ערוץ האוכל מבית "ענני תקשורת" (אפיק 28 ב-yes וערוץ 38 ב-HOT) משיק את ספר המתכונים הטלוויזיוני הראשון אשר יאגד את מיטב המתכונים של השפים בערוץ וייתן מענה לכל סגנונות הבישול והאפייה בדרך הכי מהירה ללמידה וקלה לביצוע.
ימי ראשון-חמישי, החל מה-30 במרס בשעה 12:00.
בכל יום תשודר תוכנית שתרכז מתכוני שפים שונים סביב נושא אחר.
בישול בריא ימי ראשון יוקדשו לבישול מנות מהעולם, וניתן יהיה למצוא בו אדפטציות של השפים למנות הפופולריות באיטליה, במזרח, במרוקו, ועוד - קנולי איטלקי של השף קונדיטור מיקי שמו, גאווקמולי של שף עומר מילר, חריימה של שף אבי ביטון ועוד.
ימי שני יוקדשו לבישול הבריא, ואפשר יהיה למצוא בין המתכונים: סלט בריאות של מיכל אנסקי, ממתק תמרים של שף אביב משה, סלט חיטה של שף שאול בן אדרת ועוד.
ימי שלישי יוקדשו למתכונים "לכל כיס" שמורכבים מחומרי גלם זולים יחסית. בין המתכונים ניתן יהיה למצוא: קציצות אורז של פותנה ג'אבר, לביבות תירס של שף עומר מילר, גולש עוף של שף אביב משה ועוד.
ימי רביעי יוקדשו לאפייה, לקראת הסופ"ש. בין המתכונים ניתן יהיה למצוא: בראוניז של הקונדיטורית מירי מתוקה ארזי, עוגת מוס שוקולד של השף קונדיטור מיקי שמו, סנט אונורה של השף קונדיטור דודו אוטמזגין ועוד.
ימי חמישי יוקדשו למתכונים משפחתיים שאפשר להכין עם הילדים ויציעו מנות יומיומיות. בין המתכונים שיופיעו בתוכנית: שקשוקה פטריות של השף צ'רלי פדידה, מאפה פילו עם חצילים של השף אבי ביטון, פריטטת ירקות של רות סירקיס ועוד.