בצק: 2 כוסות קמח מנופה
½ כפית אבקת אפייה
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
200 גרם מרגרינה
½ גביע שלי 3%
2 חלמונים + ביצה
½ כפית קליפת לימון מגוררת
1 חבילה סוכר - שנף (וניל)
אופן ההכנה מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה והסוכר.
מוסיפים את השלי, הביצים והמרגרינה.
מפזרים סוכר - שנף וקליפת לימון מגוררת.
לערבב עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
שמים במקרר לשעה.
ניתן להכין את הבצק יום קודם.
מילוי: ריבת דיאט + פירורי פתי בר או ממרח תמרים.
הכנת אוזני המן: 1. מקמחים משטח עבודת ומערוך. מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס. שמים כף עד שתיים מן המלית המוכנה במרכז כל עיגול - בצק וסוגרים בצורת משולש.
2. מניחים בתבנית אפייה משומנת היטב. אופים בתנור שחומם מראש, בחום בינוני (180 מעלות), 25-20 דקות. בוזקים אבקת סוכר לאחר שהעוגיות מצטננות.