X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  מיוחדים ברשת
חוקרים מפתחים בשר מעובד הגדל כתרבית בעזרת שימוש בתאים מבעלי החיים ללא הצורך לגדל את בעל החיים עצמו
▪  ▪  ▪
אותו הטעם [צילום: משה ניסנבוים]

חוקרים מפתחים בימים אלו בשר עוף אותו הם מגדלים במעבדה בתקווה שתוכלו ליהנות ממנו כשיוגש לכם על הצלחת.
אחת הסיבות שהביאה אותם לנסות ולפתח זאת היא העובדה שגידול העופות גורם לנזק בל ישוער לסביבה ומנגד הדרישה לבשר עוף צפויה להגיע לשיאים גבוהים ב-2050 לאור גידול האוכלוסייה.
הרעיון של בשר מעובד הגדל כתרבית מבוסס על שימוש בתאים מבעלי החיים ללא הצורך לגדל את בעל החיים עצמו. החוקרים משתמשים בתאי גזע, אותם הם מזינים בחומרים מזינים עד לשלב בו הם הופכים לרקמת שריר.
המטרה, בסופו של התהליך היא להשיג מעין "מתכון" לייצור בשר עוף במעבדה.
המפתחים מדגישים כי לא מדובר בהנדסה גנטית אלא בדיוק באותו בשר כמו בשר העוף הרגיל משום שזהו תהליך טבעי של ייצור.
וכמו תמיד נשאלת השאלה - אתם הייתם מניחים זאת על הצלחת?

תאריך:  17/07/16   |   עודכן:  17/07/16
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
ענבל בר-און
יעקב עמידרור מקדיש את טורו השבועי בישראל היום לגרעין האירני    הוא רק מתעכב קצת, אבל הוא יגיע, ובגדול
ענבל בר-און
ספר פלוצקר מקדיש את טורו בידיעות אחרונות למלאת חמש שנים למחאה החברתית    וגם הרהורים על האי העזתי
ענבל בר-און
מרדכי גילת בטורו בישראל היום, מתאר כיצד כרישי נדל"ן ברשל"צ ממתינים למותם של מאושפזי המוסד הגריאטרי לניצולי שואה ברשל"צ
ענבל בר-און
בועז ביסמוט מישראל היום מדווח לנו כי המפלגה הרפובליקנית זזה הכי ימינה שאפשר    זה טוב או רע ליהודים?
ענבל בר-און
דן מרגלית משבח את הלשון הזהירה שנקט אביחי מנדלבליט    כנראה שביבי ישרוד את הקדנציה הזו
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il