מאמצי האכיפה למניעת שחיתות ושוחד מאבדים את התנופה - מסיקים מומחי רשת ראיית החשבון ארנסט-יאנג מהסקר העולמי שלהם על הונאות, שפורסם בתחילת החודש. מאמצים אלו אינם זוכים לתשומת הלב הראויה מצד ההנהלה הבכירים, הם מוסיפים ואומרים.
בכמה מן המדינות, מעלה הסקר ירידה במחויבות שמשדרת ההנהלה הבכירה בדבר מחויבותה למדיניות של מניעת מעשי שחיתות מצד הארגון. פחות מ-50% מהמנהלים עברו השתלמויות בנושא זה; מבין המנהלים הבכירים, רק 38% עשו זאת. רק 30% מבין המנהלים הבכירים התבקשו בשנתיים האחרונות לערוך בארגוניהם סקר סיכונים למניעת שחיתות, בעוד השיעור מכלל המשיבים הוא 35%.
"התוצאות הללו מלמדות, שמאמצי האכיפה נמצאים בסכנה של אובדן תנופה, ושל העדר השפעה מתמשכת לה הם זקוקים כדי למנוע מהארגונים סכנות ברורות של הונאות, שוחד ושחיתות", קובע המחקר. "אם ההנהלה הבכירה לא מעורבת בנושא כראוי, אין אפשרות לטפל בצורה אפקטיבית בסיכונים משמעותיים. זה גם קובע את הטון מלמעלה: קשה לשכנע את הארגון שמדובר בסיכונים רציניים, אם המנהלים הבכירים לא עושים את מה שהם אומרים לאחרים לעשות".
הבעיה נמשכת גם בדרג מועצות המנהלים. כאשר נשאלו האם הדירקטוריונים שלהם מקבלים עידכונים שוטפים על תלונות או חקירות בתחומים אלו, השיבו 26% מהמנהלים הבכירים בשלילה - עלייה לעומת 22% בסקר של שנת 2012. המסקנה המתבקשת היא, שמועצת המנהלים אינה יכולה להסתפק בקביעת מדיניות של אפס סובלנות לשחיתות; היא חייבת לפקח בצורה שוטפת על יישומה של מדיניות זו. גם כאן, אומרים אנשי ארנסט-יאנג, ברור לחלוטין שמעורבות של הבכירים ביותר משפיעה בצורה משמעותית על רמת הציות בחברה כולה.
למעלה ממחצית המנהלים ב-40% מהמדינות שנכללו בסקר, אמרו שהשחיתות נפוצה בארצותיהם. במצרים, קניה וניגריה ענו כך למעלה מ-80% מהנשאלים. בשווקים המפותחים שיעור המשיבים בחיוב הוא 19%; בשווקים המתעוררים הוא מזנק ל-54%. עוד ממצא: 10% מהמנהלים הבכירים אמרו שהתבקשו לשלם שוחד במסגרת עסקיהם; רוב הבקשות הופנו למנכ"לים.
הסקר מצביע גם על שיטת השוחד המועדפת: "תרומה מרצון". 20% מכלל הנשאלים ו-39% מבין המנכ"לים אמרו, שהתבקשו בידי לקוח לתת "תרומה" כזו. אנשי ארנסט-יאנג מזהירים, כי על המנהלים להיות ערים לכך שמדובר למעשה בשחיתות ובדרך מוצעת לרכוש השפעה פסולה.
המנהלים לא רק חשופים לסיכונים, אלא גם מוכנים ליטול אותם. המשתתפים בסקר נשאלו איזו פעולה לדעתם תהיה מוצדקת כדי לסייע לעסק לשרוד בשעת משבר. 29% מכלל הנשאלים ו-35% מהמנהלים הבכירים מוכנים להציע "בידור"; 14% ו-18% (בהתאמה) יתנו מתנות אישיות; 13% משני הפילוחים מוכנים לשלם שוחד במזומן. גם בשיעור הכולל, מתברר שהשחיתות עולה עם הדרג: 41% מכלל המנהלים הבכירים מוכנים לשקול לפחות אחד מהצעדים הללו, בהשוואה ל-36% מכלל הנשאלים.