במסגרת הדיון שיתקיים היום במל"ל, מציג משרד הכלכלה התעשיה את התוכנית האסטרטגית שלו ליציאה ממשבר הקורונה. עיקרי המלצות: ב תעשיית הייצור, הייטק פיננסים ושירותים מקצועיים תהיה העלאת שיעור העובדים הרשאים לפעול בעסק ל-50% מיד, ובהדרגה לעלות ל-100% עד לתאריך 17.05.20. בענף הקמעונות: חזרה מדורגת לשגרה בכלל ענפי הקמעונאות, תוך הקפדה על הנחיות ספציפיות ומחמירות לקמעונאים וללקוחותיהם. מסעדות: מתן אפשרות לאיסוף עצמי (TA). ענפי המלונאות, תעופה, בילוי ופנאי ואחרים: בחינת הפעלה החל מה-17.5.20.