X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   יומני בלוגרים
בן-גביר וסמוטריץ'. חוגים משיחיים [צילום: אוליבר פיטוסי/פלאש 90]
להציל את הבית הלאומי השלישי
החוגים המשיחיים המנווטים את ממשלת ישראל בימים אלו לא למדו מהאסון של חורבן הבית הלאומי השני, שנגרם כתוצאה משיכרונה של יהירות משיחית
מדינת ישראל יצאה למלחמה צודקת אחרי הטבח המזוויע שחוללו רוצחים מעזה ביום שבת 7 באוקטובר 2023. למרבה הצער, המלחמה הצודקת עלתה על שרטון כי חוגים משיחיים בממשלת ישראל הם אלו המנווטים את מהלכי המלחמה, העלולה להסתיים כמו שהסתיימה המלחמה שהובילה לחורבן הבית השני בשנת 70 לספירה.
אינני מקל ראש באכזריות הרצחנית של החמאס בדרום והחיזבאללה בצפון, אבל ישנן מדינות ידידותיות כמו ארצות הברית המוכנות להטיל את מלוא עוצמתן כדי שנגיע להסדר, כי ישראל עלולה להיפגע קשות במערכה רב חזיתית - ולפגיעה הזו יש שם, והשם הוא מצמרר - סכנת חורבן לביתנו הלאומי, שכולנו אוהבים אותו ומוכנים לתת הכל כדי שהוא יישמר.
החוגים המשיחיים המנווטים את ממשלת ישראל בימים אלו לא למדו מהאסון של חורבן הבית הלאומי השני, שנגרם כתוצאה משיכרונה של יהירות משיחית. גם לא למדו מהאסון של חורבן הישות המדינית, שחיה תקופה קצרה בימי החשמונאים ובימי בר כוכבא, כי כוחנות יהירה משיחית השתלטה על נדבכי הקיומיות היהודית וגרמה לחורבנם.
אחרי הטבח המזוויע ב-7 באוקטובר יצאנו למלחמה צודקת. למרבה הצער, על מנווטי המלחמה הצודקת השתלטו כוחות משיחיים, שאינם מכירים במגבלות הכוח והם מובילים אותנו למציאות של התמודדות במספר רב של חזיתות:
א. החזית של בידוד מדיני, שכמוהו לא ידעה מדינת ישראל ב-76 שנות קיומה.
ב. חזית צבאית בדרום, כשרבבות מתושבי הנגב עקורים מבתיהם, ויכולות של חמאס לשליחת רשפי אש קטלניים לליבה של מדינת ישראל.
ד. החזית בשומרון וביהודה, שעלולה כל יום להיות יותר מדממת.
ה. חזית צבאית מול תימן, שרשפי אש קטלניים משם הגיעו כבר ללב העיר תל אביב וגרמו להרג של אזרח ישראלי. רק בזכות סיוע של ארצות הברית נמנע אסון כבד בתל אביב.
ו. חזית צבאית מול אירן, שרק בזכות הסיוע הנדיב של ארצות הברית וגם סיוע של מדינות ערביות נמנע אסון בממדים אובדניים בליל ה-13 באפריל.
ז. חזית בה אנו עדים לחוסר אונים של ממשלת ישראל מול מציאות חיים מדממת, כשאזרחים ישראלים מעונים ומושפלים כבר למעלה מתשעה חודשים במנהרות האופל בעזה, ובמשך אותו הזמן נערות ישראליות נאנסות שם על-ידי בהמות אדם חמאסיות. ישראלים נרצחים שם על-ידי אנשי החמאס במנהרות האופל. לנותרים בחיים אורבת הסכנה, שהם יוחזרו לישראל רק בארונות מתים.
עם ישראל נעקר ממולדתו פעמיים - פעם ראשונה בשנת 586 לפנה"ס ופעם שנייה בשנת 70 לספירה כתוצאה מכשלים מדיניים וקיצוניות פוליטית משיחית בתקופה של מלחמה. כואב לי, שאחרי 76 שנות עצמאות של מדינת ישראל - 76 שנות קיומו של ביתנו הלאומי השלישי - רבים מבני עמי תומכים באלו הימים באותה מדיניות קיצונית ורעילה של לאומנות משיחית, שהובילה בהיסטוריה שלנו לחורבן ביתנו הלאומי הראשון והשני.
בממשלת ישראל של היום מככבת דמותו האובדנית של אלעזר בן יאיר, שמדיניותו הכוחנית הסתיימה בהרג ההמוני על פסגת מצדה בשנת 70 לספירה וחתמה בדמם את חורבן הבית הלאומי השני.
כואב לי, שהיום המדיניות של ישראל נטלה מפרשת השבוע שלנו, פרשת בלק, את האמירה הקשה מספר במדבר פרק כ"ג פסוק ט': "...הֶן עָם לְבָדָד יִשׁכֹּן וּבַגּוֹיִים לֹא יִתְחַשָּׁב". בממשלת ישראל היום ישנם שרים ש"מצפצפים" על ארצות הברית המחמשת את צה"ל, מגישה סיוע כספי בסכומי עתק, מסייעת בהצלת ישראל מספיגת מכה אנושה בליל ה-13 באפריל מירי אירני קטלני ועוד שורה של נושאים במישוריות המדינית והכלכלית.
אלעזר בן יאיר בשנת 70 לספירה החליט להתייחס בביטול לרומא. איתמר בן-גביר ובצלאל סמוטריץ' מנווטי המדיניות של ישראל כיום, החליטו להתייחס בביטול למתווים מדיניים של ארה"ב. בשנת 70 לספירה בן יאיר הוביל את קברניטי ישראל למדיניות שהסתיימה בחורבן ביתנו הלאומי השני. בן-גביר בשנת 2024 לספירה החליט להתייחס בביטול למתווים של ארצות הברית. בשנת 2024 בן-גביר מוביל את קברניטי ישראל למדיניות כושלת, שעלולה להסתיים בחורבן ביתנו הלאומי, בית מותש ומוכרע מתוצאות המאבקים הפנימיים, המאבקים ב-7חזיתות ובמיוחד מהבידוד המדיני.
כואב לי היום, שמנהיגים כמו אליעזר בן יאיר ובר כוכבא - האחראים להתאבדות הקיומיות היהודית בארץ ישראל - הם גיבוריה של ממשלת ישראל העלולה להביא להתאבדות הבית הלאומי השלישי, שהורינו והוריהם הניחו בזעתם ובדמם את האדנים לנדבכי הדבר הנפלא שנבנה כאן - מדינת ישראל - ביתו הלאומי השלישי של עמנו. לו הוא ציפה 2000 שנה.
אני פוחד מקברניטי המדיניות של מדינת ישראל, המשמיעים קריאות תגר על מעצמות גדולות וסוגדים ליהירות הכוחנית. במהלך ההיסטוריה ראינו, שמדיניות זו הובילה לקריסתם לא רק של שני בתינו הלאומיים, אלא לקריסת אימפריות גדולות.
מרבבות של יהודים הסוגדים "לעם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב" אני מבקש שיפנו מבט לעבר ההיסטוריה, לראות מה קרה למדינות גדולות שאיבדו את ריבונותן כתוצאה מסגידה לכוחנות, להקצנה ומדינית מוחצנת.
תאריך:  23/07/2024   |   עודכן:  23/07/2024
+הג'יהאד האיסלאמי ניסה לראשונה לשגר רקטות מאזור טולכרם 23:38 23/07/24  |  עידן יוסף
הג'יהאד האיסלאמי ניסה בפעם הראשונה לשגר רקטות לעבר ישראל מאזור טולכרם. לדברי מקורות במנגנוני הביטחון הפלשתינים, הניסיון לשגר רקטות בוצע לפני כמה ימים ונכשל. עוד על-פי המקורות, ניסיון השיגור היה על גבעה באזור טולכרם שמשקיפה על שטח ישראל. ניסיון השיגור דומה לניסיון שיגורי הרקטות שבוצעו בשנה האחרונה מאזור ג'נין (כאן חדשות).
+סטודנטים ששירתו בחזית יקבלו עדיפות בקבלת מיטה במעונות 23:13 23/07/24  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
הכנסת אישרה חוק המעניק עדיפות לסטודנטים ששירתו במלחמה ולמפונים בקבלת דיור במעונות  ▪  העדיפות תינתן בשני מסלולים: מתן ניקוד נוסף או הקצאת 25%-30% מהמקומות במעונות  ▪  בנוסף, אישרה הכנסת חוק המאפשר לעצמאים ששירתו במילואים במלחמה להפקיד כספים לקרן השתלמות ולקופת גמל בשנת 2024 ולקבל הטבות מס
סיוע גם בקמפוס. סטודנטים האוניברסיטה העברית בעצרת תמיכה בצה"ל [צילום: חיים גולדברג/פלאש 90]
+ניצול מה"נובה": מחבלי נוח'בה אנסו אותי ב-7.10 22:28 23/07/24  |  עידן יוסף
תשעה חודשים וחצי אחרי שניצל מהטבח במסיבת "נובה", חושף ד' את האונס שעבר בידי מחבלי נוח'בה. לדבריו, המחבלים שאחזו סכינים ואקדחים היו בשכרון חושים וצחקו. הם הפשיטו אותו, ריתקו אותו לארץ, השפילו אותו, ירקו עליו, נגעו באיבריו ואנסו אותו אונס קשה, שבו לא ידע האם להתנגד.
הוא סיפר כי האונס נעצק בשלב שבו הגיעו עוד אנשים וקראו למחבלי הנוח'בה. בעוד שרבים מקורבנות האונס נרצחו, הצליח ד' באורח נס לברוח וחולץ בידי לוחמים. בתחילת השנה הגיש, יחד עם עשרות ניצולים נוספים, תביעת ענק על סך חצי מיליארד שקלים נגד המדינה (חדשות 12).
+פורסם תיעוד של החטוף מתן צנגאוקר מובל על אופנוע 21:20 23/07/24  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
צנגאוקר נצפה בלב ח'אן יונס בין שני מחבלים כשהמון עזתי מסביבו מריע בשמחה  ▪  בהתכתבותו האחרונה של מתן עם אמו עינב הוא כתב: "יש כאן מישהו, אני אוהב אתכם, אל תבכו"
מתן מובל על אופנוע
+מתווה פיצויים חדש לנזקי עסקים בכל יישובי הגליל העליון והגולן 20:21 23/07/24  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה
ברשימת היישובים הזכאים: יאנוח ג׳ת, קצרין, עכו, צפת, ראש פינה, אור הגנוז, מירון, חספין, בית ג׳אן, קצרין ויישובים רבים נוספים
[צילום: אייל מרגולין, פלאש 90]
+צה"ל ושב"כ הבהירו: המחבל שחוסל לא קשור לרשות הפלשתינית 19:04 23/07/24  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה
בהודעה חריגה טענו בצה"ל ובשירות הביטחון הכללי כי הטענות שלפיהן שני הארגונים מסתירים את זהות המחבלים בטענות שזהותם ושיוכם הוא לרשות הפלשתינית, משוללות כל יסוד
חיסול המחבלים היום בטול כרם [צילום: דובר צה"ל]
+ליברמן: המיליציות הפרו-אירניות מבצעות תרגיל בגבול סוריה-עירק 17:28 23/07/24  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה
שר הביטחון לשעבר, ח"כ אביגדור ליברמן, פרסם פרטים על תרגיל שצפויות משמרות המהפכה לקיים בימים הקרובים  ▪  "מקווה שגם במערכת הביטחון שלנו מודעים לאירועים אלו ועוקבים אחריהם בקפידה"
[צילום: AP]
+נועה ארגמני פנתה לנתניהו: אתם חייבים לשחרר אותם 17:10 23/07/24  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה
ארגמני, ששוחררה במבצע צבאי אחרי 246 ימים בשבי חמאס, השתתפה במפגש משפחות חטופים עם ראש הממשלה בוושינגטון והפצירה בו לפעול לשחרור שאר החטופים  ▪  "הם סובלים ומתים שם וצריך להחזיר אותם כמה שיותר מהר"
ארגמני ונתניהו. "נקודת שבר" [צילום: דודו גרינספן ויונתן זינדל, פלאש 90]
+חיל-האוויר פגע ברכב ובו מחבלים בדרום לבנון 15:49 23/07/24  |  איציק וולף
כלי טיס של חיל-האוויר תקף (יום ג', 23.7.24) רכב ובו מחבלים מארגון חיזבאללה בשקרא שבדרום לבנון.
+גנץ: נתניהו הוביל ביודעין לכישלון ולא העביר משאבים לטיפול בצפון 15:39 23/07/24  |  איציק וולף
יו"ר המחנה הממלכתי, ח"כ בני גנץ, טוען כי הודעת שר החינוך ששנת הלימודים בצפון לא תיפתח - צפויה ומתסכלת וכי מדובר בכישלון אדיר של הממשלה שנובע מכשל אסטרטגי של ראש הממשלה, שהוביל אותנו לשם ביודעין.
"לפני חודשים אמרתי לנתניהו, שהאתגר האופרטיבי הגדול ביותר הוא בצפון, ודרשתי להעביר לשם את המשאבים ולסיים בהסדרה או הסלמה. זה לא קרה. נתניהו משך זמן והיסס. ומי שמשלם את המחיר במקרה הזה - הם התלמידים, רבבות המשפחות והקהילות", צייץ בחשבון שלו ברשת X.
לדברי גנץ, אחד האתגרים הגדולים של הממשלה הבאה יהיה לשקם את הצפון והדרום. "זה יתחיל משיקום האמון בין ההנהגה לתושבים, וזה ימשך בביטחון, הרחקת האיומים, ושינוי דפוסי ההגנה. נעשה הכל כדי שזה יקרה בהקדם", כתב.
+האם צה"ל משקר 14:42 23/07/24  |  יצחק בריק   |   לרשימה המלאה
הגיע הזמן שהצבא ידבר אמת, ולא יזרוק חול בעיני הבריות, ויפסיק לעוות את המציאות כדי ליצור תדמית של מנצחים; אין דבר חמור מזה!
פיצוצים ללא הפסקה [צילום: עבדל כארים חנה/AP]
+תלמידי הצפון לא יחזרו בשנה הקרובה לבתי הספר שלהם 14:23 23/07/24  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה
שר החינוך הודה במפגש עם ראשי רשויות בצפון כי תלמידי קו העימות ילמדו בשנת תשפ"ה בבתי ספר עורפיים  ▪  קורא לראש הממשלה לצאת למלחמה נגד לבנון  ▪  "אין מנוס מהחלטה על מלחמה עצימה מול לבנון למען החזרת השקט והיציבות לתושבי הצפון ולמען עתיד ישראל"
השר קיש, הבוקר במטה אשר [צילום: סתיו פאולמן, לע"מ]
+ח"כ סער: המתגוללים על נועה ארגמני ואביה - תחתית של שפל מוסרי 13:37 23/07/24  |  מירב ארד
יו״ר הימין הממלכתי, ח״כ גדעון סער: "המתגוללים על נועה ארגמני ואביה מאמינים שהם סוג של ״תו תקן מוסרי״. האמת היא כמובן הפוכה: זו תחתית של שפל מוסרי. הניסיון לחלק את החטופים ובני משפחותיהם לפי מפתח פוליטי הוא מתועב. מי שפועל כך מעיד על עצמו שעבורו הם רק כלי או מכשיר להגשמת מטרות אחרות לגמרי.
+צה"ל מאשר רשמית: חוסל ראש הזרוע הצבאית של חמאס בטולכרם 12:51 23/07/24  |  מירב ארד
צה"ל מאשר כי במבצע ממוקד לסיכול טרור בטולכרם שבחטיבת מנשה חוסל אשרף נאפע, ראש התארגנות הטרור של חמאס במרחב מחנה בטולכרם. במסגרת פעילותו היה אחראי על ייצור והטמנת מטענים נגד כוחות צה״ל וכן על גיוס פעילי טרור לחמאס. בנוסף, לקח חלק במספר פיגועים נגד כוחות צה״ל באיו״ש ועמד בקשר עם גורמי חמאס מהחוץ אשר מקדמים פעילות טרור במרחב איו"ש. כמו-כן חוסל המחבל מוחמד עוד, מחבל בהתארגנות הטרור במחנה טולכרם, אשר ביצע פיגועי ירי לעבר כוחות צה״ל.
+דיווח בלבנון: כטב"מ תקף רכב בעיירה שקרא בדרום המדינה 12:15 23/07/24  |  מירב ארד
דיווח בלבנון: רכב נפגע בתקיפת הכטב"ם בשקרא שבדרום לבנון. הרוג ופצוע בתקיפה
+החולמים, המגשימים והמשיחיים
11:38 23/07/24  |  עמנואל בן-סבו   |   לרשימה המלאה
החולמים, המגשימים המשיחיים הם הם הדבר הבא של מדינת ישראל, הם דור הניצחון, הם דור התקווה לתקומה ולאתחול מחדש של מדינת ישראל הגאה הזקופה והמנצחת
יפי הבלורית והטוהר [צילום: חיים גולדברג/פלאש 90]
+חטיבת ח'אן יונס לא מקשיבה לגלנט 11:13 23/07/24  |  חיים רמון   |   לרשימה המלאה
בתחילת אפריל הוצאו הכוחות האחרונים שנותרו בח'אן יונס ובצה"ל הסבירו כי הפעולה בתמרון מיצתה עצמה: הפשיטות יהיו אפוא מחוץ לרצועה אל תוך ח'אן יונס, אחרי שחטיבת חמאס המקומית פורקה
גלנט. אמר... [צילום: גיל כהן-מגל/AP POOL]
+הפשיטה בח'אן יונס: צה"ל תקף ביממה האחרונה יותר מ-50 תשתיות טרור 10:59 23/07/24  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה
במרחב רפיח ממשיכים לפעול כוחות אוגדה 162 שחיסלו עשרות מחבלים בתקיפות ממוקדות של חיל-האוויר ובקרבות פנים אל פנים
התקפה אוגדתית בחאן יונס [צילום: דובר צה"ל]
+משרד הרווחה והסוכנות היהודית יקיימו קייטנות לילדים שחזרו מהשבי 10:16 23/07/24  |  מירב ארד
משרד הרווחה והסוכנות היהודית יקיימו קייטנות ופעילויות הפגה לילדים שחזרו מהשבי ולילדי משפחות חטופים ושבים בחופשת הקיץ והחגים. המיזם יחל בתחילת חודש אוגוסט ומיועד לילדים ובני נוער בגילאי 6-18 מהמעגל הרחב של משפחות החטופים והשבים. פרטים והרשמה בלינק: [קישור] או במוקד 118 של משרד הרווחה.
+בדיקות צופרים של פיקוד העורף יתקיימו היום ביישובים בצפון 10:13 23/07/24  |  
בדיקות צופרים של פיקוד העורף יתקיימו היום (יום ג') בשעה 10:05 במרחב מורשת, בשעה 11:05 במרחב קורנית, בשעה 12:05 במרחב שכנייה, בשעה 13:05 במרחב מנוף ובשעה 14:05 במרחב מרכז אזורי משגב.
+השר קיש: "אצביע בעד עסקה שתגיע לממשלה" 09:53 23/07/24  |  מירב ארד
השר יואב קיש בראיון לגל"צ: "אצביע בעד עסקה שתגיע לממשלה. כל השרים המאיימים, פעם זה בן גביר, פעם זה סטרוק, יכולים להתבטא בישיבות הממשלה ולהצביע - והם יכולים להתפטר".
+נתניהו למשפחות החטופים: "התנאים לעסקת חטופים הולכים ומבשילים" 09:06 23/07/24  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה
ראש הממשלה ורעייתו נפגשו עם נציגי משפחות החטופים  ▪  בפגישה אמר נתניהו למשפחות: "התנאים להחזיר אותם מבשילים, מן הטעם הפשוט שאנחנו מפעילים לחץ חזק על חמאס"
[צילום: משרד ראש הממשלה]
+ח"כ עמית הלוי: "ראשי מערכת הביטחון מחללים את כבודם של חיילי צה"ל" 07:49 23/07/24  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
חברי הכנסת הלוי ואלמוג כהן תקפו את ראשי מערכת הביטחון בטענה שהם מזלזלים בביטחון תושבי הדרום ומפקירים את ציר פילדלפי בידי החמאס  ▪  הלוי טען שראשי מערכת הביטחון שוברים את אמון הציבור בצה"ל וגורמים לתושבי הדרום לחשוש מפני התקפות נוספות  ▪  ח"כ כהן טען כי תחקירים הקרב בבארי אינו ראויים ומבטא זלזול בלוחמים ובאזרחים שנפגעו
רונן בר, דדי ברנע, הרצי הלוי [צילום: אבשלום ששוני ואוליביה פיטוסי, פלאש 90 וגלעד קוולרצ'יק]
+חוסלו מפקדי הזרועות הצבאיות של חמאס ופתח בטולכרם 07:41 23/07/24  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה
הפלשתינים מדווחים כי מפקד גדודי עז א-דין אל קסאם, ומפקד גדודי חללי אל-אקצה בטולכרם חוסלו בתקיפת כטב"ם ישראלי  ▪  דובר צה"ל: חילופי אש מתנהלים במרחב
כוחות צה"ל פועלים במרחב טול כרם [צילום: דובר צה"ל]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
להציל את הבית הלאומי השלישי
תגובות  [ 28 ] מוצגות  [ 28 ]  כתוב תגובה 
1
מאחלות בריאות טובה לאיתן
אלפא ועיה   |  23/07/24 09:58
2
לזכור, שהיום צום י"ז בתמוז
לא לשכוח   |  23/07/24 10:13
3
חושש לגורל הבית הלאומי השלישי
בן ציון   |  23/07/24 11:53
 
- בן ציון, אתה תמים או מיתמם?
ה.א  |  23/07/24 15:56
 
- ה.א, לצערי, אתה טועה בגישתך.
אורי לוין.  |  23/07/24 17:26
 
- איתן מצפה שניכנע
ה.א  |  24/07/24 06:42
 
- ה.א, לצערי, אתה טועה בגישתך.
אורי לוין.  |  23/07/24 17:26
4
יז״ בתמוז
יהודי טוב  |  23/07/24 12:40
5
צביעות במקום צניעות
ה.א  |  23/07/24 14:01
6
קלינסקי נגד מדינת ישראל
בוקי שמואל  |  23/07/24 14:30
 
- שמואל בוקי לא יפה להתלהם
אורי לוין   |  23/07/24 17:40
7
קלינסקי הארור
ב ל  |  23/07/24 14:34
8
הפתרון פשוט
מגיב ותיק  |  23/07/24 14:52
 
- לא להתייאש מיהודי
בוקי שמואל  |  23/07/24 15:52
9
למה המציאות מתואמת למשיחיים?
בוקי שמואל  |  23/07/24 15:27
10
לשמואל בוקי
לשמואל בוקי....  |  23/07/24 19:40
11
לשמואל בוקי
לשמואל בוקי....  |  23/07/24 19:41
12
לבוקי שמואל
לבוקי שמואל  |  23/07/24 20:18
13
ה.א הוא חברו גדליהו בן פשחור
פניה למגיב ה.א  |  24/07/24 01:46
 
- חבריו של איתן מסיתים נגד
ה.א  |  24/07/24 19:11
14
אני בז להסתה נגד איתן
אני בז להסתה  |  24/07/24 07:58
15
איתן ממליץ לטובת מדינת ישראל
לידיעת ב.ל  |  24/07/24 10:30
16
איתן ממליץ לטובת מדינת ישראל
לידיעת ב.ל  |  24/07/24 10:30
17
איתן ממליץ לטובת מדינת ישראל
לידיעת ב.ל  |  24/07/24 10:30
18
אני חושש שלא נוכל להצילו
פיני ו  |  24/07/24 11:53
19
טעית
א  |  24/07/24 23:47
20
ה.א ממשיך דרכו של שפטיה
ה.א מאוהב בהסתה   |  25/07/24 07:01
 
- עוד חרטטן מתסיס ל"ת
ה.א  |  25/07/24 09:51
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות מלחמת התקומה
מירב ארד
ראש הממשלה ורעייתו נפגשו עם נציגי משפחות החטופים    בפגישה אמר נתניהו למשפחות: "התנאים להחזיר אותם מבשילים, מן הטעם הפשוט שאנחנו מפעילים לחץ חזק על חמאס"
עידן יוסף
חברי הכנסת הלוי ואלמוג כהן תקפו את ראשי מערכת הביטחון בטענה שהם מזלזלים בביטחון תושבי הדרום ומפקירים את ציר פילדלפי בידי החמאס    הלוי טען שראשי מערכת הביטחון שוברים את אמון הציבור בצה"ל וגורמים לתושבי הדרום לחשוש מפני התקפות נוספות    ח"כ כהן טען כי תחקירים הקרב בבארי אינו ראויים ומבטא זלזול בלוחמים ובאזרחים שנפגעו
איציק וולף
הפלשתינים מדווחים כי מפקד גדודי עז א-דין אל קסאם, ומפקד גדודי חללי אל-אקצה בטולכרם חוסלו בתקיפת כטב"ם ישראלי    דובר צה"ל: חילופי אש מתנהלים במרחב
עידן יוסף
שלוש הצעות החוק שאושרו בקריאה ראשונה: כלל היחסים בין אונרא לבין המדינה יופסקו; תיאסר פעילות אונרא בשטחה הריבוני של מדינת ישראל; הוראות צו שר החוץ המעניק חסינות מפני העמדה לדין וכן זכויות יתר לגופי האו"ם לא תוחלנה על אונרא ועובדיה
עידן יוסף
במכתב החתום על-ידי ארגון "רבני תורת הארץ הטובה", ביניהם הרב יעקב אריאל, הרב דוב ליאור והרב שמואל אליהו - הביעו את התנגדותם הנחרצת למתווה הנוכחי לעסקת חטופים ואמרו כי הוא העסקה הנוכחית מסכנת את המדינה
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il