X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  חדשות / מבזקים
המסעדות מציעות מגוון רחב יותר של מנות דיאטטיות וכ-38% מהלקוחות בארוחות עסקיות מרוצים מכך ומזמינים סלטים, כתוספת למנה העיקרית
▪  ▪  ▪
סלט לארוחת צהריים? [פלאש 90]

בשנים האחרונות נרשמה עלייה גדולה בהשמנה בקרב ישראלים. לכן, כדי לעזור לישראלים לאכול נכון ולשמור על המשקל, גם המסעדות נכנסו למשטר של תזונה נבונה ובריאה. נמצא, כי בכ-85% מהמסעדות המגישות ארוחות עסקיות בצהריים, יש מנות בחירה דיאטטיות/בריאותיות, הכוללות בר סלטים או תפריטי בריאות ודיאטה נפרדים. כך עולה (ב', 23.6.08) ממחקר שוק שערך אתר המסעדות 2eat.
הסקר נערך במהלך חמשת החודשים הראשונים של שנת 2008, בקרב מדגם מייצג של כ-100 בעלי מסעדות.
על-פי נתוני הסקר, בעלי המסעדות ציינו שכ-38% מהלקוחות בארוחות עסקיות מזמינים סלט ירקות או סלטים, כתוספת למנה העיקרית, לעומת רק כ-20% בשנה המקבילה אשתקד.
מהנתונים עוד עולה, כי כ-35% מבעלי המסעדות ציינו שיש דרישה מוגברת בקרב הלקוחות למנות בריאות, מנות דיאטטיות, סלטים ועוד.
לדברי נעם שקד, מנכ"ל 2eat, בכ-8% מכלל המסעדות ניתן למצוא תפריטי בריאות או תפריטים עם מנות דיאטטיות, כולל פירוט מספר הקלוריות - גם ברשתות כמו מקדונלד'ס, ארומה ועוד. קיים טרנד הגדל משמעותית של מסעדות אשר משקיעות בבריאות. ההשקעה מתבטאת בתהליך ארוך בו עוברים על התפריט והופכים אותו לבריא יותר, כולל מתן פתרונות לחולי מחלות כגון: סוכרת, צליאק וכו. תהליך זה מתבצע בשיתוף עם גופים כמו פוד קואוצינג וכדומה. ההשקעה בתפריט בריא עולה למסעדה בממוצע כ-5,000 שקלים, לרבות תדרוכים וחידושים. בנוסף, גם תחום חומרי הגלם משתנה בהתאם - יש שינוי מגמתי בשוק ועלייה של כ-20% במגוון המוצרים לשימוש.

תאריך:  23/06/2008   |   עודכן:  23/06/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
יפעת גדות
בתערוכה - "מאנדלה בלונדון, 1962" - יוצגו תמונות בשחור לבן מביקורו של המדינאי בלונדון בחודש יוני 1962    מאנדלה צפוי להגיע ללונדון ולהפגש עם המלכה בארמון בקינגהאם    בין האורחים שיגיעו לאירוע גם אופרה ווינפרי, וויל סמית' ורוברט דה-נירו
דרור מרום
אופיר טורס הוזילה יותר מ-5,000 מקומות טיסה בחודשים יולי-אוגוסט לניו-יורק, ולדברי המשנה למנכ"ל "התחרות הגוברת על הקו החם ביותר לארה"ב הביאה להוזלה של עד כ-30% במחירי הטיסות"
אורטל אריכה
כך על-פי בדיקה שביצעו איגוד האינטרנט הישראלי ועמותת נגישות ישראל    ממצאי הבדיקה הועברו למנכ"לי הרשתות, אך הם טרם הגיבו לפניות    בחודשים הקרובים יתבצעו בדיקות נגישות נוספות לאתרים מסקטורים נוספים
יפעת גדות
ויטמין D הפחית את גדילת תאי סרטן המעי הגס, מנע את התפשטותם לאיברים אחרים ולמעשה הקטין את צמיחתם של כלי דם לגידולים אלו
יואב יצחק
בחודשיים האחרונים התמקדה המשטרה על-פי הנחיית היועמ"ש בחקירת פרשת טלנסקי    בשבוע האחרון חזרו החוקרים לעבודתם ה"רגילה" וחידשו את מהלכי החקירה בפרשות כרמיה, מ' ההשקעות והמינויים הפוליטיים
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il