1 |
|
|
כידוע לכל, רשתות השיווק אינן מייצרות בעצמן את המוצרים שהם מוכרים בחנויות. גם לא את המוצרים הנושאים מותג פרטי או את שם הרשת כמותג.
לכן, אם בביקורת נתקלים במוצר בעייתי העלול לגרום לפגיעה בבריאות הציבור יש לבדוק ולחקור תחילה את הליך היצור ואת מפעל היצור. האם הבעיה היא בהליך היצור ואז יתכן ומוצר זהה הגיע גם לרשתות אחרות עם המותג שלהם או הבעיה היא בתנאי ההובלה או האחסון של המוצר.
כמו כן יש לבדוק האם הבעיה במוצר נמצאה במוצר שנרכש בחנות אחת של הרשת או גם בחנויות אחרות של הרשת, על מנת לבדוק האם הבעיה היא נקודתית או רוחבית.
בהתאם לכך יש להזהיר את הציבור.
וחבל שמשרד הבריאות או גורמי הפיקוח האחרים לא עושים עבודתם יסודית ובצורה אחראית. |
|
|
|
|
סגור |
כתוב תגובה ל-
חיים ו. |
|
|
|
|
הטחינה של רמי לוי מיוצרת בחוורה. מחפשים זול, משלמים ביוקר.
כדי להרוויח עוד ועוד ועוד, הורידו את אחווה מהמדפים (טחינה מעולה, מחירים זול, אבל לרמי לוי לא מספיק להוריד אותם עוד על הברכיים) והולכים ומביאים טחינה מערי מקלט למחבלים. שיהיה לנו לבריאות! |
|
|
|
|
סגור |
כתוב תגובה ל-
שייקה111 |
|