X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  כתבות
רשת המסעדות של "לחם ארז" הוכיחה עצמה במרקחת חומרי הגלם שלה, תוצרת עצמית, והסניף בהרצליה שבו ביקרנו הוא רק דוגמה למופת
▪  ▪  ▪
השף ארז קומרובסקי. עושה שימוש בחומרי גלם טבעיים

ראשיתה כחנות לממכר לחם אורגני, תוצרת הבית, בהרצליה פיתוח, לפני קרוב לשלושה עשורים. בינתיים זרמו להם מים רבים בים ו"לחם ארז" הפכה לבית היוצר של מעדנים קולינריים-אורגניים, פרי-מרקחתו האמונה של יוצרם, ארז קומרובסקי, שף עתיר-תהילה, שהנחיל את תרבות האוכל שלו, על טהרת חומרי הגלם מן הטבע.
ממסעדת האם בהרצליה פיתוח צמחו במרוצת הזמן עשרות מסעדות ברחבי הארץ. כולן פועלות בשיטת הזיכיון ונושאות בגאווה רבה את שמו של מייסדן, בעוד ארז קומרובסקי עצמו יושב כיום בגליל ומקיים שם סדנאות-בישול ואפייה.
בינתיים כבר הספיקו מתכוניו של השף להפוך לשם דבר ולמופת קולינרי הראוי לחיקוי. בימים אלה פקדנו את אחד מסניפי הרשת ברחוב הנדיב 71 בהרצליה ופגשנו שם את חובבי האוכל הטוב.
אדומה ולבנה
היינו בשניים והחלטנו ללכת הפעם על פסטות: אחת אדומה ושנייה לבנה. האדומה היא פסטת-צורות, הטובלת ברוטב-עגבניות, ואילו הלבנה היא פסטת-צורות ברוטב-שמנת ופטריות טריות. שתיהן היו מעדן לחיך והותירו בנו טעם של עוד.
עם הקינוח התיישב לידינו פרופסור רפי קרסו, שהוא בין היתר האורים ותומים של קולינריה לשמה. אף הוא לא חסך את שבחיו מן האוכל שהוגש לפניו וכמוהו הזמנו טארטאטן-תפוחים, שהוגש בתוספת גלידת-וניל. קנקן חליטות של תה לואיזה מרגיע היה האקורד האחרון בסיפור. על כל הכבודה שילמנו 102 שקל ואת "לחם ארז" זיכינו ב-9 מתוך 10 נקודות הסולם הקולינרי.

תאריך:  08/01/2013   |   עודכן:  08/01/2013
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
ד"ר פנינה שמש
ישנם אנשים הסובלים מקשקשת באופן כרוני, והקשקשת נפוצה במיוחד בעונות מעבר כאשר ישנו שינוי קיצוני במזג-האוויר    מאחר שקשקשת יכולה להיווצר ממספר גורמים, נדרשת אבחנה נכונה לצורך קביעת הטיפול
איתמר לוין
החביבות הטבעית של השופטת נירה דסקין, בבית המשפט ברמלה, היא כנראה הגורם המרכזי לכך שהצדדים מפגינים זלזול מוחלט: מתייצבים מתי שמתחשק להם, מדברים ביניהם וגורמים לכך שיום מיקוד פלילי מתנהל בקצב של ארבעה תיקים בשעה
יוסי פרימן
ארה"ב עומדת להגיע לעצמאות בתחום האנרגיה ותוכל להפוך ליצואנית המובילה בעולם, וכל זה - ממש בשנים הקרובות. אם וכאשר זה יקרה, מדובר במהפכת ענק שתשפיע על העולם כולו, תשנה את המאזן הגיאופוליטי ותבטיח את העליונות האמריקנית לשנים רבות
אילן כפיר
39 שנים היה קיים מיתוס בצה"ל לפיו גדוד הצנחנים 890 בפיקודו של יצחק מרדכי, הוא שכבש את החווה הסינית במלחמת יום הכיפורים. האמת היא שחטיבה 14 בפיקוד אמנון רשף עם מפקדים ששברו שיאי גבורה בקרב היא שכבשה את החווה הסינית. אין חולק על גבורת הצנחנים של 890 בקרב, אבל בראייה הכוללת של קרב החווה הסינית, חלקם היה שולי
עליס בליטנטל
תערוכת הרטרוספקטיבה של נפתלי בזם (1924) במוזיאון ת"א, היא אחת התערוכות הנדירות באיכותן שהוצגו אי פעם בישראל. הצייר שכתב ידו כה אישי, העניק שם לכל ציור ופסל שיצר. רק כשקוראים את השם - מתחילים להבין תוך התעמקות ביצירה, מה יש בה. ויש בה המון
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il