רוזנבלום
מוסלי, שמגלם את פיטר, האח הגדול בין ארבעת בני פוונסי, נחת בישראל בבוקר יום ראשון ומייד ביקש לנסוע לבקר בירושלים
מערכת ONE
למאמן אין רגע דל: גרנט וכוכבים נוספים באנגליה גייסו כסף למען ילדים נזקקים. לפני כן, גרנט צפה מהיציע במשחק חצי גמר הנשים של הרולאן גארוס
בעז גורן
רגע לפני פתיחת היורו הנה קצת סדר בבתים: בית א' על הנייר הכי קל, לגרמניה חיים קלים בבית ב', בית ג' הוא בית המוות ובבית ד' יהיה קרב על המקום ה-2
ערן סלע
עיתון ליטאי דיווח כי המקדוני ששיחק באקדמיק סופיה עשוי להצטרף לשורות הצהובים בעונה הבאה. אנטיץ' אמור למלא את החור שהשאיר ניקולה וויצ'יץ'
רשימות נוספות
ערוץ מאיר: מסע בעקבות חג השבועות  /  נתי גולדפינגר
שבועות, חג המים בקייקי כפר בלום  /  חיים אזולאי
סלינו על כתפינו  /  אורטל אריכה
רשימת גבינות מיובאות כשרות  /  הרב יצחק כהן-ארזי
נקודת מבט ליום ירושלים  /  הרב ישראל רוזן
אש  /  מאיריקו
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il