X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  מאמרים
בשלנים ומטעמים במסעדת זוזוברה
מסעדת "זוזוברה" שבהרצליה מציעה לסועדיה שילוב מוצלח של מעדנים יפניים, סיניים ותאילנדיים, על בסיס של אטריות טריות בעבודת יד מקומית וכאלה המיובאות מהמזרח
▪  ▪  ▪
השף אבי קונפורטי

המסעדה בלילה

למטבח האסייתי המסורתי יש מעריצים רבים בארץ ובשנים האחרונות הוא זוכה להצלחה קולינרית מרשימה. אחת מנציגותיו הוותיקות והנאמנות היא מסעדת "זוזוברה", שבהרצליה פיתוח (רחוב שנקר 7), שבבעלות המסעדן הוותיק יורם ירזין ושמטבחה הוא שילוב של מעדנים פיקנטיים מיפן, מסין ומתאילנד. את מטבחו מבסס שף המסעדה, אבי קונפורטי, על אטריות טריות בעבודת-יד וכאלה המיובאות היישר מן המזרח הרחוק. צוות הבשלנים המועסק במטבחה הבוהק של המסעדה, מציע לסועדים מבחר ענק של מאכלי ווק; מיצים אקזוטיים טבעיים, הנסחטים, מנוערים ומעורבים במקום; וקינוחים מיוחדים ומפתים, מעוררי תיאבון.
להיט קולינרי
ב"זוזוברה" ישובים הסועדים אל מול שולחנות ארוכים לאכילה בצוותא. במרוצת השבוע מרביתם הם אנשי הייטק המאכלסים את הרחוב. אנחנו, שהיינו בשניים, ישבנו למולם ומן התפריט העשיר והמגוון שהוגש לנו בחרנו למנת הפתיחה בגיוזה: שלושה כיסוני-בצק מבושלים, נוסח דים-סאם, ממולאים בעוף, בקר וג'ינג'ר טרי. המנה ערבה מאוד לחיכנו וכמוה גם המנות העיקריות שבאו בעקבותיה: צלחת גדושה באטריות צ'או-מיין, מעורבות בבשר-סקר ובמלפפונים מאודים. המנה הנוספת, בנקוק-היט, הייתה ממש להיט קולינרי, חריף בטעמו, והורכבה מגודש-אטריות מקמח מלא, בתערובת בשר וירקות. כדי להקהות מעט את החריפות נעזרנו בפצצת השתייה של "זוזוברה": סמוי קוקונט, שהוא מקפא מרענן ומרווה של קוקוס טחון.
בשל בטן מלאה ויתרנו על קינוח מפתה שהוצע בתפריט. עבור הארוחה הפיקנטית לשניים שילמנו 141 שקל והוספנו תשר של 15 אחוז לשירות מהיר ואדיב. בסולם הקולינרי, מ-1 עד 10, זיכינו את "זוזוברה" ב-9 נקודות.

תאריך:  11/06/2010   |   עודכן:  11/06/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
אריה יואלי
הגישה לפיה "כל בני האדם שווים" לא נוסדה במהפכה הצרפתית, היא התחילה ביש"ו שהפיץ את גישתם הפסולה של קורח וקין. את פרי ביאושיה אנו סובלים עד היום    מעט לפרשת קורח
אמנון לורד
לנוכח התפוצצות האנרגיה האנטישמית ברחבי העולם בעקבות סיכול משט הטרור, על ישראל להפנים: האנטישמיות אינה סתם התפרצות רגשית. היא אסטרטגיה מכוונת, יעילה, המספקת כיום בסיס משותף לזרמים אידיאולוגיים ודתיים מנוגדים
משה שפריר
אֲבָל מֵראש הָרֵי-הַשֶלֶג, בַּהֲמוּלָה גְדוֹלָה צוֹהֶלֶת - אַחֲרֶיךָ שִירֶיךָ מְפַכִּים לָהֶם
ציפי לידר
בשולי הכותרות: מפחימה ועד הטרדות נשים ומה שביניהן    וגם על עם הספר (לרגל החג), ולקינוח - רגע של עברית
גיא רפאלי
מתי כבר נתחיל להיות גם קצת חכמים? צודקים - נכון, נחושים - אמן ואמן, רודפי שלום - סבבה, אידיאולוגים - טוב, נו... אבל חכמים?
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il