X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  חדשות / מבזקים
רשת מכללות השף פותחת את סניפה החמישי בנתניה וחונכת את המרכז הארצי הראשון ללימודי קצבות ובשר בישראל
▪  ▪  ▪
חללים ענקיים
שיטות בישול ועוד

מכללת השף פותחת את סניפה החמישי בנתניה, ומציעה לתושבי האזור וחובבי הבישול בארץ להצטרף למרכז הארצי הראשון ללימודי קצבות ובשר בישראל, המעניק ידע והכשרה מקצועית לחובבי הבשר ולשפים הרוצים להתמחות בתחום.
בין הנושאים שיילמדו במחלקה החדשה: פירוק של עוף ונתחי בשר, התאמת נתחים לתבשילים, תברואה והיגיינה. פתיחת המחלקה החדשה הינה חלק ממתן מענה לשוק הישראלי, אשר בשנים האחרונות מגלה פתיחות ועניין גדול בסוגי הבשרים, בשיטות הבישול ובקצבות. במסגרת תוכנית הלימודים יוכלו הסטודנטים להשתלם בתחום באופן מקצועי, ולקבל בסיומו תעודת מקצוע שתאפשר להם להשתלב בשוק העבודה.
מכללת השף, המכללה המובילה ללימוד מקצועות הבישול בארץ, מחזיקה כיום בחמישה סניפים, כולל תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע. הסניף החדש בנתניה משתרע על שטח של כ-400 מ"ר וכולל שלושה חללים ענקיים לקיום סדנאות בישול, הדרכות, טעימות וקצבות. המרכז יציע לתושבי האזור ליהנות מהידע ומהניסיון העשיר של המכללה, לצד אפשרות להשתתף בסדנאות בישול עם מיטב השפים בישראל. במקום גם חדר הדגמות ייחודי, המיועד לחברות מזון המעוניינות לקיים פגישות/ערבי פרזנטציה והדגמות.
לימור גנות, מנכ"ל רשת מכללת השף, מוסרת: "המהפכה בתחום הקולינרי בארץ וההיפתחות להתנסויות וטעמים ייחודיים ובינלאומיים, הביאו לכך שגם תחום הקצבות והבשר תופס תאוצה והופך לפופולרי בארץ. בעקבות פניות רבות מהציבור החלטנו לאפשר לתלמידים שלנו להתמחות בתחום ולרכוש מקצוע מבוקש לחיים. המתחם החדש יאפשר זאת לראשונה בארץ, ויקבץ תחת קורת גג אחת את מיטב השפים מקצועיים בארץ ומומחים שונים מתחום הבשר".
מכללת השף הינה מכללה הפועלת בשיתוף עם "איגוד השפים הישראלי" ובהנחיית מיטב השפים, הקונדיטורים ומעצבי המזון בארץ. המכללה מכשירה ונותנת מענה מקצועי בתחומי הטבחות, הקונדיטוריה, עיצוב והפקת אירועים וקצבות (בנתניה) - המאפשרים לבוגרי המכללה להשתלב בקלות בענף המקומי.

תאריך:  31/08/2009   |   עודכן:  31/08/2009
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
נחנכה מכללה ראשונה ללימוד עבודה עם בשר
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
איילה צורף
מורל במגעים למכור חלק מהבעלות במשרד או את כולה    שותפו רונן צור: "התקבלו 2 הצעות רכש ע"י גופי תקשורת"
עופר וולפסון
השביתה פורצת על-רקע טענת ההסתדרות כי העירייה מסרבת להגיע להסדר הוגן באשר לתנאי העסקת כ-3,500 עובדי מיקור חוץ    העירייה: "פועלים לפתיחת שנת הלימודים כסדרה, למעט בחינוך המיוחד"
מחלקה ראשונה
בתל בית ירח התגלתה עדות חדשה לקשרים עם השושלת הראשונה של מצרים
איציק וולף
שר החוץ התריע כי אם תקודם היוזמה של ראש ממשלת הרשות הפלשתינית להכרזה על מדינה - תגיב מדינת ישראל בהתאם
תרצה פלור
מי שעוד צפויים להגיע ארצה בעקבותיה, לראות את הופעותיה האחרונות, הם השחקנים דמי מור ואשטון קוצ'ר, והזמר ג'סטין טימברלייק, שייתכן שיעלה לשיר עמה במופע מחר
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il