X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  חדשות / מבזקים
יו"ר הוועדה: "איך חיים בשלום משפטית עם מצב שאדם שנדבק באומיקרון ושהה באחת מ-50 המדינות ישהה במלונית עד הסוף ולעומתו אדם שחלה באומיקרון באירופה יוכל לשהות בביתו? מצב בו נשאים שונים של אותו זן לא מחויבים באותם סטנדרטים אינו מתקבל על הדעת" משרד הבריאות: "אין אף יבשת ללא ריצוף לאומיקרון"; "עד היום הצלחנו להגיע ולדגום 95% מהמגעים. זו יכולת שקיימת במספרים קטנים"; "משרד הבריאות הבריטי צפוי למסור בשבוע הבא דוח קליני ראשון על התחלואה באומיקרון"
▪  ▪  ▪
אילנה גנס, משרד הבריאות [צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]

ועדת החוקה דנה (יום ג', 7.12.21) בהכרזה שנכנסה לתוקף בתחילת השבוע ובהתאם לחוק הקורונה הגדול, לא נדרשה לאשרה בשל כך שחלפו 48 שעות מכניסתה לתוקף. בכך הוארך תוקף ההכרזה הקובעת חובת בידוד במלונית על החוזרים מ-50 המדינות שנקבעו עד ל-12.12.21. עם זאת, נקבע כי החובה למי שקיבל תשובה חיובית ב-PCR בכניסה לארץ להמשיך את כל תקופת הבידוד במלונית, תחול רק על חולה שקיבל תשובה חיובית לאומיקרון או חשוד ככזה.
כמו-כן, נקבע כי החובה לשהות במלונית לגבי מי שחזר לישראל דרך שדה תעופה בינלאומי תחול עד שהוא וכל שאר נוסעי המטוס קיבלו תוצאה שלילית. אם אחד הנוסעים קיבל תוצאה חיובית לאומקירון יחויבו יתר הנוסעים להמשיך את הבידוד במלונית עד קבלת תשובה שלילית בבדיקה שבוצעה לכל המוקדם במהלך היום השלישי לתקופת הבידוד, ולאחר שחלפו לפחות 24 שעות ממועד ביצוע הבדיקה הראשונה עם כניסתם לישראל וכפוף להצהרה כי יקיימו את המשך הבידוד במקום שלא מתגוררים בו אנשים נוספים.

אילנה גנס [צילום: דוברות הכנסת]

יו"ר הוועדה ח"כ גלעד קריב: "דעתנו לא נוחה מפרסום התקנות בשישי אחר-הצהריים בידיעה שהוועדה לא תספיק לדון בהן לפני כניסתן לתוקף. אני מוכן לקבל שיש מקרים חריגים ומידע חדש. במקרה הזה אין שום מידע חדש. אקפיד מעכשיו שתקנות לא תפקענה לקראת סוף השבוע. נקצר או נאריך את תוקפן כך שיהיה סיפק בידי הוועדה לדון במסודר לפחות 24 שעות לפני כניסתן לתוקף.
"יש בהכרזה חידוש שמטריד אותנו - איך חיים בשלום משפטית עם מצב שאדם שנדבק באומיקרון ושהה באחת מ-50 המדינות ישהה במלונית עד הסוף ולעומתו אדם שחלה באומיקרון באירופה יוכל לשהות בביתו. לשלוח אדם למלונית בדן פנורמה ולומר שלא ייצא מחדרו זה דרמטי. מצב בו נשאים שונים של אותו זן לא מחויבים באותם סטנדרטים אינו מתקבל על הדעת".
עו"ד שי סומך ממשרד המשפטים: "החוק מאפשר להחיל חובת בידוד במלונית גם על חוזרים ממדינות לא אדומות ובעבר השתמשנו בסעיף להחיל חובה על מי שסירבו להיבדק. יש אפשרות בצו בריאות העם לחייב את כל הנדבקים בקהילה לבידוד במלונית אך אין אכיפה. לכן, השיח שלנו היה לגבי מי שאין לו תנאים לשהות בבידוד ביחידה נפרדת, שרופא המחוז יוכל לתת צו לבידודו במלונית. אפשר ליצור הסדר שייתן פתרון".
אילנה גנס, ראש מטה שירותי בריאות הציבור: "מלפני כשבוע וחצי ועד היום העולם התמלא בדיווחים על ריצופים חיוביים לווריאנט, משתי מדינות ל-70 מדינות. אין היום אף יבשת בעולם ללא ריצופים שלו. רואים בדרא"פ, אירופה, בודדים בקנדה ארה"ב, ניו-זילנד, אוסטרליה. מרביתם מקושרים לחוזרים מחו"ל ממדינות עם קשרי תעופה הדוקים עם דרא"פ. אירופה כרגע בגל תחלואה מאוד גדול ע"י דלתא ותקופת חורף המאופיינת בתחלואה נשימתית בפני עצמה. יש מאות נפטרים בכל מדינה וזה מקשה על ריצוף כל המקרים. גם בישראל בשיא גל התחלואה יכולנו לרצף כ-3000 ביום ונדרש תעדוף. לכן, קשה ללמוד מהעולם אך רואים הרבה אירועי הדבקה כמו אירוע של 100% הדבקה בפורטוגל בקבוצת כדורגל שכולה מחוסנת.
"נכון להבוקר, עומדים בישראל על 21 מרוצפים ודאיים ו-23 בחשד גבוה, מעל 50% מחוסנים, כולל בוסטר. פוטנציאל ההידבקות לפי הערכות בבריטניה פי 5-4 מהדלתא. זה נתון מדאיג. במרוצפים ודאיים כולם חוזרי חו"ל או מגעים עם חוזרי חו"ל. בחשד הגבוה לא כולם במגע עם חוזרי חו"ל. אנחנו מצליחים כרגע לזהות כל מקרה כזה שיש לו עשרות רבות או מאות מגעים, כמו במקרה של הקרדיולוג, המשמעות של להגיע לכ"א ולעשות פיקוח מוגבר של המשטרה, כל זה חלק מקטיעת שרשראות. עד היום הצלחנו להגיע ולדגום 95% מהמגעים. זו יכולת שקיימת במספרים קטנים.
"נתונים שמרגיעים אותנו - לא רואים תחלואה קשה משמעותית, במיוחד במחוסנים, רובם ללא תסמינים בכלל. גם בקרב לא מחוסנים- בלי תחלואה קשה או אשפוזים, כולל בילדים או עם מחלות רקע. בדרא"פ לא הצלחנו לקבל מידע מהימן כי יש דיווחים על תחלואה קשה יותר ואשפוזים גם בקרב ילדים. משרד הבריאות הבריטי צפוי לדווח בשבוע הבא דוח קליני ראשון על התחלואה באומיקרון. בדרא"פ - מעל 75% ריצופי הווריאנט".
לשאלת יו"ר הוועדה ח"כ קריב, על אודות הדיווחים על יעילות החיסון, השיבה כי כרגע רואים הגנה טובה למניעת אשפוזים אך לא יודעים לגבי הדבקה. "יודעים שהווריאנט כבר כאן ועם זאת עושים מאמץ מרבי להרוויח קצת זמן כדי לאפשר לזהות ולהבין את המשמעויות הקליניות של הווריאנט. אם נשחרר הגבלות ובעוד שבועיים שלושה נגלה סיכון לילדים וללא מחוסנים זה יהיה מאוחר מדי".
לשאלת ח"כ אורי מקלב (יהדות התורה) האם יש אפשרות למי שבמלונית לקיים בדיקה מהירה שמוכרת ע"י משרד הבריאות, השיבה גנס כי ניתן לעשות בדיקה אישית בדיגום עד למלונית. "אנחנו לא מגבילים כל דוגם מוסמך או מעבדה מוסמכת משרד הבריאות".
אל"ם (מיל') יהל פטישי, מפקד המלוניות: "תהליך ההחתמה של ההסכמונים מתבצע ע"י אנשיי שמתדרכים ומסבירים ויש לנו 99.8% הסכמה בשלב זה. אני לא מכיר את הקו של משרד הבריאות ובעניין ההסכמונים אנחנו לבד ללא משרד הבריאות או הבט"פ. יש לנו כ-6 טיסות בשבוע ממדינות אלו עם בין 70 ל-120 טסים בממוצע. המציאות מורכבת. כמעט בכל טיסה שניה יש תוצאות שמגיעות מאוחר ויש פסילה של תוצאות. אנשים מקבלים מחברת הדיגום בנתב"ג תוצאה, הם יודעים שהם שליליים, מהרגע הזה, 118 איש מתוך 120 יורדים עם המזוודות כי הם סיימו מבחינתם. עכשיו צריך להתמודד עם האירוע הזה כי מחכים לעוד תוצאה אחת או שתיים. והתוצאה הזאת היא במקרה פסולה. אז האם אני משחרר עם תוצאה פסולה אחת או לא? האם נכון ש-120 אנשים יישארו בגלל תקלה טכנית 48 שעות? האופציה הבאה היא שאזמין דיגום נוסף, שיגיע בבוקר, התוצאה תהיה בערב. זאת המציאות. לכן אני חושב שלא כדאי להזניח את האופציה של הפסילות ואחוזי תקלות.
"בסיטואציה שבה 118 איש קיבלו תוצאה ב12 בצהריים, קשה מאוד להחזיק את האנשים, וצריך לזכור שאין גורמי אכיפה 24/7 במלון. זה אירוע קשה. להגיד שאנשים יישארו במלון 3 ימים בגלל היבט טכני - צריך לחשוב על זה בכובד ראש. בטיסה של 3 הבוקר, כולם שליליים למעט נוסע אחד שהוא חיובי גבולי- מתברר שזה בחור שהיה מאומת מזוהה עוד בדרום אפריקה, והוא מחלים, אבל התוצאה היא חיובית גבולית - אז לשחרר את הטיסה או לא?".
הד"ר אשי שלמון, מנהל המחלקה ליחסים בינלאומיים במשרד הבריאות: "יש מצבים נדירים בהם אי-אפשר לפנות אדם למלונית גם לשעות בודדות וזו החלטה שמתקבלת בשדה התעופה. מי שלא יכול להגיע למלונית בגלל מחלה קשה כבר בשדה יקבל מענה. גם בשדה וגם במלוניות יש מענה ליברלי טוב וקשוב. לגבי חריגים היוצאים מן הארץ זה מתנהל לפי אותם קריטריונים בעבר כולל תוספות שהתוויתם בוועדה".

תאריך:  08/12/2021   |   עודכן:  08/12/2021
+הישג למרצ: למרות בקשת השרה שקד - חוק המסתננים לא יוארך ויפוג מחר
15:02 08/12/21  |  עידן יוסף

הישג למרצ: למרות הבקשה של השרה שקד - חוק המסתננים לא יוארך ויפוג מחר. חוק המסתננים מאפשר בין היתר להטיל קנס כפול על מעסיקים של מסתננים לא חוקיים ומאפשר גם לנייד ברחבי הארץ קבוצות של מסתננים מסיבות ושיקולים שונים (כאן חדשות).

+"מתקרבים לרגע שבו לא נאריך את הגבלות התיירות הנכנסת"
14:54 08/12/21  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה

קריב הדגיש: "אני מוטרד מכך שהמתווה המתגבש ייתן פתרון לעסקים הגדולים ולא לעסקים הקטנים. אסור שעסקים קטנים בענף התיירות יפלו בין הכסאות"  ▪  אילנה גנס: 70%-60% מהנדבקים הם ילדים. לאחר חנוכה כ-180 ילדים היו עם בדיקות חיוביות ומחכים לבדיקות PCR  ▪  תקנות הגבלת פעילות של מקום ציבורי או עסקי ובהן הגבלות ההתקהלות בתו ירוק הוארכו עד ל-21.12.21

ח"כ קריב. "לא מתכוון להרפות בעניין הזה" [צילום: דני שם-טוב, דוברות הכנסת]
+ועדת הכספים אישרה הקלות ל-130 עמותות חברתיות
13:24 08/12/21  |  מירב ארד

ועדת הכספים בראשות אישרה (יום ד') הקלות במס על תרומות ל-130 עמותות חברתיות, שעוסקות במטרות ציבוריות, שאינן מתוקצבות ישירות ע"י המדינה. ל-129 עמותות אושרו הקלות במס הכנסה על תרומות ולעמותה 1 ניתנו הקלות במיסוי מקרקעין, זאת בהתאם לסעיפים 46 לפקודת מס הכנסה ו-61 לחוק מיסוי מקרקעין. בין העמותות שאושרה להן ההטבה: מוסדות חינוך, רווחה, תרבות, בריאות, דת, סעד, ספורט, זכויות אדם, איכות הסביבה, קליטת עלייה וגופים שעוסקים בעידוד תעסוקה. על מנת לקבל אישור ניהול תקין נדרשות העמותות ל-כשנתיים פעילות.

+"בסוף השנה נעמוד בצריכה של 10% מהאנרגיה המתחדשת"
13:08 08/12/21  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה

יו"ר הוועדה, ח"כ מיכאל ביטון: "מה שמדינת ישראל עשתה עד עכשיו בתחום האנרגיה המתחדשת, הוא ישראבלוף"  ▪  שיעור ייצור החשמל באנרגיה מתחדשת בשנת 2020 היה כ-7% מכלל צריכת החשמל בישראל באותה שנה, בעוד יעדי הממשלה לשנה זו היו "10%

ליאור שילת, ח"כ ביטון. "לתהחיל לתכנן את הקווים לעשור הבא" [צילום: נועם מושקוביץ, דוברות הכנסת]
+אני מעורב ישראלי
10:03 08/12/21  |  שרון רופא-אופיר   |   לרשימה המלאה

נאום הבכורה של חברת הכנסת מטעם ישראל ביתנו בישיבה השמונים-ושלוש של הכנסת העשרים-וארבע [ג' בטבת תשע"ב, 07.12.2021]

[צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]
+נשים מוכות יוכלו לדרוש לקבל לידיהן את ילדיהן
07:26 08/12/21  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה

ועדת חוקה, חוק ומשפט של הכנסת אישרה את התקנות להסדר התדיינויות בסכסוכי משפחה  ▪  לרשימת הנושאים שבהם ניתן להגיש בקשה לסעד דחוף נוספות נשים הנמצאות במקלט לנשים מוכות להחזיק בילדיהן יחד איתן ובקשה לרישום ילד למוסד לימודים, סמוך לפתיחת שנת הלימודים

החוק להסדרת התדיינויות לא מיושם בבתי הדין השרעיים בגלל מחסור בתקנים [צילום: AP]
+בקריאה ראשונה: ביטול סמכות ההוצאה לפועל להטיל הגבלה על החזקת רשיון נהיגה
00:07 08/12/21  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה ראשונה את הצעת חוק ההוצאה לפועל (תיקון מס' 69) (ביטול הגבלת רשיון נהיגה), התשפ"ב-2021. מדובר בהצעה ממשלתית אליה הוצמדו הצעות פרטיות של חברי הכנסת שלמה קרעי, גדי דסטה יברקן, נעמה לזימי, אוסמה סעדי ואחמד טיבי. 13 חברי כנסת תמכו בהצעה ללא מתנגדים והיא תועבר יחד עם ההצעות המוצמדות לוועדת חוקה.
מוצע בה לבטל את הסמכות להטיל הגבלה על חייבים מלקבל, להחזיק או לחדש רישיון נהיגה מכוח חוק ההוצאה לפועל וחוק המרכז לגביית קנסות.

+בקריאה ראשונה: פטור ממס על מענק לזוכה במדליה אולימפית
00:05 08/12/21  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה ראשונה את הצעת חוק לתיקון פקודת מס הכנסה (מס' 259) (פטור ממס על מענק לזוכה בתחרות במסגרת המשחקים האולימפיים או הפאר-אלימפיים), התשפ"ב-2021. מדובר בהצעה ממשלתית אליה הוצמדו הצעות פרטיות של חברי הכנסת יריב לוין, אופיר כץ, יוסי שיין וסימון דוידסון. 10 חברי כנסת תמכו ללא מתנגדים וההצעה תועבר לוועדת הכספים.
מוצע לפטור ממס הכנסה מענק המשולם לספורטאי בשל זכייה במקום הראשון, השני השלישי במשחקים האולימפיים או במשחקים הפאראלימפיים.


מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
 
תגיות מי ומי בפרשה
 אבי דיכטר / Avi Dicter  אביגדור מעוז  אביר קארה / Abir  kara  אבתיסאם   מראענה / Ibtisam Mara'ana  אוסאמה סעדי / Osama Saadi  אופיר אקוניס / Ofir Akunis  אופיר כץ / Ofir  Katz  אורי מקלב / Uri Maklev  אוריאל מנחם בוסו / Uriel Busso  אורית פרקש-הכהן / Orit Farkash-Hcohen  אורית מלכה סטרוק / Orit Malka Struk  אורלי לוי-אבקסיס / Orly Levi-Abekasis  אימאן ח'טיב יאסין / Iman  Khatib Yassin  איתמר בן-גביר / Itamar  Ben Gvir  איתמר גרוטו / Itamar Groto  איתן גינזבורג / Eitan  Ginzburg  אלון טל / Alon  Tal  אלון שוסטר / Schuster Alon  אלי כהן / Eli Cohen  אלינה ברדץ' יאלוב / Elina Bardach Yalov  אמילי חיה מואטי / Emilie Haya Moatti  אמיר אוחנה / Amir Ohana  אפרת רייטן מרום / Rayten Marom Efrat  אריה מכלוף דרעי / Aryeh  Machluf Deri  בועז טופורובסקי / Boaz  Toporovsky  בני גנץ / Benny  Gantz  בנימין נתניהו / Benjamin  Netanyahu  גבי ברבש  גבי לסקי / Gaby  Lasky  גדי דסטה יברקן / Gadi Desta  Yivarken  גילה גמליאל / Gila  Gamliel  גלית דיסטל אטבריאן / Galit  Distal Atbaryan  גלעד קריב / Gilad Kariv  דוד אמסלם / David Amsalem  דוד  ביטן / David Bitan  ווליד טאהא / Waleed Taha  ולדימיר בליאק / Vladimir Beliak  זאב אלקין / Ze'ev Elkin  זאב בנימין בגין / Ze'ev Binyamin Begin  חיים ביטון / Haim Biton  חיים כץ / Haim Katz  יאיר גולן / Yair Golan  יאיר לפיד / Yair  Lapid  יואב בן צור / Yoav Ben Tzur  יואב גלנט / Yoav Galant  יואב סגלוביץ' / Yoav Segalovich  יואב קיש / Yoav Kish  יואל (יולי) אדלשטיין / Yoel Edlshtein  יום טוב חי כלפון / Yomtob Kalfon  יוסף שיין / Shain Yossi  יוראי להב הרצנו / Yorai  Lahav-Hertzano  יסמין פרידמן / Yasmin Fridman  יעקב ליצמן / Yaakov Litzman  יפעת שאשא-ביטון / Yifat  Shasha-Biton  ישראל אייכלר / Yisrael  Eichler  ישראל כץ / Israel  Katz  לימור מגן תלם / Limor Magen Telem  מאזן גנאים / Mazen  Ghanem  מאי גולן / May  Golan  מאיר בן שבת / Meir Ben-Shabat  מאיר יצחק-הלוי / Meir Itzhak Halevy  מאיר כהן / Meir  Cohen  מאיר פרוש / Meir Porush  מיכאל  מלכיאלי / Michael Malkieli  מיכאל מרדכי ביטון / Michael  Biton  מיכאל מרדכי ביטון / Michael Mordechai Biton  מיכל מרים וולדיגר / Michal Miriam  Woldiger  מירב בן ארי / Merav Ben Ari  מירב בן-ארי / Meirav  Ben-Ari  מירב כהן / Meirav  Cohen  מירי  רגב / Miri Regev  מכלוף מיקי זוהר / Miki Zohar  מרב מיכאלי / Merav  Michaeli  משה ארבל / Moshe Arbel  משה בר סימן טוב  משה גפני / Moshe Gafni  משה (מוסי) רז / Mossi Raz  מתן כהנא / Matan  Kahana  ניצן הורוביץ / Nitzan Horovitz  ניר אורבך / Nir  Orbach  נירה שפק / Nira  Shpak  נפתלי בנט / Naftali  Bennett  סיגל סדצקי  סימון דוידסון / Simon Davidson  סלאלחה עלי / Salalha Ali  סמי אבו-שחאדה / Sami  Abu Shehadeh  סעיד  אלחרומי / Said Elharumi  עודד פורר / Oded Forer  עודה איימן / Ayman  Odeh  עופר כסיף / Ofer  Cassif  עידית סילמן / Idit  Silman  עמיחי שיקלי / Amichai Chikli  עפר שלח / Ofer  Shelah  פטין מולא / Patin  Mula  צחי הנגבי / Tzachi  Hanegbi  קארין אלהרר / Karin  Elharar  רון כץ / Ron Katz  רות וסרמן לנדה / Ruth Wasserman Lande  רם בן ברק / Ram  Ben Barak  שלמה קרעי / Shlomo  Karhi  שמחה רוטמן / Simcha  Rothman  שרן השכל / Sharren Haskel
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
פוטנציאל ההידבקות באומיקרון לפי הערכות בבריטניה פי 5-4 מהדלתא
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות כנסת 24
עידן יוסף
משרד התחבורה הציג בוועדת הכלכלה את החוק שיאפשר פיקוח ופיתוח מכוניות ללא נהג בישראל, תחילה רק מוניות    הד"ר משה בקר מזהיר מתאונות דרכים חמורות מהנסיעה המשותפת על הכבישים למכוניות ללא נהג ורגילות    יו"ר הוועדה: יש לקדם את התחום בשיתוף עם נהגי המוניות
מירב ארד
שר התיירות: אם יתברר שהזן החדש לא משפיע על התחלואה הקשה, צריך בתוך יממה, לפתוח את השמים    יו"ר ועדת הכלכלה מיכאל ביטון: לסבסד אתרים אם יוזילו את המחיר לישראלים ב-20% ממחירי 2019
מירב ארד
הסביר בדיון בוועדת הכספים: "הדיאט מהווה תחליף טוב עבור אנשים הצורכים סוכר על בסיס קבוע כמו ילדים חולי סוכרת"    ח"כ קושניר: "צריך לעשות פעולה הפוכה ולהעלות את המס על משקאות מסוכרים"
מירב ארד
ציין: "היתרונות הגדולים של האסדרה הם החזרת אזרחים לחיק הנורמה, צמצום משמעותי של מספר המשחקים הלא חוקיים"    משרד האוצר: "יכול להיות שהגיע הזמן לבחון את העמדה המשפטית בנושא"    ח"כ שרן: מצפה ממשרדי הממשלה לגבש עד אז עמדה האם פוקר הוא משלח יד או משחק אסור לאור פסיקת העליון
עידן יוסף
חברי כנסת קוראים למציאת פתרון לעובדי מערך הכשרות בעקבות הרפורמה: "אלפי משפחות יישארו ללא פת לחם"    במשרד האוצר לא צופים קיטון משמעותי במערכי הכשרות    ח"כ רייטן מרום למשרדי הממשלה: "הביאו נתונים ופתרונות"    ח"כ מעוז: "הממשלה תולה את תקוותיה בשוק החופשי"
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il