X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
קירוסקאי וחברת יוניליוור פודסולושיינס קיימו כנס ייעודי לשפים ובעלי מקצוע בנושא 'בשל-צנן' הסדנה, שנערכה בהובלת שלושה שפים בכירים, התקיימה במטבח המבשל של חברת קירוסקאי בנוכחות 200 שפים ובעלי מקצוע מהשוק המקצועי, אשר באו להיחשף ולהתנסות בטכנולוגיה
▪  ▪  ▪
שלושת השפים [שוקה כהן]

פביו לופז מדגים  [שוקה כהן]
השף גילי חיים  [שוקה כהן]
חברת קירוסקאי, המביאה את המוצרים המתקדמים למטבח המודרני, בשיתוף עם חברת יוניליוור פודסולושיינס, המספקת מגוון שירותים נרחבים להתייעלות במטבח, יצאו בסדנא מקצועית וייחודית למטבח, תחת השירות הממותג "המטבח שלך".
הסדנה נערכה בהובלת שלושה שפים בכירים במטבח המבשל של חברת קירוסקאי, ובנוכחות כ-200 שפים ובעלי מקצוע מהשוק המקצועי, אשר באו להיחשף ולחוות את הטכנולוגיה, הלכה למעשה.
את הסדנה הובילו השף פביו לופז (Fabio Lopez) מאיטליה, שף הבית של חברת FRIOLINOX המשווקת את מוצרי הבלאסט צ'ילרים מהמובילים והמתוחכמים ביותר בעולם; גילי חיים, השף הראשי של חברת יוניליוור פודסולושיינס; וערן נוי, שף הבית של חברת קירוסקאי.
סדנת השף בשיטת 'בשל-צנן' של חברת FRIULINOX הצליחה להחזיר את למשתתפים טעמי ילדות כמו קרטיב תפוז ולימון בטעם של פרי שלם קפוא, וליהנות ממוצר טבעי וטעים כאילו נקטף עכשיו מהשדה, ללא צבעי מאכל או מים קפואים. סועדים המחפשים שחזור חוויות ללא פשרות, כמו גם שמירה על בטיחות המזון ותכנון מקסימאלי של העבודה, מוצאים חוויה קולינרית ייחודית ומהנה.
באמצעות בישול, שחזור הפשרה והקפאה, המחישה הסדנה את יכולות מוצרי הבלאסט והערך המוסף שלו בתכנון העבודה במטבח:
הורדת טמפרטורת מוצר שיצא מהתנור עד ל-18 מעלות בזמן של 90 דק' בלבד (בלב המוצר)
בשל-הקפא
  • עמידה בתקני HACCP
  • תכנון נכון יותר של המטבח
  • צמצום אבדן משקל מהמוצר
  • איכות גבוהה של מוצר
  • העשרת התפריט
  • הגדרה מראש ותכנון מקדים של ימי עבודה – הגשת מוצר שבושל עד חמישה ימים קדימה.
  • שיפור ביצועים, חסכון בעלויות והגדלת רווחיות.
האירוע נחל הצלחה רבה והיווה סימן דרך בתחום, לימי עיון נוספים בנושאים שונים על-פי צרכי הלקוחות ודרישות השוק.
קירוסקאי כבר חלק מהתפריט, ספקית ציוד המטבח המקצועי הגדולה בישראל.מיקוד החברה במתן בפתרונות ייעודיים למטבח המקצועי. תחומי פעילות החברה כוללים: ייבוא, שיווק התקנה ושירות לכלל המוצרים המשווקים על ידנו. לחברה ,שיתופי פעולה עסקיים עם החברות מהמובילות בעולם
לאספקת ציודי מטבח מקצועי.בשוק העסקי - נמנים על לקוחות החברה מעל ל-3,000 מסעדות ובתי קפה רשתות מזון מהיר, הנהנים מאיכות המוצרים ומטיב השירות.
השוק המוסדי– שיווק התקנה ושירות של מגוון מוצרינו לצה"ל משטרת ישראל, בתי מלון וחברות עסקיות גדולות, אולמות אירועים, בתי חולים וחברות קייטרינג.
בין מוצריה הרבים של החברה, מייבאת קירוסקאי מותגים עולמיים ,רבים לציוד מקצועי למטבח באופן בלעדי. מרכז שירות בפריסה ארצית למתן פתרונות מיידים ומקצועיים 24/7
אולם התצוגה רחב המציע בפני הלקוחות מאות מוצרים מקצועיים מן המותגים המובילים בעולם ומספק חווית משתמש on line באמצעות מטבח מקצועי לבחינה של הציוד שלנו.
אודות יוניליוור פודסולושיינס ישראל
יוניליוור פודסולושיינס ישראל, הינה חלק מחברת יוניליוור פודסולושיינס העולמית הפועלת ב-74 מדינות ברחבי העולם. החברה פועלת בתעשיית המזון למעלה מ-130 שנה. צוות החברה, חוצה היבשות, כולל אנשי מקצוע, בניהם 2000 שפים, המביאים עימם ניסיון רב לצד ידע נרחב אודות טרנדים ומגמות עולמיות. החברה מספקת פתרונות קולינאריים ומוצרים לשוק המקצועי. לחברה בישראל אלפי לקוחות, בניהם בתי מלון, מסעדות, בתי קפה, קבלני מזון, אולמות אירועים ורשתות מזון ישראליות ובינלאומיות. מוצרי החברה מיוצרים לפי סטנדרטים עולמיים ועוברים תהליך הבטחת איכות קפדני. בנוסף, צוות שפים – יועצים בעלי ניסיון רב בתחום ההסעדה והקונדיטוריה עומדים לרשות הלקוחות לפיתוח מגוון פתרונות יעיל של העסק והמטבח ולסייע בשדרוג התפריט והתאמת המנות ללקוחות.

תאריך:  19/06/2012   |   עודכן:  20/06/2012
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
'בשל-צנן' - טכנולוגיה חדשה לבישול
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
זהר נוי
טריידינג סנטרל הגיעה לשלב הגמר של פרסי האנליסטים הטכניים 2012
אסף מואב
טקס סיכום פרויקט "תעביר את זה הלאה" במעמד ראש עיריית הוד השרון, חי אדיב    תוכנית "תעביר את זה הלאה" מטפחת מנהיגות צעירה שתוביל פעילות בקהילה    בסיומה של התוכנית מלווים החניכים אוכלוסיות עם צרכים ייחודיים ומהווים עבורם נאמני מחשב
ליאור פריג
Ray-Ban - מותג המשקפיים המוביל בעולם ובישראל, חוגג 75 שנה ומשיק מהלך שיווקי רחב בישראל הכולל פעילות גרילה ייחודית וקמפיין חוצות ופעילות בנקודות המכירה בכל רחבי הארץ!
הפעילות כולה תיעשה בהיקף השקעה של כ-2 מיליון ש"ח!
יח"צ ביו-לייט
מהלך אסטרטגי חשוב לביו-לייט: מרחיבה את אשכול הטיפול במחלות עיניים    חתמה על מזכר הבנות עם חברה אמריקנית לפיתוח שתל תוך עיני לטיפול בגלאוקומה
תומר כהן
כמי שחתום על ארסנל גדול של להיטים, יחגוג דרעי בקיץ הקרוב שלוש-עשרה    עם השקת אלבומו השלושה-עשר
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il