הקטנטנים כבר בילו בקייטנה הכי מיוחדת, יצאנו לחופשה משפחתית מהממת, ניצלנו את כל ימי החופש מהעבודה ועדיין נשארו השבועיים האחרונים של אוגוסט. מה עושים?
למען השבועיים האחרונים של אוגוסט, כשקלו כל הקיצים והילדים נשארים לאחריות הבידורית של סבא וסבתא. יוצאת עמותת התיירות בעמקים עם פעילות סבים ונכדים בעמקים מבלים.
אתרי התיירות השונים ברחבי העמקים ממלאים גם את השבועיים האחרונים של אוגוסט בתוכן ופעילות, המותאמים במיוחד לבילוי משותף לסבים ונכדים, וגם סבתות ונכדות כמובן.
הפעילות מתקיימת בין ה-16 וה-28 באוגוסט, באתרים כמו דג בכפר - פארק הדייג ביקנעם מושבה, יקב יפתח אל ומכוורת אופיר באלון הגליל, קרמוניקה סטודיו לקרמיקה של מוניקה הדרי בקיבוץ גבת, בצל הפסיפלורה במדרך עוז, מרכז המבקרים דבורת התבור בשדמות דבורה, מרכז המבקרים שביל פרות החלב בבית לחם הגלילית, מרכז המבקרים של תנובה במחלבת אלון תבור, מוזיאון לראשית ההתיישבות בעמק בקיבוץ יפעת, Lavido מרכז קוסמטיקה טבעית בנהלל, טיולי קיץ עם רפי לביא ביקנעם המושבה, אצלנו בחצר מבשלים במושב ציפורי, זהר בדשא אירוח כפרי בקיבוץ דליה, בעקבות האדם שחי בעבר במוזיאון עין דור, ורדים ועוד במושב היוגב, טיולתרון, אתר תחנת הרכבת בכפר יהושע, מוזיקה וריקודים בפסטיבל כליזמר/צועני במושב ציפורי, ברווזים בכפר בכפר ברוך, ג'פרו בצומת יקנעם, כרמי זית בכפר חסידים.