הכדורגלן מני לוי לא יקבל פיצוי נוסף על התמוטטותו במשחק בינואר 2002, מאז הוא במצב של צמח. כך קובע (יום ה', 19.12.19) שופט בית המשפט העליון,
ניל הנדל.
לוי, יליד 1980, היה שחקן
מכבי תל אביב. באותו משחק, מול בית"ר ירושלים, הוא בלם בחזהו כדור, המשיך לשחק כדקה, התמוטט ובלע את לשונו. בשנת 2005 קבע בית המשפט, כי על מכבי תל אביב להעביר למשפחתו 75,000 דולר שקיבלה מחברת הביטוח הפניקס. בשנת 2012 קיבלה המשפחה 5.3 מיליון שקל ממספר גורמים נוספים ובראשם הביטוח הלאומי.
בשנת 2003 הגישה המשפחה תביעה נגד בית החולים איכילוב והרופאים שמואל דיאמנט וסמי ויסקין, שטיפלו ב-לוי קודם לכן ואישרו לו לחזור לשחק. המדינה הגישה הודעות צד ג' נגד רופא הקבוצה, ד"ר נתן סרבו; רופא ההתאחדות, ד"ר מרק רוסנובסקי; מכון מדי-טסט, שביצע ללוי את בדיקות טרום-העונה; הקבוצה וההתאחדות לכדורגל.
בשנת 2017 דחתה שופטת בית המשפט המחוזי בתל אביב, חדוה וינבאום-וולצקי, את התביעה. היא לא קיבלה את חוות דעתה של פרופ' תרצה פוקס מטעמה של משפחת לוי וקבעה, כי לא הייתה רשלנות מצידם של בית החולים ורופאיו. וינבאום-וולצקי חייבה את המדינה בתשלום הוצאות של 150,000 שקל לצדדי ג', תוך ביקורת חריפה על עצם הגשת ההודעות נגדם.
בהחלטתו לאמץ במלואו את פסק דינה של וינבאום-וולצקי, אומר הנדל: "פסק דינו [של המחוזי] סדור ומנומק היטב. עיקרה של הכרעה בסוגיית האחריות הוא דחיית חוות דעת המומחית מטעם המערער. מכאן קביעת בית המשפט המחוזי, כי לנוכח הראיות שהוצגו על-ידי המערער והתקבלו על-ידי בית המשפט - התביעה לא הוכחה, והתובע לא עמד בנטל המוטל עליו. לא מצאנו להתערב בממצאים העובדתיים, המשפטיים או בקשר ביניהם, כפי שנקבעו בבית המשפט המחוזי".
הנדל גם דחה את ערעורה של המדינה על חיובה בהוצאות, על-פי הכלל הקבוע ולפיו ערכאת הערעור אינה מתערבת בהחלטות אלו. השופטים
ג'ורג' קרא ו
יעל וילנר הסכימו עם הנדל. את משפחת לוי ייצגו עוה"ד
קובי קפלנסקי,
משה קפלנסקי וחן גלעד; את המדינה ייצגו עוה"ד
דב לוין ודניאל טל; ואת צדדי ג' - עוה"ד
אפרים גנץ, שרון (לבנשטיין) בר-און,
גיל עטר ודודי גרסטנפלד.