במתחם המסעדות של ה"סיטי" התל אביבי שמור בליבנו מקום של כבוד ל"ברוהאוס" (שדרות רוטשילד 11), הממוקמת במבנה של עץ-אלון, בן 300 שנה, שמשולבים בו ריקועי-ברזל ודודי-נחושת. התפריט המוצע בה מגוון למדי וכולל מנות בשריות וצמחוניות, כמו גם פסטות, דגים ופירות-ים.
בין היתר משמשת "ברוהאוס" הוותיקה כמבשלת הבירה הייחודית של תל אביב ובתור שכזו היא מהווה יעד אידיאלי לחובבי המשקה האלכוהולי המבעבע. מיוצרות בה שלוש בירות לא-מסוננות: כהה, עם קצף ייחודי ורמת-אלכוהול של עד 7 אחוזים; אדמדמה, עם רמת-אלכוהול של כ-5 אחוזים; וכזו שהיא בעלת גוון צהבהב, עם רמת-אלכוהול של 5 אחוזים, הנחשבת לבירה הנפוצה ביותר באירופה.
בטוב-טעם אנחנו, שאיננו נמנים דווקא עם חובבי הבירה, פתחנו באגרול קוריאני, במילוי של עוף וירקות, עם רוטב-רימונים וצ'ילי - מנה שהייתה משכמה ומעלה ועשויה בטוב-טעם של ממש. מן העיקריות שבחרנו, הפקנו הנאה מלאה מכבד של עוף שיכור, ברוטב-יין, דבש ובצל, שהוגש עם אורז וצימוקים - מנה מתקתקה ומשובחת. מנתה של בת הזוג - אומצת-אנטריקוט, במשקל של 250 גרם, עם רוטב-דיז'ון, ומחית של בטטות - לא נפלה ממנה במאומה. להרוויית הצימאון התלוו לשתי המנות לימונענע וסודה.
קינוח משגע את הארוחה המשובחת, שזכתה לתשואות-חן רבות, השלים קינוח משגע של מאפה-תפוחים ושקדים, עם מייפל-קרמל וגלידת-וניל - מעדן מרענן וספוג במרקם עשיר של טעם. האספרסו הכפול, שהוגש לצידו, היה דומיננטי וניחוח.
על הארוחה לשניים שילמנו 295 שקל, כולל תשר של 15 אחוז לשירות מעולה, כשאת "ברוהאוס" זיכינו במלוא 10 הנקודות של הסולם הקולינרי, המגיעות לה כמסעדת-צמרת מעולה.