חברת התיירות גוליבר מרחיבה את פעילותה לתחום הטיולים המאורגנים היוקרתיים ותשווק באופן בלעדי את טיולי הפרימיום של "גלובל חוויות" (Global Experiences) בניהולם של
שמואל מרום ובני לוי. חברה המתמחה במסעות תרבותיים איכותיים המשלבים אמנות, מוזיקה והיסטוריה.
טיולי "גלובל חוויות" מציעים חוויה הכוללת: השתתפות באירועי תרבות בינלאומיים - אופרות, קונצרטים, מופעי בלט וג'אז, לינה בבתי מלון ברמה גבוהה, הדרכה מקצועית על-ידי מומחים מעולמות האקדמיה, המוזיקה והאמנות, תכנון מוקפד ושירות אישי ברמה גבוהה.
בגוליבר מציינים כי ההחלטה להיכנס לתחום טיולי הפרימיום נובעת מזיהוי ביקוש גובר בקרב מטיילים ישראלים לחוויות יוקרתיות עם ערך מוסף תרבותי.
תמר גרזון, מנכ"לית גוליבר: "החלטנו להנגיש ללקוחותינו חוויה אחרת - לא עוד טיול, אלא מסע תרבותי מרגש ועשיר. השיווק הבלעדי של טיולי 'גלובל חוויות' מאפשר לנו להציע חבילות פרימיום עם ערך אמיתי."