מירב נבו-בנאי טוענת, כי פוטרה מעבודתה כדיילת בחברת אל-על בשל זיוף של תמונתה בפוסט בו התייחסה לטיסתה של החטופה המשוחררת נועה ארגמני עם ראש הממשלה,
בנימין נתניהו, לניו-יורק. לטענתה, קריאתה של עו"ד כנרת בראשי להתלונן עליה, הביאה לגל של איומים ותגובות קשות, עד כדי איום ממשי לחייה וחיי משפחתה. נבו-בנאי הגישה (5.11.24) לבית הדין האיזורי בתל אביב תביעה בסך 430,000 שקל נגד אל-על.
ביולי השנה פרסם העיתונאי
אורי משגב פוסט ביקורת על ארגמני ואביה, ונבו-בנאי הגיבה בביקורת קשה משלה על האב. לדבריה, הפוסט לא כלל זיהוי שלה כעובדת אל-על, אך גורם כלשהו זייף אותו, הוסיף תמונה בה היא נראית במדי החברה ושינה כמה ממילותיו. באותו יום פרסמה בראשי - תומכת בולטת של נתניהו - את הפוסט המזויף וקראה לציבור להתלונן בפני הנהלת אל-על נגד נבו-בנאי.
לדברי נבו-בנאי, הנהלת החברה ביקשה ממנה להוריד מהתגובה כל סממן של החברה, היא הסבירה שמדובר בזיוף ולכן אינה יכולה להסיר אותו. עוד היא טוענת, כי בעקבות הפרסומים של בראשי והאיומים שגררו, היא לא הצליחה לתפקד ופחדה לצאת מביתה - אולם הנהלת אל-על לא עשתה דבר כדי להגן עליה ואף הכפישה אותה. אחרי ימים אחדים היא זומנה לשימוע לפני פיטורים, בנימוק ש"דמויות ציבוריות ועיתונאים" התלוננו על כך שפרסמה את הפוסט לצד תמונתה במדי החברה וציון תפקידה בה, ואף נשמעו קריאות שלא לטוס בחברה כל עוד היא מועסקת בה.
נבו-בנאי טוענת, כי הבהירה לאל-על שמדובר בזיוף ומהן השלכותיה הקשות עליה, אך החברה סירבה להתייחס לכך. נבו-בנאי יוצגה בשימוע בידי עורכת דינה, בעוד ועד הדיילים וההסתדרות סירבו להתייצב לצידה. היא פוטרה בחודש ספטמבר, ותובעת פיצוי בין היתר בטענה לפיטורים שלא כדין, אכיפה בררנית של הקוד האתי, לשון הרע בתגובותיה של אל-על לפרשה ובמכתב הפיטורים ופגיעה בכבודה. התביעה הוגשה באמצעות עו"ד רחל רזניק וטרם הוגש כתב הגנה.