הפסנתרנית רויטל חכמוב נמנית עם צמרת הפסנתרנים הישראלים. בארץ ובעולם היא מופיעה כסולנית, בצוותא עם מיטב התזמורות וההרכבים הקאמריים. ב-24 בחודש זה (נובמבר) היא תפתח את דלתות ביתה שבישוב נטף, בהרי ירושלים,ותשיק סדרת-קונצרטים לפסנתר, "פיאנו בנטף". אלה יושמעו באולם הקשתות המקומי, שהותאם במיוחד לסדרה זו, עם אקוסטיקה מושלמת ואווירה ייחודית.
בסדרת הקונצרטים תארח רויטל מוזיקאים מובילים מהארץ ומהעולם, וישתלבו בה גם מיטב האוכל, הגבינות והיין המקומיים. בערבו של כל קונצרט יוגש ב"מטבח של רמה" - מסעדת-גורמה כפרית מקומית - תפריט מיוחד לאותו קונצרט המותאם לתוכנית המבוצעת. הקינוח, לעומת זאת, יוגש בהפסקת הקונצרט בביתה של רויטל, הנשקף אל מול הנוף המרהיב של הרי יהודה ושפלת החוף.
תוכנית הקונצרטים מגוונת למדי ומציגה רפרטואר מהמאה ה-17 ועד לימינו אלה,עם דגש מיוחד על יצירות המופת הקאמריות מכל הזמנים. במרכז הסדרה יהיו יצירות לפסנתר - קאמריות וסולניות - שאותן תבצע רויטל חכמוב על פסנתר-פציולי-קונצרטנטי חדש, בעל צליל נדיר ביופיו, שנבחר אישית על-ידיה במפעל פציולי באיטליה. את התוכנית האמנותית התקינה רויטל בעצמה, והיא כוללת סדרה של שמונה קונצרטים קאמריים, עם תוכנית איכותית מגוונת ונגישה לקהל חובבי המוזיקה.
הרעיון שעומד מאחורי הסדרה הוא שילוב מעניין ומיוחד של מוזיקה ונגנים מהרמה הגבוהה ביותר, עם אוכל-גורמה של תפריט, שינהל דיאלוג חופשי עם מוזיקה, יין (יקב סוסון-ים) וגבינות (משק הימלפרב), מהתוצרת המעולה של האיזור. כל אלה יוגשו בתוך נוף מרהיב ביופיו.
אוכל משובח במסעדת "המטבח של רמה" יוכלו אורחי סדרת הקונצרטים ליהנות מן האוכל המשובח שיוצע להם. המסעדה, שהוקמה בנטף לפני 15 שנה, הפכה עם הזמן לאחד ממוסדות האוכל הבולטים שמחוץ לעיר. היא בנויה כמרפסת-עץ ופתוחה לנוף השקט ועוצר הנשימה של הרי יהודה ושל חלקים נרחבים משפלת החוף. התפריט המרתק המוגש בה יוצר מפגש קולינארי ים-תיכוני, מפרובנס שבדרום-צרפת ועד למטבח הערבי המקומי, שבבסיסם תפיסה הגורסת פשטות, כמו גם הצמדות לאדמה ולתנאי המקום.
על המטבח מנצח ביד רמה השף תומר ניב, בוגר מסעדת ה-FAT DUCK שבלונדון. בדיאלוג המופלא עם "רמה" מצליח תומר ליצור מנות מקוריות, הנותנות בימה למיטב חומרי הגלם המקומיים. כך ניתן למצוא בתפריט מנות כאוסובוקו-טלה באוזו והדרים, עם מחית תפוחי-אדמה של מדורה, וחציל בלאדי, עטוף בקדאיף, ממולא בפטה ובצל מקורמל, עם רוטב-קישק. עשבי התבלין וחלק מהירקות הם מגידול עצמי בגן הפרוש לרגלי האורחים, וכל מרכיבי הארוחה - מהלחם הנאפה בתנור בטאבון שבמרכז המסעדה, ועד לקינוחים המופלאים - נעשים במקום.
המסעדה פתוחה לקהל הרחב, כל השנה, בימים חמישי, שישי ושבת. מדי חודש, בליל-ירח מלא, מתקיימים במסעדה ערבי-נושא, העוסקים בתרבות והמתובלים בקולינריה. בכל ימות השבוע נערכים במקום אירועים פרטיים בעלי תכנים שונים.
קונצרט הפתיחה, מסולו עד סימפוניה, עם רביעיית הפסנתר הישראלית, יתקיים ביום ה', 24 בנובמבר, בשעה 20.30, בהרכב רויטל חכמוב, פסנתר; גלעד הילדסהיים, כינור; שולי ווטרמן, ויולה; ועירא גבעול, צ'לו. בתוכנית: בטהובן - רביעיה במי במול מז'ור, אופוס 16; שופן - שבעה ואלסים לפסנתר סולו; בטהובן - סימפוניה מספר 3 "ארואיקה", אופוס 55, בעיבוד לרביעיית-פסנתר של תלמידו וחברו, המלחין פרדיננד ריס.
התוכנית הקולינארית תכלול ארוחה בסימן המספרים 3 ו-7 ותוגש במטבח של רמה בשעה 18.00. הקינוח יוגש בהפסקת הקונצרט, אז גם יוכל הקהל לרכוש יין משובח "מיקס סוסון ים" וגבינות ממחלבת הימלפרב.