ראש הממשלה,
בנימין נתניהו, טוען כי ועדת הבחירות התנהלה באופן שערורייתי כשהתעלמה מעדויות פוטנציאליות אודות זיופי קלפיות וממידע שהועבר אליה. לדבריו, המשטרה הייתה יכולה לעשות את מה שעשה העיתונאי
קלמן ליבסקינד, והייתה יכולה להגיע לעדים הפוטנציאליים ולגבות מהם את העדות.
"אני חושב שכל ההתנהגות של ועדת הבחירות היא שערורייתית. איך יכול להיות שמצדיקים את הדבר הזה שלא פנו ל-80 מתוך 82 הקלפיות שקלמן ליבסקינד פנה אליהן. איך זה יכול להיות? מה יכול להיות יותר קשה? ששוטר אחד יעשה את מה שעיתונאי אחד עשה. מה הבעיה לגבות את העדויות האלה ואיך יכול להיות שלא גבו מאף אחד חוץ משניים שאחד מהם זה נגד הליכוד? אנחנו לא טפשים", אמר (יום א', 15.9.19) בכנסת.
לדברי נתניהו, התנהלות שכזו לא יכולה לחזור על עצמה. "אנחנו רוצים לראות עבודה אחרת לגמרי. אין מצלמות? אז אני רוצה את הפיקוח של המשטרה, אני רוצה פיקוח של הפקחים. אני רוצה פעולה מהירה של ועדת הבחירות", אמר.