X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  כתבות
מרבית בני האדם סובלים בלי ידיעתם מתת-תזונה בקיבה מלאה, ומשלמים מחיר מלא בבריאותם ובחייהם 2/3 מסך כל הקלוריות שצורך האדם הממוצע, הם מזונות ריקים לגמרי ממינרלים וויטמינים, שרובם הוסרו והושמדו בתהליך התעשייתי
▪  ▪  ▪
הברירה בידיך [צילום: פלאש 90]

תוספי התזונה למזון האדם בימינו הם הכרח ולא ברירה, מאחר שאין באפשרותנו להשיג את התזונה המיטבית הדרושה לנו רק מהמזונות שאנו אוכלים. מניעת מחלה וטיפול קונבנציונלי במחלה, מצליחים כאשר משיבים לגוף את מלאי החומרים החסרים לו באמצעות תזונה מתאימה ונטילה של תוספי תזונה.
מחקרים מוכיחים בצורה חד-משמעית, שהתזונה המודרנית לקויה וגורמת להתהוותן האיטית של מחלות כרוניות קשות מאוד, ממיגרנה עד מחלות לב וסרטן. המחלות נגרמות מאי אספקה טבעית של החומרים הביוכימיים המזינים והגורמים לגופנו לתפקד במיטבו.
מרבית בני האדם סובלים בלי ידיעתם מתת-תזונה בקיבה מלאה, ומשלמים מחיר מלא בבריאותם ובחייהם. 2/3 מסך כל הקלוריות שצורך האדם הממוצע, הם מזונות ריקים לגמרי ממינרלים וויטמינים, שרובם הוסרו והושמדו בתהליך התעשייתי. 1/3 מהמזון הנותר אין בו כדי לספק את המרכיבים החסרים בגוף האדם.
  • עיבוד המזון התעשייתי משמיד ומסלק ויטמינים, מינרלים וסיבים, בגלל זיקוק מופרז, חימום גבוה במיוחד והפעלת חומרים כימיים. דוגמה לנזק שנגרם מתהליך עיבוד המזון היא עיבוד האורז. עדיין מקובל להסיר את הקליפות מגרגרי האורז, המהוות את עיקר ערכו, כדי לקבל אורז לבן. כאשר התזונה התבססה ברובה על אורז לבן, התפרצה מגפת הברי-ברי. זה אומר מחסור חמור בוויטמין B1;
  • החקלאות המודרנית מוציאה מהקרקע מינרלים, בלא שאיש טורח להחזיר אותם. המעט שמוחזר (אשלגן, זרחן וחנקן) מבטיחים רק יבולים גדולים, אך בעלי ערך תזונתי נמוך. המינרלים: ברזל, יוד, סידן, מגנזיום, סלניום, כרום, מוליבדן, קובלט, פלואור, נחושת, אבץ ומנגן, אינם מוחזרים. ריכוזם בקרקע יורד והופך למפגע בריאותי חמור. איש אינו מעלה על דעתו, שהחקלאות המודרנית מדשנת את הקרקע בחומרים לא אורגניים במקום בתערובת טבעית לזיבול, ולכן הקרקע מדולדלת דרך קבע. התוצאה: תת-תזונה על קיבה מלאה אשר מתפתחת בארץ זה עשרות שנים;
  • מפגעים סביבתיים: זיהום, חומרי הדברה, כימיקלים, נביעת אלקטרונים ממערכות טכנולוגיות - מגבירים את הצורך בנוגדי חמצון למען טיהור מערכות הגוף מהנזקים הנגרמים;
  • שימוש גדול באנטיביוטיקה פוגעת בחיידקים הידידותיים, ולכן אין מי שיגביל את שגשוגם של השמרים הגורמים למחלות (Candida Albicans). צריכת תרופות ואלכוהול יחד עם רמת המתח הגבוהה בחיינו, מגבירים אף הם את הצרכים התזונתיים של האדם;
  • מגוון מחלות פוגעות בתזונתנו, ותרופות רבות חוסמות את השפעת מרכיבי המזון על הגוף. כמו לכל מנוע / מערכת טכנולוגית, גם לגוף שלנו יש קלט, תהליך עיבוד ופלט: 2/3 המזון בארץ אין בו כלל ערך תזונתי ורק כ-1/3 המזון באיכות טובה - כל מנוע מעולה היה נהרס תוך זמן קצר, אילו הזינו אותו ב-2/3 דלק גרוע וב-1/3 דלק באיכות טובה. לכן ברור מעל לכל ספק, שאין באפשרותנו להשיג את התזונה המיטבית הדרושה לנו רק מהמזונות שאנו אוכלים;
  • הגוף שלנו חייב לקלוט את כל החומרים החיוניים לקיומו בכמות הדרושה - חמצן, מים ומזון על כל מרכיביו: ויטמינים, מינרלים, אנזימים, חומצות-שומניות, חומצות-אמינו מהחלבון וגלוקוזה לייצור אנרגיה;
  • הגוף שלנו חייב לעבד ולנצל במלואו את כל החומרים החיוניים לתפקידו על-ידי פירוק מושלם של המזון למרכיביו הסופיים והעברתם לתאים, להפקת אנרגיה ובניית תאים חדשים;
  • הגוף שלנו חייב לסלק באופן מוחלט ומיידי את הפסולת שהצטברה בתאים על-ידי הוצאה מהירה של האשפה שנוצרה בתהליך חילוף החומרים, ונטרול וסילוק הכימיקלים המזיקים שנבלעו.
בריאות הגוף והנפש היא מצב נורמלי וטבעי כל עוד לא הופר "האיזון הפנימי". הברירה בידיך. אתה יכול לחכות עד שמחלה אנושה תתקוף אותך ולקוות שהרפואה תושיע, כפי שתמימים נוהגים, או להשקיע כעת קצת זמן ואנרגיה, על-מנת לזכות בעתיד בבריאות טובה.
כל תהליכי החיים תלויים באנזימים. בלי אנזימים אין תהליך חילוף חומרים. אולם בלי וויטמינים ומינרלים אין פעילות של האנזימים. החלבונים תורמים לבניית רקמות חדשות. לשם כך דרושה פעילות של האנזימים. אולם בלי וויטמינים ומינרלים אין פעילות של האנזימים. הגוף משתמש בפחמימות ליצירת אנרגיה. לשם כך דרושה פעילות של אנזימים. אם יחסר וויטמינים ומינרלים, הגוף איננו מסוגל להפוך את הפחמימות לאנרגיה. השומנים תורמים לבניית הורמונים. כדי שחומצות שומן יהפכו להורמונים, דרושה פעילות של אנזימים. בלי וויטמינים ומינרלים, אין פעילות של אנזימים.
אין לרפואה הקונבנציונלית מה להציע בכל הנוגע למניעת מחלות: אתה חייב תחילה לחלות על-מנת שהרפואה תעסוק בך, וכאשר המחלה מתפתחת ומתגלה, מטפלת הרפואה לרוב בסימפטומים החיצוניים שלה, בלא לגעת בסיבות הבסיסיות להיווצרותה.
מה עלינו לעשות כדי להימנע ממחלות ולהגיע לגיל גבוה מאושרים?
תוספי התזונה הם חיוניים ונחוצים לנו ביותר על-מנת להחזיר לגוף את האיזון הביולוגי הנדרש לתפקודיו השונים, ובכך למנוע מחלות ובמקרים רבים גם לרפא. לכל אדם נדרשת תזונה המבוססת על מינון בסיסי של תוספי תזונה. כמו-כן, על כל אדם שכבר חולה במחלה מסוימת או בעל נטייה גנטית ללקות במחלה, ליטול תוספי תזונה ספציפיים ובכמות מוגברת כדי לעזור בריפוי ובשיקום.

לפרטים נוספים ולהרשמה לפאנל
בתאריכים 11-10 ביולי 2014 יתקיים כנס אוכלים בריא 6 בתיאטרון גבעתיים, בו ישתתף ד"ר דוד חפץ בפאנל בנושא בעד ונגד תוספי תזונה
הכותב הוא מומחה ברפואה תזונתית הוליסטית
תאריך:  10/06/2014   |   עודכן:  10/06/2014
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
יוסף עברון
מתוך הרצאה ב"מרכז מורשת בגין" של הסופר העיתונאי, יוסף עברון ז"ל, עורך המגזין "מזכר", מחבר הספר "גידי - המערכה לפינוי הבריטים מארץ ישראל" - ביום השנה לפיצוץ מרכז השלטון הבריטי במלון המלך דוד. עותקים אחרונים מהספר (עברית ואנגלית) יהיו זמינים בשבוע הספר תשע"ד מתאריך 11.6.2014 ועד -22.6.2014, בדוכן מורשת בגין, בתל אביב ובירושלים
איתמר לוין
השופט הטרי אלעזר נחלון מגלה סבלנות רבה, ואולי אף סבלנות יתרה, אך בסופו של דבר מצליח לסיים תיק בתוך דיון אחד של שעה
איתמר לוין
השופטת הילה גרסטל מספרת על תחנות בקריירה המשפטית שלה: מי שכנע אותה להגיש מועמדות לשיפוט, כיצד מצאה את עצמה בבית המשפט ברמלה ואיזו תופעה מוזרה קרתה לה לאורך שנות השיפוט
אנדרי מטיאס
השגחה צמודה, גידור מתאים ושימוש נכון באמצעים כימיקלים
רוני מייזליש
שינויים הקשורים לאכילה רגשית והשמנה צריכים את הקצב שלהם ולכל אחד יש את הקצב שלו או שלה והם מבטאים אינטגרציה בין מדעי הרוח, החברה והאמנות לבין מדעים מדויקים    דרך ה"אכילה הרגשית" מציעה לראות את ההשמנה "אחרת" וכל יציאה שלנו מחוץ לקופסה היא תחילתו של מסע לעבר העומקים בבסיס החיבורים הישנים בין אוכל ורגשות
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il