לוחמי גדוד שיריון במילואים (9215) ולוחמי יחידת יהל"ם מצוות קרב חטיבתי ביסל״ח, פרצו אתמול (ה') בשעות הבוקר המוקדמות בהכוונת מודיעין מדויק למוצב של מפקד מרחב צפון של ארגון הטרור גא"פ, המוצב הינו נכס משמעותי לייצור אמצעי לחימה.
בסריקות הלוחמים במוצב אותרו והוצאו שתי משאיות מלאות באמצעי לחימה, ביניהם חלקים של שלוש רקטות מסוג "בדר 3" (רקטת קרקע-קרקע), חלקים של כלי טיס בלתי מאויש וחומר מודיעיני של הארגון.
המוצב ששימש בין היתר לייצור אמל״ח לפגיעה בתושבי מדינת ישראל ואף לאימוני הכוחות של ארגון הטרור, במוצב היה גם טנק דמה ששימש את המחבלים לאימונים על השתלטות טנק צה"לי.
"אתמול עם אור ראשון פשטנו עם כוחות שריון, חי״ר, הנדסה ויהל״ם על מוצב הג’יהאד האיסלאמי ועל המפקדה הצפונית של הארגון", אמר מג"ד 9215, סא"ל (מיל') ג', "במהלך הפעילות איתרנו אמל״ח שהיה מוכן לשימוש לעבר מדינת ישראל. האמל״ח שאותר לא משאיר ספק מול מי האויב שאנחנו נלחמים מולו".