X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   מאמרים
אני כבר לא מאמין לך מר אהוד אולמרט. אתה כבר לא ראש הממשלה שלי. אני חושב שמרבית הסובבים כבר לא מאמינים לך. אני חושב שמרבית הציבור כבר לא מאמין לך
▪  ▪  ▪
כבוד ראש הממשלה, מר אולמרט אהוד. בזמן המלחמה ללא שם שניהלת לאחרונה וביוזמתך החפוזה בלבנון, טענת שחיילנו השבויים, שלושה במספר ברצוני להזכירך אם שכחת, תמונותיהם מצויות על שולחנך למען לא תשכח אותם. אומנם כבר אז לא האמנתי לך שתמונותיהם מצויות על שולחנך אך בכל זאת ניסיתי להאמין שתעשה את הכול בכדי להחזיר את הבנים לארץ. לצערי עבר כבר זמן רב והבנים לא שבו ארצה. הפצע נשאר פתוח בזכותך בלבד מר אולמרט. זה פצע שלא יגליד אף פעם.
המלחמה שאתה יזמת בחופזה יתרה, אותה מלחמה ללא שם, הותירה עשרות משפחות אבלות על הבנים שלא שבו ממנה חיים. מאות משפחות של פצועים שהמלחמה לגביהם לא תיגמר לעולם כי פצעיהם גם אם יגלידו ישאירו צלקות שהם ישאו עד מותם. העסקים שנפגעו והבתים שנהרסו בזכות החלטתך החפוזה ועד היום אלפי משפחות ששילמו ממיטב כספם כסף שאין להם לשיקום הנזקים. כסף ששולם מהגרעון- האוברדרפט, ראש הממשלה, ועדיין לא הגיע מלוא הפיצוי על הנזקים.
כבוד ראש הממשלה, מתי התעניינת לאחרונה מדוע הכספים לא מגיעים לאותם שנפגעו עקב החלטתך החפוזה על פתיחת המלחמה ללא שם. גם כאשר מגיעים אותם כספי פיצויים הסכומים לא ריאליים ומגוחכים. אך מה החשיבות בכל זאת כאשר המטרה הראשית שהצבת, שחרור הבנים, לא רק שלא צלחה בידך, נכשלת גם בשאר המשימות של המלחמה.
אני רואה שלמנוע את ועדת החקירה הממלכתית דווקא הצלחת. אך זאת הצלחה קצרת מועד. הציבור כיום מבין ויודע כי אתה נכשלת בניהול המלחמה. את ההבטחות להחזיר את הבנים לא קיימת. בזמן האחרון ברמזים אלו ואחרים ניסית לבטל כל דיון בנושא בגלל גודל התשלום. תשלום שאנו כציבור שילמנו בהרג מיותר של עשרות חיילים ואזרחים. בפציעתם של מאות חיילים ואזרחים. בהרס רכוש רב שעדיין הניזוקים לא קיבלו עבורו את הפיצוי. אז מה אתה מכין לנו ראש הממשלה מר אולמרט אהוד לשנה האזרחית החדשה. עוד סיפורים. עוד הפתעות לא צפויות?
אני כבר לא מאמין לך מר אהוד אולמרט. אתה כבר לא ראש הממשלה שלי. אני חושב שמרבית הסובבים כבר לא מאמינים לך. אני חושב שמרבית הציבור כבר לא מאמין לך. די לנו מהפרשיות שמתפרסמות חדשות לבקרים לגביך. חקירות שמתנהלות סביב הפרשיות שעדיין לא הוכח לגביהם אומנם שום דבר. הממשלה המקרטעת שלך שמדדה בקושי על רגל אחת. חוסר האמון הציבורי בך באופן אישי.
מר אולמרט, כבוד ראש הממשלה. מתי כבר תבין שנמאס לנו מהסיפורים שלך. נמאס לנו מניסיונות ההישרדות שלך. אנו רוצים סוף סוף ממשלה יציבה. ראש ממשלה אמין. כמה שנים של שקט ואמון בראש הממשלה. לצערי אתה לא יכול ולא תוכל לספק את הסחורה הזאת. כדאי שתפנים זאת טוב טוב, כי אתה כבר לא ראש הממשלה שלי, אני חושב שגם לא ראש הממשלה של רבים בעם הזה שמגיע להם ראש ממשלה אמין. ראש ממשלה שניתן לבטוח בו. ראש ממשלה שייקח אחריות אישית ולא יזרוק אותה על האחרים. ראש ממשלה שאיתו ובגללו נוכל לישון סוף סוף בשקט בלילה. תן לנו שנה אזרחית טובה ועשה טובה ושחרר אותנו מנוכחותך.
תאריך:  26/12/2006   |   עודכן:  26/12/2006
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
היכן תמונות הבנים?
תגובות  [ 12 ] מוצגות  [ 12 ]  כתוב תגובה 
1
הם לא היו אף פעם על שולחנו של אולמרט.
חד קרן  |  26/12/06 11:16
2
תמונות הבנים. מי בממשלה זוכר מה זה בדיוק אומר?
אילנה חן  |  26/12/06 12:31
3
מה קורה לעם הזה???!!!
הלב כואב.  |  26/12/06 16:47
4
אלכס לוין , דאגתי, מזמן לא כתבת כתבה
שושפרי  |  26/12/06 22:24
 
- ראשית תודה. דבר שני את מתכוונת לשפמנון ?
אלכס לוין  |  26/12/06 23:13
 
- כל כך התגעגתי אליך. ניסיתי לחפש כתובתך
שושפרי   |  26/12/06 23:57
 
- alex@levin.name ל"ת
אלכס לוין  |  27/12/06 00:46
 
- כל כך התגעגתי אליך. ניסיתי לחפש כתובתך
שושפרי   |  26/12/06 23:57
5
היכן הבטחון של אולמרט אנו ננצח.
יונתן ב  |  26/12/06 22:26
6
אתמול צפיתי במבט שני על שדרות
שוש .  |  27/12/06 00:03
7
אלכס צוחק ללא הרף בפורום בעומר
יובל מפורום עומר  |  27/12/06 01:24
 
- יובל ידידי לא כל דבר צריך להיות גלוי לכל כדור הארץ
אלכס לוין  |  27/12/06 07:49
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
יעקב אסתרליס
עם כל הניסים - כמות הקורבנות היהודיים של אדון ברק (עם הקורבנות של המלחמה האחרונה) מתקרבת כנראה לאלף - והוא לא נותן את הדין - ההיפך, פתאום יש אלה שרוצים אותו מחדש בשלטון. לא די להם?
יהונתן דחוח-הלוי
מאות פלשתינים נרצחו בשנה האחרונה ואלפים נפצעו בפעולות של סיכול ממוקד וירי ללא אבחנה בערים פלשתיניות - מדוע ארגוני זכויות האדם שותקים על פשעי מלחמה אלה? האם הסיבה לכך נובעת שפלשתינים אלה נרצחו בידי אחיהם? ומה הדבר אומר על מניעיהם ומהימנות דיווחיהם?
יוסי אחימאיר
אורי דן היה בית-ספר לעיתונאות חוקרת ומספרת    מי עוד נותר כדי לכתוב את הפרשנות המדינית החכמה, הידענית, כמו משה ז"ק ואורי דן? מי עוד יתן ביטוי לעמדות הלאומיות-ציוניות הבלתי מתנצלות, בלי להתכופף ובלי להתיירא מ"אימת הברנז'ה"?
אברהם שרון
תדע כל אם עברייה כי בשולחה את בניה לשרת בצבא היא מפקידה אותו בידיהם של מפקדים שעליהם ממונה דרג מדיני, אשר לא עומד לפי שעה במבחן השבועה העקרונית המקודשת כי שום חייל לא יופקר לגורלו
חגי אבישר
מדוע לשלם מעבר לשימור דגימת דם חבל הטבור גם על ביטוח להחזר כספי? מדוע לבטח פרוצדורה שאנו זכאים לה מתוקף היותנו אזרחים המשלמים מס בריאות כל חיינו?
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il