באזור התעשיה שוקק החיים של הרצלייה, המשופע מסעדות לרוב, יש אחת מנצחת, כזו שמתנשאת, בצדק, מעל כולן, בזכות היותה מסעדת הנודלס הטובה בארץ. אין תימה שבתור שכזו הומה "ג'ירף" (הסדנאות 9) סועדים במשך כל ימות השבוע, כשללא הזמנה מוקדמת קשה למצוא בה מקום פנוי.
התפריט המגוון שהוגש לנו היה על טהרת המטבח האסייאתי מן המזרח הרחוק. פתחנו במנת "דים סאם" מטרפת, שלה התגעגענו כבר מזמן. היא הכילה ארבעה כיסוני-בצק מאודים, במילוי עוף קצוץ ובצל ירוק: שיא הטעם והבריאות, ולא נודע כי באה אל קירבנו. בת-לוייתי, חובבת הסושי, עטה בו זמנית, כמוצאת שלל רב, על מאקי-צמחוני של מניפת מלפפונים, גזר ואבוקדו.