X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  חדשות / מבזקים
יו"ר ועדת הכספים גפני: "נאשר חוק שיסייע לסטודנטים ולאברכים באופן שוויוני. האברכים בהם מדובר הם האוכלוסייה החלשה יותר במדינת ישראל. מדובר ביכולת לקנות שקית לחלב לילדים"
▪  ▪  ▪
ועדת הכספים [צילום: דוברות הכנסת]

ועדת הכספים סיימה (יום ב', 28.11.16) את העבודה על חוק ממשלתי לסיוע כלכלי ללומדי תורה, אליו תצורף הצעת חוק פרטית שיזמו מספר חברי כנסת ואשר נועדה לקבוע כי הסיוע יינתן הן ללומדי תורה והן לסטודנטים ולאחר-מכן החוק המאוחד צפוי להיות מאושר בוועדה. הצעת החוק המאוחדת תשווה בין התנאים לקבלת הקצבה לשם הבטחת הכנסה בין אברכים ללומדים לימודים על-תיכוניים. יו"ר ועדת הכספים, ח"כ משה גפני, אמר בדיון, כי "התכלית של החקיקה היא להקל עם קבוצת האוכלוסייה החלשה ביותר במדינת ישראל, משפחות שמתקשות לספק את הצרכים הבסיסיים ביותר של ילדיהם. הצעת החוק הפרטית אותה נעביר במליאה ונחזיר לוועדת הכספים ושתאוחד עם החוק הממשלתי, כוללת השוואת תנאים גם לגבי סטודנטים. אנחנו מדברים על סיוע כלכלי, שאם לא הייתי מקדם אותו גם סטודנטים לא היו מקבלים אותו".
החוק המאוחד יקבע מי זכאי לקבל את הקצבה המיוחדת: אברך שבחזקתו 3 ילדים ויותר, אין ברשותו או ברשות בת זוגו רכב והם אינם מקבלים קצבה כלשהי מהמדינה או מביטוח לאומי מעבר ל-1,200 ₪ וסך ההכנסה שלו ושל אשתו אינה עולה על 1,200 ש"ח (אך בחישוב ההכנסה לא תובא בחשבון קצבת ילדים), האברך לומד בכולל יום שלם ולא פחות מ-45 שעות שבועיות. את הצעת החוק הפרטית המשווה בין לומדי תורה לסטודנטית בהיבט של הזכות לקצבה יזמו חברי הכנסת: משה גפני, אורי מקלב (יהדות התורה), יואב בן-צור (ש"ס), יצחק וקנין (ש"ס) ומיקי זוהר (הליכוד).
בתחילת הדיון ביקשה יושב-ראש מר"צ, ח"כ זהבה גלאון, לברר עם היועצת המשפטית לוועדת הכספים, "האם זה חוקתי להעביר חוק עוקף בג"ץ בעניין הזה, לאחר שזה האחרון כבר פסל שני ניסיונות לקדם את הקצבה הזו? יושב כאן העותר, גלעד ברנע, שעתר בעניין לבג"ץ לפני יותר מעשור יחד עם ארנן יקותיאלי ז"ל. זה חוק מפלה שתופרים לקבוצה אחת, לומדי תורה, שיקבלו קצבה על-פי קריטריונים ספציפיים לקבוצה הזו. זו לא הצעה רחבה לכל הנזקקים".
היועצת המשפטית, עו"ד שגית אפיק, השיבה כי "בג"ץ פסל כי הנושא לא הוסדר אלא בסעיף תקציבי וכן מפאת עניין השוויון. בפעם השנייה נפסל ההסדר בהחלטת ממשלה בעקבות בג"ץ שניסתה לעגן גם עבור הסטודנטים סכום תקציבי של תוספת של 50 מיליון ש"ח לחלוקה של מלגות זה הובא לבית המשפט העליון שציין כי לא רואה איך זה מתיישב עם כך שסטודנטים לא נהנו אלא רק 124 סטודנטים ביחס לסכום שהוענק לאברכים. כל הפסילות היו קדימה ולא רטרואקטיבית. ואני חושבת שאפשר לפרש שבית המשפט מחפש שתהיה הסדרה חקיקתית. ההסדרה לוקה בחסר ומתבססת לממשלה שכן מתייחסת לסטודנטים וקובעת שעל כל הגדל שתהיה לסעיף התקציבי עבור מלגות קיום לאברכים תהיה הגדלה ב-21% יותר למלגות שיחלק המל"ג לפי הקריטריונים שלו לסטודנטים ולא מתבטא בהצעת החוק הממשלתית אלא בפרטית, אלא רק הפנייה להחלטת הממשלה בנושא. אני חושבת שככל שהוועדה תעבה את החוק הזה ותתקן אותו, ההצעה כן עונה על מה שבג"ץ חזר ואמר למחוקק. לא רק סיוע כלכלי ללומדי תורה אלא גם לסטודנטים, לכלול הסעיף תקציבי לגבי אותם 21% לתקציב המלגות של המל"ג".
ח"כ ישראל אייכלר (יהדות התורה): "אנחנו (יהדות התורה) מפלגה סוציאלית ורוצים שסטודנטים לא יופלו לרעה וגם לומדי תורה. לכן החוק הממשלתי מפלה לרעה. הסטודנטים חייבים לקבל 21% יותר מלומדי התורה, אין שום סיבה ולמה שיעוגן בחוק. סטודנטים מקבלים מלגות במאות מיליוני ₪ יותר מלומדי תורה. יש 7 מיליארד ₪ לאוניברסיטאות ואף יותר וגם סטודנט שאין לו רכב אין עם זה בעיה, אך במקרה של לומדי תורה כן ושוללים מהם את הקצבה. אם אישה של לומד תורה מרוויחה 1,200 ₪ בחודש, הוא כבר לא יכול לקבל את הקצבה בעוד אשתו של סטודנט יכולה לעבוד וזה לא יימנע ממנו את המלגה. אני מכיר אישה שקיבלה 1,280 ₪ ולכן היא ובעלה היו צריכים להחזיר את הקצבה שקיבלו 14 חודשים רטרואקטיבית. יש המון דברים שהם אפליה בגוף החוק. ובעיקר הגישה שבני ישיבות מופלים לרעה ביחס לסטודנטים. זה נובע מעין צרה ביחס ללומדי התורה".
גלאון: "אם רוצים לשפר את מצב הנזקקים בישראל אני רוצה להיות שותפה למאבק הזה ואם רוצים לעזור לכולם צריך לעזור לכולם ולא רק לאלו שבחרו ללמוד תורה במקום לעבוד. ההצעה הזו נתפרה למידות של לומדי התורה. אך אישה שהיא אם חד-הורית שיש לך רכב טרנטה והיא עצמה במצב קשה, גרה בשכירות ולוקחת את הילדים ללימודים, גנים וחוגים, לא תקבל קצבת הכנסה כי יש לה רכב. זאת למרות שאין לה כלום באמת. אב ל-3 ילדים לומד תורה גם אם יש דירה בבעלותו בגלל שלומד תורה מקבל הבטחת הכנסה. משמעות ההצעה ששביעית מהאברכים בישראל יקבלו קצבה. יש 300 אלף סטודנטים וגם הם נזקקים. צריך לעשות קריטריונים בהתאם ליחס בין סטודנטים לאברכים וההצעה כפחי שמונחת כאן לא נותנת מענה לדבר הזה. אנחנו במצב הזה מתנגדים להצעת החוק הזו". יו"ר הוועדה גפני השיב: "מדובר כאן על 5,000 אברכים מתוך 100 אלף. מעבר לכך, דווקא הצעת החוק הפרטית שאנחנו יזמנו מכניסה סטודנטים לחוק ודואגת לייצר שוויון. הצעת החוק קובעת שסטודנטים יקבלו. עוד על-פי הצעת החוק כלל הסטודנטים יקבלו 21% תקציב לצורך המלגות מאשר כלל האברכים העונים עלך הקריטריונים. אם אני לא הייתי נכנס לנושא לא היה כסף לסטודנטים. אם החוק הזה יעבור במתכונת שאני רוצה, קרי יחד עם הצעת החוק הפרטית הכוללת סטודנטים, זה גם יעבור את מבחן בג"צ".
נציג משרד המשפטים, שי סומך: "החוק עומד במבחן החוקתי. ועדת גבאי שעסקה בנושא המליצה על הסדר חדש: הגבלת תקופת הזמן לקבלת הקצבה ע"י אברכים נזקקים לחמש שנים, הגדלת הסיוע לסטודנטים נזקקים ב-50 מיליון ₪ ומסלול שמאפשר קבלת הסכום שמקבלים האברכים לסטודנטים נזקקים עם ילד אחד. הממשלה ראתה בכך כלי לעידוד התעסוקה של אברכים. בית המשפט פסל גם את זה וסבר שזה רק סיוע כלכלי ולכן פוגעת בשוויון ולא עידוד תעסוקה. רק 127 סטודנטים קיבלו את הסכום המקסימלי ולכן פסלו גם ההסדר השני. עכשיו – 21% יותר בסך הכולל לסטודנטים וגם שאם ישתנה הסכום לאברכים הקצבה גם לסטודנטים וגם הסכום הכולל. סטודנטים עם ילד אחד לכן אוכלוסייה הרבה יותר רחבה מאברכים שרק עם 3 ילדים ומעלה".
מנכ"ל הוועדה לתכנון תקצוב (ות"ת) של המל"ג, גדי פרנק: "עמדת המל"ג היא שעדיף לתת למעט סטודנטים הרבה ולא להמון סטודנטים מעט. יכולנו גם לתת ל-9,500 סטודנטים אך החלטנו לא. יש מדדים אחרים לנזקקות אצל סטודנטים ולכן ההשוואה היא אחרת. החוק הזה לא צריך לקבל שמות אחרים מהתוכן שלו. ההסדר הזה בוודאי משפר את מצב הסטודנטים לעומת מה שהיה קודם. המטרה היא לא להצמיד אחד לאחד בין הסטודנטים לאברכים כי היא דווקא תפגע בסטודנטים. אנחנו מבינים שיש לייצר הסדר שיוצר את ההקשר בסכומים אך מעבר לזה לא לייצור הקשחה יתרה כי תפגע לאורך זמן. כיום 4000 ₪ הרמה הגבוהה, אך נתון לשיקול דעת המל"ג, אולי בעתיד להרחיב מס' המקבלים אך פחות".
רועי שיינין מאגף התקציבים במשרד האוצר: "ההסדר נותן מענה לאמירות הברורות של בג"ץ וגם תוספת משמעותית לסטודנטים, 4,000 ₪ במדרגה הגבוהה וסכום כולל יותר גבוה, כך שזה אפילו מיטיב יותר עם הסטודנטים".
נציג העותרים לבג"ץ, עו"ד גלעד ברנע: "רציתי שיהיה שוויון שאם יש אנשים שלא יכולים ללמוד מבעיות כלכליות המדינה תסייע בין סטודנטים בין לומדי תורה ללא אפליה. בעבר ניסיתי ללכת לפשרות ולא היה עם מי לדבר. הייתה סטודנטית ג'ני ברוכי, אם חד-הורית שהפסיקו לה את הקצבה ונאלצה להפסיק את הלימודים. צריך הסדר שוויוני אנחנו נתמוך בפה מלא. הסדר שוויוני גם יחול על סטודנטים במוסדות להשכלה גבוהה על בני דתות אחרות – אוניברסלי בדיוק כמו קצבאות הילדים, ללא כל הבחנות ולא לפי גודל כיפה וכד'. זה צריך להיות בידי המוסד לביטוח לאומי ולא דרך משרד החינוך וכד'. הוא יודע לעשות את זה. צריך לתת מענה לדתות וזרמים אחרים. והמוסד לביטוח לאומי מאוד חשוב בפן האוניברסלי ובשוויון לכולם".
יו"ר ועדת הכספים גפני סיכם את הנושא ואמר, ש"מטרת החוק, כשהוא יאוחד עם הצעת החוק הפרטית הינה בדיוק בשביל לייצור שוויון בקבלת הקצבה בין סטודנטים ללומדי תורה. אילולא נכנסתי לעניין, הסטודנטים לא היו מקבלים שקל וכאן בעקבות המהלך שלי, סטודנטים נזקקים יכולים לקבל קצבה גבוהה של עד 4,000 ₪. צריך לזכור שחוק הבטחת הכנסה נועד לתכלית חשובה מאוד להבטיח קיום בכבוד של כל אזרח ובמקרה של מי שלומד חייבים לאפשר לו קיום בכבוד".
עתה לאחר שהוועדה סיימה לדון בהצעת החוק הממשלתית, נותר לקדם את אישור הצעת החוק הפרטית במליאת הכנסת והחזירה לוועדה לצורך מיזוגה עם הצעת החוק הממשלתית והכנתן כהצעת חוק אחת לקריאה שנייה ושלישית במליאה לאישורה הסופי.

תאריך:  28/11/2016   |   עודכן:  28/11/2016
+1 מכל 6 ילדים מותקף מינית
12:13 29/11/16  |  גלית יצחק-אוגנוב   |   לרשימה המלאה

נתונים אלה ואחרים הוצגו בוועדה לזכויות הילד  ▪  אורית סוליציאנו: "צריך לחייב אנשי מקצוע לעבור הכשרות של איתור ודיווח של מי שעבר הטרדה מינית"

מותקפים מינית [צילום: עומר שיקלר]
+ועדת העבודה והרווחה: קצבת הנכות הכללית תגדל
12:05 29/11/16  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה

אם במשך שלושה חודשים הכנסתו של נכה הייתה נמוכה ב-60% מהשכר הממוצע במשק, הוא ימשיך לקבל קצבת נכות. זאת עד רמת הכנסות של כ-9,000 שקלים לאדם יחיד

[צילום: פלאש 90]
+בלא אישור - לא יקוצר שירות החיילים ב-2020
10:24 29/11/16  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה

ח"כ שלח: מדוע לא נעשתה עבודת מטה?  ▪  דיכטר: "מדי פעם יש לנו את הפריבילגיה לקבל החלטות מרחיקות ראות, ויש לנו מספיק שנים לפקח על התהליך"

[צילום: פלאש 90]
+בעייתיות משפטית סביב תקציב הביטחון
10:03 29/11/16  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה

דיכטר למשרדי הביטחון והאוצר בדיון על עקרונות תקציב הביטחון: "אין צו שיבוא לידיעת הוועדה אלא יש צו שהוועדה תאשר"  ▪  הייעוץ המשפטי לוועדה: "הקושי המשפטי המרכזי בהצעת החוק: הכפפת הכנסת להוראות הסכם ההבנות בין השרים"

[צילום: פלאש 90]
+כבל: נוזיל את ערוצי הספורט
00:56 29/11/16  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה

סלקום: המו"מ עם צ'רלטון היה כלאם פאדי  ▪  צ'רלטון: הם רוצים הטבות ובחרו שלא לקנות בגלל הרפורמה  ▪  יו"ר ועדת הכלכלה על הרפורמה לשיתוף תכני ספורט: שנים שהציבור שילם הרבה יותר מדי על ערוצי ספורט

[צילום: סת ווניג/AP]
+בקריאה ראשונה: פטור מבחינות לרוקחות לבעלי רישיון ממדינת חוץ
21:47 28/11/16  |  

מליאת הכנסת אישרה בקריאה ראשונה את הצעת חוק לתיקון פקודת הרוקחים (מס' 25) (פטור מבחינת רישוי), התשע"ז-2016 של חבר הכנסת אלי אלאלוף. מוצע בה להסמיך את שר הבריאות, לאחר התייעצות עם ועדה מייעצת שמוצע לעגנה בחוק, ובאישור הוועדה, לקבוע בתקנות תנאים למתן פטור מחובת בחינת הרישוי ברוקחות. הפטור יינתן, בין השאר, למבקש שהוא בעל רישיון או תעודה הנדרשים לעיסוק ברוקחות במדינת חוץ, שעסק כדין וברמה מקצועית הולמת ברוקחות במשך תקופה של שנתיים לפחות, ובלבד שעמד בבחינה שעניינה דיני רוקחות, ועסק ברוקחות בפיקוח רוקח מורשה מנוסה במשך שנה לפחות.

+בקריאה ראשונה: מי שהשלים שירות סדיר מלא יוכל לבקש המלצה על מחיקת רישום פלילי
21:45 28/11/16  |  

מליאת הכנסת אישרה בקריאה ראשונה את הצעת חוק שירות ביטחון (תיקון מס' 23) (קביעת פקודות בעניין המלצה על קיצור תקופת התיישנות או תקופת מחיקה של חייל), התשע"ו-2016,- של חברת הכנסת ענת ברקו. מוצע בה לקבוע כי בפקודת הצבא יקבעו הוראות בדבר זכותו של חייל לבקש המלצה מצה"ל לקיצור או מחיקה של תקופת התיישנות או תקופת מחיקה של רישומים במרשם הפלילי, בגין עבירות שביצע לפני שהחל את שירותו הסדיר. כן מוצע כי צה"ל יביא לידיעת חיילים ומיועדים לשירות ביטחון, שלהם רישום פלילי כאמור, את ההוראות המוצעות.

+"לקטלג מועדונים לפי מידת השת"פ"
21:30 28/11/16  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה

הפרקליטות: אם המותקפת לקחה כדורים נוגדי חרדה, זה משבש את התמונה  ▪  משרד הבריאות: יש סמי אונס חדשים שאנחנו לא מכירים

[צילום אילוסטרציה: Czech Tourism]
+בקריאה ראשונה: פטור מבחינות לרוקחות לבעלי רישיון ממדינת חוץ
20:36 28/11/16  |  

מליאת הכנסת אישרה בקריאה ראשונה את הצעת חוק לתיקון פקודת הרוקחים (מס' 25) (פטור מבחינת רישוי), התשע"ז-2016 של חבר הכנסת אלי אלאלוף. מוצע בה להסמיך את שר הבריאות, לאחר התייעצות עם ועדה מייעצת שמוצע לעגנה בחוק, ובאישור הוועדה, לקבוע בתקנות תנאים למתן פטור מחובת בחינת הרישוי ברוקחות. הפטור יינתן, בין השאר, למבקש שהוא בעל רישיון או תעודה הנדרשים לעיסוק ברוקחות במדינת חוץ, שעסק כדין וברמה מקצועית הולמת ברוקחות במשך תקופה של שנתיים לפחות, ובלבד שעמד בבחינה שעניינה דיני רוקחות, ועסק ברוקחות בפיקוח רוקח מורשה מנוסה במשך שנה לפחות.

+"מנכ"ל משרד רה"מ מתנער מאחריות לבולענים"
20:21 28/11/16  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה

גם בוועדה לביקורת המדינה לא הצליחו להכריע מי יטפל בתופעה  ▪  מנכ"ל משרד רה"מ גרונר: הממשלה החליטה כמה פעמים כי משרד התיירות הוא האחראי - והא אינו יכול להתנער מכך

אלי גרונר [צילום: הדס פרוש/פלאש 90]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
 
תגיות מי ומי בפרשה
 אבי דיכטר / Avi Dicter  אביגדור (איווט) ליברמן / Avigdor  Liberman  אברהם נגוסה / Avraham Neguise  אוסאמה סעדי / Osama Saadi  אופיר אקוניס / Ofir Akunis  אורי מקלב / Uri Maklev  אורי יהודה אריאל / Uri Yehuda  Ariel  אורלי לוי-אבקסיס / Orly Levi-Abekasis  אורן חזן / Oren Hazan  אחמד טיבי / Ahmad  Tibi  איוב קרא / Ayoob Kara  איילת נחמיאס-ורבין / Ayelet Nahmias-Verbin  איילת שקד / Ayelet Shaked  איימן עודה / Eiman Ode  אילן גילאון / Ilan Gilon  איתן ברושי / Eitan Broshi  איתן כבל / Eitan Cabel  אכרם חסון / Akram Hasson  אלון שוסטר / Schuster Alon  אלי אלאלוף / Eli Alaluf  אלי כהן / Eli Cohen  אליהו בן-דהן / Eliyahu Ben-Dahan  אלעזר שטרן / Elazar Shtern  אמיר אוחנה / Amir Ohana  אראל מרגלית / Erel Margalit  אריה מכלוף דרעי / Aryeh  Machluf Deri  באסל גטאס / Basel  Ghattas  בנימין נתניהו / Benjamin  Netanyahu  גילה גמליאל / Gila  Gamliel  גלעד מנשה ארדן / Gilad  Erdan  ג'מאל זחאלקה / Jamal  Zahalka  דני עטר / Danielle Attar  דני בן יוסף דנון / Dani Danon  זאב אלקין / Ze'ev Elkin  זאב בנימין בגין / Ze'ev Binyamin Begin  זהבה גלאון  זוהיר בהלול / Zohir Bahalul  ז'קי לוי / jackie Levy  חיים ילין / Haim Yalin  חיים כץ / Haim Katz  חיליק (יחיאל) בר / Yehiel Bar  חמד עמאר / Hamad Amar  חנין זועבי / Haneen  Zoabi  טלי פלוסקוב / Tali  Ploskov  יאיר לפיד / Yair  Lapid  יגאל גואטה / Igal  Guetta  יהדות התורה והשבת  יהודה גליק / Yehuda Glick  יואב בן-צור / Yoav Ben-Tzur  יואב גלנט / Yoav Galant  יואב קיש / Yoav Kish  יואל חסון / Yoel Hason  יואל (יולי) אדלשטיין / Yoel Edlshtein  יואל קוסטנטין רזבוזוב / Yoel Konstantine  Razvozov  יוליה  מלינובסקי / Yuliya Melinovsky  יוסף גריף / Yosef Garif  יוסף תיסיר ג'בארין / Yousef Taysir Jabareen  ינון מגל / Yinon  Magal  יעל גרמן / Yael  German  יעל כהן-פארן / Yael  Cohen Paran  יעקב ליצמן / Yaakov Litzman  יעקב מרגי / yaakov Margi  יעקב פרי / Yaakov  Perry  יפעת שאשא-ביטון / Yifat  Shasha-Biton  יצחק וקנין  יצחק כהן / Yitzhak  Cohen  יצחק (איציק) שמולי / Itzik  Shmuli  ירון מזוז / Yaron Mazuz  יריב לוין / Yariv Levin  ישראל אייכלר / Yisrael  Eichler  ישראל כץ / Israel  Katz  מאיר כהן / Meir  Cohen  מאיר פרוש / Meir Porush  מייקל אורן / Michael Oren  מיכאל  מלכיאלי / Michael Malkieli  מיכל בירן / Michal Biran  מיכל רוזין / Michal Rozin  מיקי לוי / Mickey  Levy  מירב בן-ארי / Meirav  Ben-Ari  מירי  רגב / Miri Regev  מכלוף מיקי זוהר / Miki Zohar  מנואל טרכטנברג / Manuel Trajtenberg  מרב מיכאלי / Merav  Michaeli  מרדכי (מוטי) יוגב / Mordhay  Yogev  משה גפני / Moshe Gafni  משה כחלון / Moshe Kahlon  משה (בּוֹגי) יַעלון / Moshe  Ya'alon  משולם נהרי / Meshulam Nahari  נאוה בוקר / Nava Boker  נורית קורן / Nurit Koren  נחמן שי  ניסן סלומינסקי / Nissan Slomiansky  נפתלי בנט / Naftali  Bennett  סילבן שלום / Silvan  Shalom  סעיד  אלחרומי / Said Elharumi  סתיו שפיר / Stav Shafir  עאידה  תומא-סלימאן / Aida  Touma-Suleiman  עבד אל-חכים חאג' יחיא / Abd al-Hakim  Hajj Yahya  עבדאללה אבו-מערוף / Abdullah  Abu Ma'aruf  עודד פורר / Oded Forer  עיסאווי פריג' / Issawi Frej  עליזה לביא / Aliza Lavi  עמיר ארמונד פרץ / Amir  Peretz  עמר בר-לב / Omer  Bar-Lev  עפר שלח / Ofer  Shelah  פנינה תמנו-שטה / Pnina Tameno-Shete  ציפי חוטובלי / Tzipi  Hotovely  ציפי לבני (שפיצר) / Tzipi  Livni  קארין אלהרר / Karin  Elharar  קסניה סבטלובה / Ksenia Svetlova  רוברט אילטוב / Robert Ilatov  רויטל סויד / Revital Swid  רועי פולקמן / Roei Folkman  רחל עזריה / Rachel  Azaria  ש"ס  שולי מועלם-רפאלי / Shuli  Mualem-Refaeli  שי  פירון / Shai  Piron  שלי רחל יחימוביץ' / Shelly  Yachimovich  שרון גל / Sharon Gal  שרן השכל / Sharren Haskel  תמר זנדברג / Tamar Zandberg
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
יקודמו בחקיקה קצבאות לסטודנטים ולאברכים
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות כנסת 20
עידן יוסף
הפרקליטות: אם המותקפת לקחה כדורים נוגדי חרדה, זה משבש את התמונה    משרד הבריאות: יש סמי אונס חדשים שאנחנו לא מכירים
עידן יוסף
גם בוועדה לביקורת המדינה לא הצליחו להכריע מי יטפל בתופעה    מנכ"ל משרד רה"מ גרונר: הממשלה החליטה כמה פעמים כי משרד התיירות הוא האחראי - והא אינו יכול להתנער מכך
עידן יוסף
חברי האופוזיציה דרשו לקיים דיון בחוות הדעת של הייעוץ המשפטי לוועדה וכן לדון בהשלכות הביטחוניות    יו"ר הוועדה המשותפת: אנו נחליט אם לקבל את עצת היועץ. כל לובשי המדים ביקשו להשתחרר מהדיון    נציגת האוצר: הצעת החוק תקציבית
מירב ארד
כך אמר מנכ"ל משרד רה"מ, אלי גרונר בדיון בוועדה לביקורת המדינה לגבי מי אחראי לבולעני ים המלח    הבהיר: הממשלה החליטה על כך כמה וכמה פעמים והוא אינו יכול להתנער מאחריותו. זה תקדים מסוכן
עידן יוסף
בתוך ארבעה חודשים יושלם פינוי האזבסט ליד חוף אכזיב    שינוי ייעוד קרקע מפעל איתנית למגורים יצריך ניקוי יקר יותר אחרי איכלוס השכונה הסמוכה
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il