|
1 |
|
| |
מי ששמע הבוקר ברדיו את פרופ' שלמה אבינריא יכול רק לחזור על מילותיו : אולמרט שולף מהמותן מבלי להתייעץ, כפי שעשה במלחמת "בין- המיצרים".
עד מתי הוא יאחז בקרנות המזבח. הוא אינו מתאים להיות ראש ממשלה!!!!!!!!!!
כו-לנו יודעים וגם הוא יודע זאת. |
|
|
|
|
|
|
סגור |
כתוב תגובה ל-
מיכל מירושלים |
|
|
2 |
|
| |
האיש שהוא ראש ממשלה, גורם לביזיון פעם אחר פעם, ובדרכו"החדשה" להיות איש שלום, הוא פוגע במדינה שלנו, קודם מובראק, אחר כך התורכים, שהם יפקחו עלינו?????????
גם אצל בוש וגם אצל בלייר הוא "זכה" להתייחסות פושרת.
הוא אימץ את דרכה השמאלנית של מישפחתוואישתו, ואנחנו מתבזים, נותנים לאוייבי ישראל כוח. האם הוא לא הבין עדיין שעדיף וישב בביתו, יעלם מחיינו? |
|
|
|
|
|
|
סגור |
כתוב תגובה ל-
נועם צ. |
|
|
3 |
|
| |
|
|
4 |
|
| |
|
מלה אחת המאחדת בתוכה ובפירושה את המונחים הבאים" סחי, דומן, שקר, שחיתות, זחיחות, בזוי, מוקצה, ניקלה, מכוער, אנטי-ציוני, אבו-אל-בנאת, דו-פרצופיות וצביעות, טיפשות, טימטום. מי יודע מה המלה? |
|
|
|
|
|
|
סגור |
כתוב תגובה ל-
יוסי הזועם.... |
|
|
5 |
|
| |
את קדש הקדשים שלהם.
אולמרט כל הזמן עושה שטויות,
די נמאס!
עשו הכל על מנת לורידו מראשות הממשלה ,
בהנהגתו המדינה טובעת בבוץ... |
|
|
|
|
|
|
סגור |
כתוב תגובה ל-
מוריה |
|
| |
|
|
7 |
|
| |
ממקום 32 בליכוד טיפס אולמרט אל מרומי הפסגה בכוח ה"אתרוג", אריאל שרון, ובהתגייסות מלאה של התקשורת השמאלנית שתמכה בו! איך חיים רמון, נביא "המפץ הגדול" ומאדריכלי "קדימה", נרתם כולו בחריצת לשונו, עד שזו הפילה אותו בפלילים לרגליה של קצינה בת 21, כמו סיסרה לרגלי יעל...בא לתת לה נשיקה וזו תקעה לו יתד ב...רקה!
אולמרט מתגלה יותר ויותר כאוטיסט פתולוגי. יזם מלחמה מטופשת, כשהוא נתמך בליצן רודף כבוד "הגנרל החברתי" (ראיתם איך מאות עלי התאנה והחרבות עם עלי זית על רקעים אדומים קמים לכבודו, כשהוא נכנס ל"דיונים", שהוא לא מבין בהם כלום...ואיך האגו שלו מתנפח וכולו קורן מאושר לצלילי המארשים של תזמורת צה"ל...)
לצידם שירת רמטכ"ל יהיר ושחצן כיאה ליוהרה של "הטובים לטיס", במשמע ש"הרעים" הנחותים לגולני, לתותחנים, לחיל השריון...זה שרואה את מדינת ישראל והאיזור כנקודה ואת כל תושביה גמדים, בלי יכולת להיכנס ל"פרטים" לא חשובים המתרחשים על הקרקע, כגון ריתוק של חצי מדינה ל-200 "צינורות" מידי יום ביומו במשך 35 יום...נזכור שמטרות המלחמה לא הושגו!
עכשיו אולמרט האוטיסט מיבא לנו "עדים" מוסלמים ממדינה מוסלמית, כדי שאלה על פי דמיונו יתמכו בטענות של "המדינה היהודית הציונית", כנגד כל המוסלמים בעולם, אחיהם לדת, המהווים כמיליארד וחצי מאמינים...לעומת בקושי 4 מיליון יהודים מסוכסכים וחלוקים ביניהם...
כידוע האוטיזם היא מחלה ללא מרפא - וכנראה שכך נגזר עלינו! |
|
|
|
|
|
|
סגור |
כתוב תגובה ל-
מב"י |
|
|
8 |
|
| |
|
|
9 |
|
| |
אולמרט נסע לטורקיה ללמוד כיצד בונים תעשית
מרוצי סוסים המיצרת אלפי מקמות עבודה |
|
|
|
|
|
|
סגור |
כתוב תגובה ל-
בנייי |
|