התביעה במשפטו של
בנימין נתניהו מתנגדת (15.3.25) לבקשת ההגנה לבטל את הדיונים שנקבעו להמשך עדותו ב-24 וב-26 במארס (בשבוע הבא). התביעה אומרת כי ניתן לבטל דיונים רק בנסיבות חריגות ואין כאלה בבקשה המדוברת.
ההגנה ביקשה לבטל את ימי הדיונים בשל ביקורו בארץ של נשיא ארגנטינה, חאבייר מיליי, ובשל דיוני התקציב בכנסת. התביעה מזכירה, כי לפני שבועיים קיבל בית המשפט את בקשת ההגנה וקבע שנתניהו יעיד יומיים בלבד בשבוע בחודשיים הקרובים. לשיטתה, כאמור, ניתן לבטל ימי עדות רק בנסיבות חריגות. עוד היא מעירה, כי ההגנה לא הציעה מועדים חילופיים.
ההגנה ביקשה גם לשנות את ימי העדות בכמה מועדים נקודתיים, בעיקר בשל יום השואה ויום הזיכרון, כך שנתניהו יעיד בימי שני ושלישי במקום בימי שני ורביעי, וביום הדיון השלישי יישמעו עדי הגנה אחרים. הפרקליטות אומרת שאין לה התנגדות לשינויים אלה.