X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   מאמרים
תמונת הכוכבים בשמיים לתאריכים 19.10-25.10
▪  ▪  ▪
רייס. לא מתאימה לתיווך
הכוכבים ממשיכים לשלוח לנו מסרים כפולים, גם השבוע. מצד אחד מצב הכוכבים מזרז את המנעד היצירתי, לצד חשיבה אחרת, היוצרת ריגושים לצד רעיונות מדהימים. אולם, מהצד השני, מצב הכוכבים גם יוצר הגבלות משמעותיות, שאינן מקריות ואפילו מציקות, באותה "חבילה".
אנחנו עדיין תחת השפעת מרקורי בנסיגה, הגורם תסכולים מעצבנים, בעיקר כאשר עלינו להגיע בזמן לפגישה חשובה, או כל אירוע אחר הדורש לוח זמנים מדויק. קשה להתקדם וכל מה שיש ביכולתנו הוא לזרז את הדברים ולהמתין.
אולם הנסיגה, אינה תירוץ לחוסר עשייה, את זה כולנו יודעים מן הניסיון. מרקורי בנסיגה אינו "האיש הרע", זה אולי יותר כמו כאב המגיע מ"קוץ בת..."
על כן, יש להפגין נחישות והחלטיות, להמשיך בעקביות, בעיקר אם יש לכם רעיון יוצא מן הכלל או הברקה שבמקום להתפתח, אתם חווים דווקא את הקצב האיטי המנסה להכניע, אבל עדיין, שימו לב זה רק קצב איטי, בסופו של דבר אפשר להגיע לתוצאה הרצויה ולהוציא את הרעיון אל הפועל.
מרקורי בנסיגה החל מתאריך 05.09.2007 עד לתאריך 06.11.2007. כאשר הכוכב למעשה חוזר על עקבותיו בדיוק (בין התאריכים 11.9-01.11). אנחנו למעשה עושים את אותו הדבר, חוזרים ובוחנים, או חושבים שוב על מה שהיה, בעיקר בכל הנוגע לתקשורת בינאישית.
חוזים, מכתבים, מיילים וכל חומר שצריך להיות מודפס, אינם מומלצים בזמן הנסיגה. אבל גם כאן יש תועלת, הסעיפים והפסקאות או הצהרות, אלה שאינם קשורים לחלק המדובר, אלה עולים וצפים למעלה, והופכים גלויים לעין (מה שאנו רואים כאותיות הקטנות בכל מסמך חשוב).
בכל הקשור לתחבורה ונסיעות, החוויות הן יותר של עיכובים, איחורים, מכוניות שעוקפות במהירות או מגיעות מדרך צדדית בצורה לא מבוקרת, עד שנדמה שכל נסיעה הופכת להיות טיול אינסופי.
ועדיין, גם כאן הקצב האיטי, המעלה ומוריד אותנו על הבמפרים בכביש, מאפשר לנו זמן לחשוב, בתנאי שאכן, בחרנו לעבור את התקופה הזאת בסבלנות וביצירתיות, במקום להתרגז ולהתעצבן (עוד על מותר ואסור בזמן שכוכב מרקורי בנסיגה, במאמרים מהשבועיים האחרונים, אצלי באתר.
למזלנו, אחת הסיבות שהשבוע הזה יוצר עוד מסך, זה ההבט בין כוכב מארס לכוכב שבתאי (סאטורן). ההבט הזה מספק לנו אמביציה נחושה המסוגלת לעזור לנו להתמקד במטרה מסוימת, מחזק את כוח הרצון כדי לממש את האספירציה. ההיבט הזה הוא לאורך תקופה ומזמן עבורנו הרבה הזדמנויות חיוביות להתקדם. אומנם המרקורי ברטרו, יעכב את הדינאמיקה, אבל עם העקשנות מהשילוב של מארס וסאטורן, התהליך יהיה ענייני ורציני.
בזמן שהמחשב מתפקד בצורה קצת מוזרה, ומיילים הולכים לאיבוד, לוח הזמנים מתעוות, ופוגע בפרויקטים שיש להם תאריך סיום (deadline), המרקורי בנסיגה מאפשר לסקור את התמונה, להביט שוב על תמונת הנוף בדרך וליהנות ממנה. ובמקום לשבת לרטון ולהתלונן, במהלך השבועיים הבאים, נסו למצות את מה שאפשר, עם נקודת מבט שונה על הפרטים המרכיבים את החיים, כאלה שעל-פי רוב מטושטשים, או נלקחים כמובן מאליו בזמן שהתנועה היא קדימה.
הירח המלא בתאריך 26.10.2007 יביא לשיא רגשי, לצד כוכב ונוס במזל בתולה המתעוררת עם השפעתו של כוכב אורנוס, צפויות חוויות רגשיות שישפיעו על מערכות היחסים של כולם.
השווקים ממשיכים להיות לא יציבים, בגלל שיש הבט בין כוכב סאטורן לזנב דרקון, עד לתאריך 27.10.07, מה שגורם לתחושה של כובד, ומשפיע בצורה זו על השווקים. מרקורי ברטרו, במזל עקרב, מצביע על כך שתשומת הלב סביב שערי מטבע, ריבית או חובות היא גם רגשנית יותר יחסית. כל נושא החוב, אם זה אישי או בינלאומי, מודגש יותר.
הירח המלא ישפיע גם כאן בגלל הצירוף של שמש במזל עקרב וירח במזל שור, והנושא הפיננסי שוב יהיה בכותרות לאו דווקא במובנים חיוביים. יש הרבה בעיות לא פתורות, למרות הניסיון לייצב את השווקים בהזרמת הכספים שהיתה לאחרונה בארה"ב. המגמה בארה"ב הקשורה במצב הבנייה, ובשוק הנדל"ן בכלל, משפיעה על השווקים, והדוחות האחרונים מעידים שההשפעה מתחילה לתת אותותיה שם.
אני מציינת את זה מאחר שלמרות שהנטייה כאן לפמפם לאוכלוסיה שאין לנו קשר למה שקורה בארה"ב, המציאות מוכיחה, שכל ירידה בבורסה שם, משפיעה על הבורסה כאן.
על כן עדיף לסחור לטווחים קצרים, בגלל המבוכה והמסרים הסותרים המגיעים מאנשי כלכלה בתחום העסקי והפוליטי גם. אומנם כוכב יופיטר הממשיך בדרכו קדימה במזל קשת עד לתאריך 19.12.2007, משפיע חיובית על המסחר (לכיוון מעלה), אבל עדיין המחירים לא ריאליים (לכיוון מעלה). יופיטר מסמל את הפרינציפ של הגזמה וגורם לצמיחה בטווח מחירים גדול. ההמלצה היא להבין שיש לצפות גם לתנודות בשווקים. בנוסף השפעת כוכב אורנוס מביאה גם את מחירי הנפט לשיאים חדשים.
כאסטרולוגית, אינני נותנת ייעוץ כלכלי, תפקידי הוא להצביע על המגמה, כדי שאלו העוסקים במסחר בינלאומי כזה או אחר, ידעו שבעתיד הלא רחוק התמונה משתנה.
במהלך השבועות הבאים אכתוב כאן על כוכב פלוטו שיכנס בתאריך 26.01.2008 למזל גדי, וישפיע בצורה משמעותית על המצב הפוליטי והכלכלי בכל העולם.
דוח וינוגראד
ליקוי החמה בתאריך 19.03.2007 היה על נקודה משמעותית במפת המדינה, מה שעורר את תגובת העם והאופוזיציה לדוח שהופיע בתאריך 30.04.2007.
עתה הכוכבים עוברים שוב ו"מדליקים" את האירועים שסבבו את הדוח, ההפגנה, הביקורת הציבורית, ובין התאריכים 21.10.2007-3.11.07 עובר כוכב יופיטר וכמו זרז מדגיש שוב את העניינים סביב הוועדה.
הליקוי השני שהיה בתאריך 11.09.2007 גם הוא לא "מניח" לכוכבים שהיו ביום הגשת הדוח ופרסומו. החודשים פברואר-מרס 2008 יביאו לידיעתנו משהו מאוד מפתיע הקשור בדוח. אם כי גם החודשים נובמבר-דצמבר 2008 טומנים בחובם איזושהי הבטחה.
כוכב מארס ניכנס למזל סרטן בסוף חודש ספטמבר 2007. מארס הוא כוכב אנרגטי מאוד (שייך למזלות האש) והסרטן אמוציונאלי מאוד (מזל מים) המחפש את הביטחון במסגרת המשפחה, עם חשיבות רבה לביתו. השילוב הזה מצביע על התנהגות פאסיבית אגרסיבית, וזה עומד להיות תהליך ארוך שיסתיים רק בתאריך 09.05.2008.
כוכב מארס בנסיגה החל מתאריך 15.11.2007 עד לתאריך 30.01.2008. אבל ההשפעה של הנסיגה תחל הרבה קודם. ההשפעה החזקה בטווח הקרוב היא כאשר כוכב מארס מאט ונעצר על המעלות 10-12 בסרטן. לכל אחד מאיתנו יעלה צורך לעשות יותר פעולות ביתיות (לעסוק בבישול או גינון, או כל דבר הקשור לבית). לא נראה כאן את האימפולסיביות המאפיינת את כוכב מארס, אלא יותר הקצנה בסגנון הדיבור ובהתנהגות, והנטייה לפעולה תהיה ממקום שאנו רוצים להיות מוגנים, בגלל האלימות המילולית או האיומים ברמה האישית. ההמלצה היא לפעול רק באותו זמן שהדברים אכן קורים. ההתנהגות שלנו מעוררת אירועים מהעבר בעלי אופי אמוציונאלי. מטען רגשי המופעל שוב עם נסיגת המארס. המארס בעצירה הוא במקום רגיש מאוד גם למדינת ישראל, ויתכן שיעורר צורך לבחון מחדש את האסטרטגיה הצבאית, מהלכים צבאיים, או פעילות אחרת בנושא.
ועידת שלום
ועידת שלום במינאפוליס אמורה היתה להתקיים בתאריך 26.11.2007. בזמן כתיבת שורות אלו, אפשר להבין שיש סימני שאלה בנוגע למועד הוועידה, ומתעוררות שאלות בנוגע לאופיה. מיקומו של כוכב מרקורי בעקרב, יוצר היבטים עם נקודות רגישות של כוכב נפטון, שמביא לאי הבהירות ולמידע קצת מעורפל.
הקוראים את הטור הזה, ואלו השומעים אותי בתוכנית "לילה חי מאוד" בימי חמישי בלילה, קראו ושמעו אותי פעם אחר פעם שהכוכבים לא משתפים פעולה עם הרעיון והרצון לקדם תהליך שלום.
ההורוסקופ של קונדליסה רייס, מעיד על אישה בעלת כוח רצון. אולם עתה המפה האישית שלה מושפעת מכוכב נפטון, מה שאינו מאפשר לאישה החזקה הזאת להיות ריאלית בתקופה הנוכחית, ובחודשים הקרובים. נפטון אינו עוזר לה לראות את הדברים כמו שהם באמת.
במפת אסטרו קרטוגרפיה, אפשר לראות שכוכב מארס (המעודד למלחמות) של קונדוליזה רייס, עובר על ישראל, פלשתין, סוריה ולבנון, כך שהיא לא יכולה להיות המתווכת להסכמי שלום באזור. בנוסף במפת הלידה שלה כוכב ונוס נמצא בנסיגה, מה שמקשה עליה לנהל מו"מ בהדדיות כנה ואמיתית.
ולנאומו של בוש, ביום רביעי האחרון, האם היתה זו פליטת פה או הכנה למה שהוא רוצה וחושב? (אירן- הגרעין, ציפייה לשיתוף פעולה בינלאומי מול אירן, כדי למנוע את המסלול למלחמת עולם שלישית).
בטור הקודם שהופיע באתר הזה הרחבתי על העימות אירן ארה"ב, ואמרתי כבר שיש לי סימני שאלה בכל הרמיזות לצמצום המלחמה, כשכל הכוכבים גם במפתו של ג'ורג' בוש וגם בארה"ב, מעידים על הרצון להרחבת המלחמה.
ארה"ב ורוסיה
יחסי הדיפלומטיה בין רוסיה וארה"ב התחדשו בנובמבר 1933, בתאריך שהיה מאוד גורלי, בגלל ליקוי חמה שהיה אז. מעברו של שבתאי בחודשים האחרונים גרם להתקררות ביחסים האלה, ועתה מעברו של כוכב פלוטו על כוכב מארס במפת היחסים, אינו מצביע על אופציה הרמונית באופק. ההפך, נראה שהרבה כעס ואיבה מלווים את היחסים וההתקררות ביחסים עלולה להחריף.
גם ההורוסקופ של פוטין מעיד על התחזקות ותחושה של כוח שיתגבר לקראת ינואר 2008. אצל פוטין במפה כוכב מארס ב-26 מעלות קשת, (בנוסף לירח מקודם ומלא מול השמש המקודמת בקשת, בינואר 08) כך שקשה להאמין שמישהו מבין המנהיגים שמנסים להשפיע עליו לשנות את החלטותיו, יצליח. היעדים והמטרות שבחר נקבעו.
תאריך:  20/10/2007   |   עודכן:  20/10/2007
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
הכוכבים שולחים מסרים כפולים
תגובות  [ 39 ] מוצגות  [ 39 ]  כתוב תגובה 
1
אני מצפה לטור הזה כל שבוע
דפנה א.  |  20/10/07 12:23
 
- כי אין לך מה לעשות... ל"ת
דפנה ב  |  20/10/07 16:23
 
- ואם את חושבת שאת חכמה אז למה
דפנה א.  |  20/10/07 18:26
 
- כעקרת בית משועממת- בודאי...
דפנה ב  |  20/10/07 19:58
 
- את הנחתום המעיד על עיסתו ל"ת
דפנה א.  |  20/10/07 21:25
 
- אני משועממת וקוראת רק זבל כזה
דפנה ב  |  20/10/07 22:52
 
- תמשיכו להתווכח ל"ת
דפנה ג,ד,ה,ו  |  21/10/07 00:08
2
טובה ספרא
מאזינה בקשב  |  20/10/07 12:38
 
- באחד המאמרים הבאים אענה לך
טובה ספרא  |  20/10/07 13:46
 
- אולמרט
מאזינה בקשב  |  20/10/07 14:51
 
- מחכה בכליון עיניים לכתבה בשבוע
אליאל  |  20/10/07 20:41
3
המסר הנכון
צבי אביב  |  20/10/07 12:47
4
ממשיכה בדרכה,עם מבט מקיף על
שרול ש.  |  20/10/07 12:56
5
ניתוח מקצועי מעולה
רינה טל  |  20/10/07 14:33
6
ניתוח זבל ל"ת
יהלי  |  20/10/07 16:18
 
- הרושם שאת עושה הוא שאת הזבל ל"ת
קורא קבוע  |  20/10/07 18:30
 
- אף אחד לא מצפה שתביני
אחד שיודע מי את  |  20/10/07 18:42
 
- מי כותב בשפה כזו אנלפבתית? ל"ת
אחד שלא יודע  |  20/10/07 20:03
7
את ההוכחה,יש אסטרולוגיה מענינת
יעקב ר.  |  20/10/07 18:36
8
בכל פעם אני נהנה מחדש על הדיוק
ד"ר בן ישי  |  20/10/07 18:36
9
נקודות מבט מעניינות
ד. ארצי  |  20/10/07 20:23
10
את האחת והיחידה!
אורנת  |  20/10/07 20:29
11
כמה עוד נסבול את השטויות האלה ל"ת
לכל הרוחות  |  20/10/07 22:37
 
- אולי באמת תלכי את לכל הרוחות ל"ת
יעקב ר.  |  20/10/07 23:32
12
נמאסו השטויות האלו ! די !!!! ל"ת
דוד ענבר  |  20/10/07 22:45
 
- לו היית מבינה איך את מסגירה את
פסיכולוג  |  20/10/07 23:32
13
תשובה ל11,ול 12
אחד שמכיר אותך  |  20/10/07 23:22
14
ספםרא כותבת לעצמה קומפלימנטים
שחר כחול  |  20/10/07 23:27
 
- הקנאה מעבירה אותך על דעתך
שוש ע.  |  21/10/07 06:44
15
הכוכבים שולחים מסרים כפולים???
חה חה חה   |  20/10/07 23:32
16
המשיכי לכתוב את מאמריך עבורנו
אחת שמעריכה אותך  |  20/10/07 23:39
17
Tova, I like your artical.
LEO B.  |  20/10/07 23:44
18
כל שבוע אני מחכה לכתבה השבועית ל"ת
נחמה  |  20/10/07 23:47
19
ואני מחכה כל שבוע שלא תכתוב ! ל"ת
חממית  |  21/10/07 14:54
 
- מישהו ביקש ממך לקרוא? קנאית... ל"ת
יעקב ר.  |  21/10/07 15:26
 
- ואני דווקא מצפה לכתבות הנפלאות
ד"ר בן ישי  |  21/10/07 15:33
20
כשהפרצוף מכוער-לא שמים תמונה
חברה שלך  |  21/10/07 17:33
21
pashot madhim
To Safra   |  21/10/07 20:10
22
אנא הרחיבי בשבוע הבא על אירן.
רפי ח.  |  21/10/07 23:34
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
אביתר בן-צדף
כשנגיע לשפל המדרגה, יחכה לנו עוד גרם מדרגות מטה
ראובן ימרום
מה הוא היחס הראוי ליצר הרע, כיצד נוצר ומה ייעודו? חוכמת האמת מספקת את התשובות
ראובן לייב
כל תייר (גם ישראלי, כמובן) זכאי, במרבית המדינות, לקבל חזרה את המס-ערך-מוסף ששילם, אבל לפעמים ארוכה ומתישה הביורוקרטיה הכרוכה בכך
ד"ר יובל ברנדשטטר
ג'מאל זחאלקה רוצה לטהר את היהדות מן הציונות שמשחירה את פניה. על איזו יהדות הוא מדבר
יואב יצחק
רפי גינת נמנע מטיפול ברשתות גדולות, בנקים ובעלי הון ושררה    במקום זאת הוא מסתפק מטיפול בעבריינים קטנים ומציגם משל היו ראשי הפשע המאורגן    וגם: תזכורת בדבר ההודעות הכוזבות שמסר גינת לבית המשפט
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il