X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
במתחם התחנה הראשונה, נפתח השבוע טאפאס בר בשטח של כ-100 מ"ר כולל מרפסת המקום עבר שיפוץ, נצבע מחדש ונרכשו רהיטים וכלים חדשים, עלות השיפוץ מסתכמת במיליון שקלים פתוח בימים ראשון- חמישי מ-18:00 עד לאחרון הלקוחות שישי ושבת המקום נפתח ב-12:00 עד לאחרון הלקוחות!
▪  ▪  ▪

אלי גלעדי ועומרי לוי מביאים את בשורת הטאפאס לירושלים. לאחר השקעה של כ-מיליון שקלים בשיפוץ ועיצוב המקום, בניצוחו של האדריכל שרון סיטון, נפתח בשבוע האחרון במתחם התחנה הראשונה בירושלים, פינצ'ו טאפאס בר.
אלי גלעדי, מפיק ובעלים של פסטיבל הבירה בירושלים, נמצא בתחום הפקת אירועים וחיי הלילה בירושלים מעל לעשור. בנוסף, בשנים האחרונות גלעדי, מתעסק בתחום היזמות והנדל"ן. עומרי לוי יזם נדל"ן ואיש חיי לילה מוכר בירושלים. לוי וגלעדי מכירים שנים רבות עוד מילדותם בירושלים והחליטו לשלב כוחות בדרך להגשמת חלום, פתיחת טאפאס בר ראשון מסוגו בירושלים. פינצ'ו פתוח מדי יום, בימים ראשון עד חמישי מ 18:00 עד לאחרון הלקוחות, ובשישי ושבת מ-12:00 עד לאחרון הלקוחות. לאחר סיום תקופת ההרצה המקום יפתח מדי יום ב-12:00.
השניים יחד עם השפית הגר קטני בנו תפריט טאפאסים ייחודי, מגוון, איכותי וטעים ביותר, התפריט מותאם לקהל הירושלמי ומכאן שמנות הטאפאס גדולות יותר מהמקור. בפינצ'ו שילוב טעמים מהמטבח הספרדי, עם השראות מגוונות מהמטבח האירופאי. כל המנות נעשות מחומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר, בנוסף במקום מבחר של יינות ספרדים ואיטלקיים, ועוד מגוון רחב של אלכוהול. פינצ'ו הינו מקום ירושלמי עם אווירה של בר בברצלונה ותפריט עשיר. קטני, בעלת ניסיון עשיר וארוך במטבח, עבדה מספר שנים בחו"ל, ובארץ הייתה הסו-שף במסעדת 'אנג'ליקה' המוכרת, נמנית עם מקימי רשת 'סושי רחביה' הירושלמי, וניהלה את המטבח במסעדה 'מוזה בהר' שבמושה שורש. בימים אלו פינצ'ו משיק תפריט הרצה ומנות ספיישלים שמשתנות כל יום, בין היתר; נקניקיות מרגז עם פלפלים קלויים, עגבניות שרי ואורגנו, שרימפס ברוטב עגבניות וכוסברה, רצועות אנטרקוט וסלסלת פלפלים פיקנטית, סלט שייטל עם סלק קולורבי וגזר ועוד הרבה מנות איכותיות, מפתיעות וטעימות.
ההשראה בבחירה השם למקום 'פינצ'ו', הגיעה מביקור של הבעלים בספרד, מולדת הטאפסים. פינצ'ו, הוא התשובה הבאסקית לטאפאס, אלו מהווים חטיף קטן שנהוג להגיש ולאכול ליד כוס יין או משקה אלכוהולי. בעוד שטאפאס מוגש בצלוחיות קטנות, הפינצ'וס הם כריכונים קטנים ופתוחים המספקים ביס קטן ועשיר בטעמים, שקיסם ארוך מחבר את מרכיביו, pinch בספרדית הוא שיפוד.
טלפון להזמנות: 02-6223315

תאריך:  18/12/2013   |   עודכן:  18/12/2013
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
 
תגיות מי ומי בפרשה
 הפקת אירועים
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
פינצ'ו טאפאס בר חדש נפתח בירושלים
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
יעל ניסקי
יעקב רבינוביץ' מונה למנכ"ל קבוצת Intentia
זהר נוי
BWise ו-Atheeb Netsol מארחות שולחן עגול בריאד: פרקטיקות מיטביות משולבות של ממשל, ניהול סיכונים וציות בסביבות רגולציה מורכבות מעוררות דיונים ערים
אסף מואב
סקר: יותר מ-60% מהארגונים ממקמים את ה- Predictive Analytics בעדיפות השקעה גבוהה
אסף מואב
בתפקידיה הקודמים שימשה גרוס כארט דירקטור ואף החזיקה בסטודיו עצמאי לעיצוב חווית משתמש
עדנה דור-און
מטופלים מסדנת היצירה של המרכז לבריאות הנפש טירת כרמל התלהבו מסיור אמנותי בעין הוד
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il