בעקבות ההצלחה של סדנאות הקולינריה לנוער בקיץ שעבר, נערכים בבית הספר המרכזי למלונאות ומקצועות האירוח תדמור לקיץ חם במיוחד. במהלך חופשת הקיץ, יתקיימו סדנאות בישול והכשרה קולינארית לנוער. הסדנאות מיועדות לתת למשתתפים טעימה מעולם המסעדנות ולערוך להם היכרות עם האמנות שבבישול על-ידי יצירת מפגש בין ידיים לחומרי גלם.
את הסדנאות ידריכו בכירי סגל ההדרכה של תדמור, שפים ושף-קונדיטורים ותיקים, מנוסים ומקצועיים - מהשורה הראשונה, במטבחי הלימוד ובמתקני ההוראה הייחודיים של תדמור. משתתפי הסדנא יהנו מהתנסות מעשית בעמדת עבודה אישית ומהדרכה צמודה של מיטב המרצים.
שף שבי בכר, מנהל המערך הקולינרי בתדמור: "כל סדנא תתמקד ותקיף נושא אחד - צורות חיתוך שונות, הכרת חלקי הבקר ותהליכי יישון של אנטריקוט פילה ואחרים, דגי ים ודגי בריכה וההבדלים ביניהם, הכרה והכנה של מבחר מנות סושי, מגוון גבינות ושילובן בסוגים שונים של מנות, מאפים ולחמים: התפחה, סוגי קמחים ואפיה, פסטות ורטבים, קינוחים מפתיעים, שוקולד - הכרת תהליכי ההפקה מוצרים שונים ומנות על בסיס שוקולד ונושאים נוספים".
הסדנאות יתקיימו ב-10 מפגשים שישלבו ידע תיאורטי עם תרגול מעשי וכמובן הכנת מנות מתאימות בכל נושא ו... בתיאבון!
מועדי הסדנאות: מחזור ראשון: 16.7.09-5.7.09.
מחזור שני: 30.7.09-19.7.09.
מחזור שלישי: 13.8.09-2.8.09.
שכר הלימוד: 2,250 שקלים במזומן או 2,370 שקלים בשלושה תשלומים (כולל דמי רישום/ביטול).
לפרטים והרשמה: יניב/צורי, בטלפון: 09-9525954/6.